Author | Message |
---|
Gost
Guest
| Subject: Re: The attic Tue Mar 27, 2012 8:27 pm | |
| ((Ja..mas idejo?))
"Ne tako zelo razlicna. Mislim oba sva za zveze za eno noc potem pa lahko receva da imava oba mascevanje in pa mogoce strast do cega nenavadnega. No j opisi se pa ti povem kje." |
|
| |
Alex Rosemarie Firemoon
Število prispevkov : 65 Your age : 29
| Subject: Re: The attic Wed Mar 28, 2012 2:14 pm | |
| (( hmm popravici ne ampak rabimo nekoga krutega in starodavnega XD ok mal preveč TVD gledam haha ))
" Ok sem jezikava, divja, neukrotljiva, maščevalna to so slabe lastnosti " je rekla |
|
| |
Gost
Guest
| Subject: Re: The attic Wed Mar 28, 2012 4:05 pm | |
| ((Gledu sem jumperja. Mejmo ene ljudi ko nas lovijo pa pobijajo. Sej jst tud )) "Jezikava? Tudi jaz sem včasih ampak se zadržuijem.Divja? Enako.Maščevalna? Tudi jaz sem bil." |
|
| |
Alex Rosemarie Firemoon
| Subject: Re: The attic Fri Mar 30, 2012 5:36 pm | |
| (( haha res ? končno in super sma vsaj na istem ;D )) " Dobro no ok podobna sma si 2 je rekla z nasmeškom |
|
| |
Gost
Guest
| Subject: Re: The attic Fri Mar 30, 2012 8:16 pm | |
| "Sem ti rekel." je zamomljau in pogledal proti vhodu. Nekaj je močno zaropotalo in občutek da je nekaj narobe se je vrnil. V sekundi ej bil na nogah in se zaščitniško postavil pred Alex. Obvaroval jo bo pa če bo za to dal življenje. Sem je prišel da bi se odpočil od dogajanja na akademiji ampak edino kar je bilo je bil stvor ki je prihajal po cerkvenih stopnicah do podstrešja. Sem ni smel priti saj bi bila tako ujeta. Alex je zgrabilč za roko in jo potegnil k sebi toliko da jo je popolnoma čutil."Iti morava." je izdavil in v trenutku je bilo podstrešje in stopnice ter še nekaj cerkve v megli. Nič se ni videlo niti osebe pred tabo. Lahko jo je samo čutil. Njo in pa stopnice na katere jo je povlekel in se po njih spustil izjemno neprevidno in brez odlašanja. Pa saj kdo bi razmišljau na to ko pa so stvori zdaj bili v cerkvi. Odpru je prej odprta, zdaj zapahnjena vrata in pred njim se je prikazala glava z velikimi čekani. |
|
| |
Alex Rosemarie Firemoon
| Subject: Re: The attic Sat Mar 31, 2012 11:17 am | |
| Alex se je zdrznila in hitro prikimala ko je zagledala čekane odskočila je in naenkrat je bil ogenj pred njima . Bila je taletirana ne pa dovolj izurjena zato sta pridobila vsaj nekaj minut " Ok nasljedna ideja ? " je rekla in se ozirala iz ene strani " Mislim,da jih je še več " je rekla |
|
| |
Gost
Guest
| Subject: Re: The attic Sun Apr 01, 2012 1:23 am | |
| Kyle jo je nezavedno stisnil za roko i jo zaščitniško držal za sabo ter jo z tem varoval saj bi stvor moral najprej napasti njega. In tako se je zgodilo. Le da je bil kyle tokrat hitrejši in okoli stvora je bil naenkrat črni dim ki ga je stisnil da je padel po tleh. V gosti megli se ni videlo nobenega več."Samo greva stran." je čisto potiho rekel alex na uho. |
|
| |
Alex Rosemarie Firemoon
| Subject: Re: The attic Tue Apr 03, 2012 7:50 pm | |
| Alex je prikimala niti minute dalje ni hotela več ostati tu . " ne bo škodlo " je rekla in strmela v meglo, ki se je mešala z dimom.Razmišljala je da bi vsaj malo pokrepila ogenj amapk bi verjetno izgubila nadzro kaj niti približno ne bi bilo dobro. " Pridi " je zamrmrala in začela iskati vrata |
|
| |
Gost
Guest
| Subject: Re: The attic Tue Apr 03, 2012 9:30 pm | |
| Kyle ji je sledil. Npadel ju ni nihče več kar je bilo dobro ker ni imel več moči. Naletela sta na vrata in zbežala proti zgradbi. Tam sta se morala ločiti."Adijo mala." je hitro rekle in jo poljubil na lice."Pazi nase." je dodal potem pa izginil v temo.
((Oprosti kr sm kr šou sm se ml vleče se ti en zdi??)) |
|
| |
Alex Rosemarie Firemoon
| Subject: Re: The attic Wed Apr 04, 2012 5:54 pm | |
| (( Ja pa saj se boma še večrat vidla )) " vedno " je zamrrmala čeprav bi se o njeni pazljivosti dalo govorit. Odpravila se je na nasprotno stran malo preveč ognja je porabila in še daniti se je začelo.Pa bo pač prespala pouk upala je da ne bo naletela na nobenega Tenbrisa te želje res ni imela več. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: The attic | |
| |
|
| |
|