HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 Living room

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

Gost


Guest


PostSubject: Living room   Sat Mar 03, 2012 5:09 pm

LIVING ROOM

Največja soba v apartmaju. V njej se družijo stanovalci posameznega apartmaja. V njej so zofe, ki so vedno zasedene. V teh sobah ni nikoli mirno-vedno lahko slišiš živahen pogovor ali zamrojeno mrmranje.
Back to top Go down

Gost


Guest


PostSubject: Re: Living room   Sun Mar 04, 2012 6:44 pm

Ko je Roni izstopila iz svoje sobe, je že zaslišala mečkanje prvih parov v skupni sobi. Zavzdihnila je ter se namrdnila, nejevoljna, ker mora vsako jutro prenašati isto. A si je nato le nadela brezbrižen obraz in odkorakala v največjo sobo, skupno sobo. Sedla je na eno od zof pri ognjišču in perčke, ki so se mečkali, grdo pogledala. "Ste slepi ali kaj? Ljudje so tukaj," je siknila tiho, da je ne bi slišali, ona pa je malce olajšala svojo jezo. Malce, toliko, da jih je lahko prenašala. Ker pa ji je šlo to še vedno na živce, je raje vstala z zofe in odkorakala po skupni sobi čez predsobo, kjer se je preobula, nato pa zapustila apartma Sunrise, kjer je stanovala.
Back to top Go down

Alex Rosemarie Firemoon

Alex Rosemarie FiremoonŠtevilo prispevkov : 65
Your age : 23

PostSubject: Re: Living room   Sun Mar 11, 2012 2:03 pm

Alex je prišla v sobe " Pa kaj se res morete vsi mečkat ? " je zasikala jezno in hodila sem in tja. Niti približno se ji ni dalo poslušat teh pocukranih besed. Večina je bila laž in potem bodo vsi objokani. Včasih jih res ni razumela. Potem je sedla na zofo in strmela v zrak ter se dolgočasila
Back to top Go down
View user profile

Gost


Guest


PostSubject: Re: Living room   Sun Apr 01, 2012 10:13 am

Annabelle je vstopila v apartma skoraj neopaženo. Odšla je v dnevno sobo, kjer je hotela dobiti kašno prosto mesto na sofi, vendar ga kot vedno ni bilo. Annabelle je zavzdihnila, ter se usedla na tla, po turško, ter vzela v roke knjigo, ki jo mora prebrati, ker jo mora jutri že vrniti. Nekaj časa je brala nato pa jo je začel boleti vrat, ter je zaprla knjigo in se razgledala po polnem prostoru ljudi, ki so počeli marskiatere ljudi. nekateri so se mečkali, druga pa pritoževali nad tem. Annabelle to ni motilo,in je samo z praznim pogledom opazovala okolico.
Back to top Go down

Sponsored content

PostSubject: Re: Living room   

Back to top Go down
 

Living room

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Nekaj zabavnega :: 
 :: 
 :: Sunrise apartment
-