HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 watson, megan katherine

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

katherine watson
Število prispevkov : 2
Your age : 23

PostSubject: watson, megan katherine   Wed Sep 24, 2014 7:37 pm


first m. last

21 | ogenj |  2. letnik | Sydän | Amber Heard


Pozdravljeni na akademiji za obvladovalce elementov. Pred tabo je par vprašanj, na katera moraš odgovoriti, da te bolje spoznamo.

1.) Nam lahko poveš, kakšne so tvoje prednosti? V čem si najboljši/a?


Fizične aktivnosti... raznovrstne *zvit nasmešek* Tudi jezik imam namazan, a to ni vedno dobra lastnost. Ukaželjnost in inteligenca nista ravno moji vrlini številka ena, ju imam pa dovolj, da se lahko krepko pohvalim. Običajno se do dobrih lastnosti (humor, družabnost, dobrovoljnost) dokopljejo osebe, ob katerih se počutim res dobro, kot ob večini mojih sester v Sydänu. Torej bo zate ta list še kratek. Ne sekiraj se - morda te še ne poznam dovolj.


2.) Kaj pa tvoje šibke točke?

Menda imam kar lepo število slabosti, če imaš to v mislih. Ne bi jih rada izpostavljala, lahko pa rečem, da v nekaterih uživam, zaradi drugih se sramujem.
Glede pravih šibkih točk... *nemudoma pomisli na čokolado, zmaje z glavo* mislim in upam, da se lahko vsake šibkosti nekako , vsaj začasno, ubranim. *ostreje nadaljuje* Na tem seznamu bi se znašla le moja preteklost. Želim si, da je ne bi bilo.


3.) Česa se najbolj bojiš?


Ironično, a vendar - strah je moj največji sovražnik. Lahko bi rekli, da se bojim strahu. Vem, da te strah lahko ošibi, spravi na kolena, omrtviči. Za to vprašanje pa obstaja še en odgovor - strah me je šibkosti, nesposobnosti, nemoči.


4.) Kaj je glavni cilj v tvojem življenju?


Postati varuhinja.


5.) Kaj pa družina? Ste še vedno v stikih? Se dobro razumeš z njimi?


Moja mama je umrla, ko sem bila še zelo mlada. Oče me je kmalu zapustil teti in babici, ki sta od tedaj skrbeli zame, sam pa je odpotoval in nismo ga več videli. Srečo imam, da mi je ob strani vselej stal bratranec. Četudi smo le črepinje nekdaj lepe družine smo še precej povezani, četudi babica hitro slabi *napet pogled, pogoltne* Vsi so mi zelo pri srcu.


6.) Imaš kakšno sestro, morda brata? Kaj pa drugi sorodniki - kdo ti pomeni največ?


Ne. Bratranec. Morda bi pričakovali, da bom imenovala babico ali teto. A obe sta bili prisiljeni me vzeti pod okrilje -nista nasprotovali, a vseeno to ni bila njuna odločitev. Preprosto ne morem si predstavljati, kako bi se prebila skozi vse tiste težke trenutke brez bratrančeve pomoči. Kako me je podpiral in spodbujal, tolažil, ko sem se spominjala staršev, govoril naj se borim... Predstavil mi je toliko različnih stvari, naučil me je nekaj osnov, da sem lažje zabredla v vode borilnih veščin, odkril mi je zanimivo, pestro plat življenja. Dal mi je voljo do spoznavanja novosti.


7.) Katere so tiste tvoje tri lastnosti po katerih izstopaš?


Nepredvidljivost/spontanost, zapleten značaj, videz.


8.) Kako bi te prijatelji lahko opisali?


Kolikor se spomnim, sem v mojih krogih prijateljev že ujela besede 'trmasta', 'mrzla', 'zabavna', 'razdražljiva', 'posebna', 'nenavadna',...


9.) Imaš kakšno čudaško navado? Morda kakšno posebnost?


Morda... Je čudaško, da zjutraj, ko se zbudim, nekaj trenutkov obsedim na postelji, nato pa namenoma vstanem z levo nogo?
Posebnosti je pa menda kar nekaj. Predvsem, da me je neki prijatelj označil za 'zlomljeno dušo'. Ali pa sem posebna, ker se zaradi tega naziva pogosto poglobim v svoje misli v brezplodnem trudu, da bi spoznala sama sebe? Sem res zlomljena? Mogoče.


10.) Kaj iz tvoje preteklosti bi najraje izpostavil/a?


Nič. Nerada sploh govorim o preteklosti. Živim v sedanjosti, preteklost je dobila svoje ime z razlogom - naj ostane preteklost.


11.) Označi tisto kar imaš raje/kar te bolje opisuje;


a) čaj - kava - vroča čokolada
b) pomlad - poletje - jesen - zima
c) sem odprta oseba - raje se držim zase
d) rad/a imam organiziranost - pri meni je vse spontano
e) sem izredno trdna osebnost - hitro me lahko kaj prizadene
f) rad/a govorim - sem bolj tihe sorte
g) sem pesimist - sem realist - sem optimist
h) sladoled - torta - čokolada
i)  sonce - dež - sneg


12.) Povej nam kaj o svojih hobijih.


Hobiji? Ne bi jih poimenovala hobiji, saj vsako aktivnost, ki se je lotim, opravljam temeljito in preveč poglobljeno, da bi bila hobi. Morda pa vam lahko ustrežem če omenim prakticiranje nekaj zanimivih stvari zunaj delovnega urnika. Moja strast so od nekdaj borilne veščine, zato jim posvečam kolikor časa le mogoče, poleg tega zelo rada tečem in drugače skrbim za potrebno gibljivost.


13.) Kaj iz preteklosti najbolj obžaluješ?


To je boleče vprašanje. Še ni dovolj o moji preteklosti?
Naj ti bo.
Neodločnost... Do svojega desetega leta sem bila zaprto in nerodno dekle. Tako v pogovorih z drugimi otroci kot pred pomembnimi odločitvami sem se pogreznila v svoj svet in tako običajno izvedla najslabšo možno potezo. Strašno je, koliko priložnosti sem zaradi tega zamudila.


14.) Po čem si najbolj razpoznaven/a?


Ha, težko vprašanje. Morda bi morali vprašati koga moškega spola... Pogosto se zgodi, da jih zavrtim okoli prsta, rada se igram z njihovimi čustvi, gledam kako nemočni so v nerodnih položajih z dekletom. Nekateri me imajo za ledeno kraljico, jaz pa bi bolj rekla, da je to... posebna vrsta umetnosti. Tudi moške je treba kdaj malo strezniti, da telo ni vse, kar nas dela ženske.
Sarkazem je moja odlika. Vredno bi bilo omeniti še videz (vse prej kot sramote vreden), občasno mi pripisujejo tudi družabnost. S čimer se strinjam. Ko sem v skupini se hitro odprem, le kakšne temne kote ohranim izven dosega družabnikov. Naj ne šarijo kjer jih bo speklo, pa bom odlična družba.

Hvala za tvoje odgovore.


kat | depends | spicy

Back to top Go down
View user profile
 

watson, megan katherine

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: ustvarjanje likov :: 
 :: 
-