HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 stone, marina

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

marina stone

marina stoneŠtevilo prispevkov : 1
Your age : 88

PostSubject: stone, marina   Tue Sep 09, 2014 2:12 pm


marina stone

20 | fire |  3rd / mereen | taylor momsen


Pozdravljeni na akademiji za obvladovalce elementov. Pred tabo je par vprašanj, na katera moraš odgovoriti, da te bolje spoznamo.

1.) Nam lahko poveš, kakšne so tvoje prednosti? V čem si najboljša?
v zavožanju življenja predvsem. in v odkrivanju slabega v dobrem. kot jang. ali pa jin. misliš, da me sploh zanima? en drek. pa je res važno, v čem smo dobri? kaj ne pravijo nekaj v smislu; prah si in v prah se povrneš?
je potem v stvari sploh še kaj smisla?

2.) Kaj pa tvoje šibke točke?
moja šibka točka je pravzaprav moja osebnost sama. tako zelo razdvojena, da se mi včasih zdi, da ji bo uspelo in me bo pretrgala na pol, ko tako vleče vsaka polovica na svojo stran. kaj naj rečem, že od nekdaj imam bipolarno motnjo vendar z njo živim popolnoma normalno. in ne, to ni razdvojena osebnost v smislu, da si predstavljam, da imam več identitet. saj nisem shizofrena in tudi nora ne, samo razpoloženje hitro in udarno spreminjam, pa tega ne zakrivam z nasmeškom, kot bi morda kdo drug, ki je, kot pravijo, normalen. ha. o tem bi lahko razpravljali še dolgo v noč pa tja do jutra.

3.) Česa se najbolj bojiš?
bojim se strahu samega. strah je posledica nevednosti in posledica strahu je jeza. na tem svetu je jeze tako ali tako preveč. zakaj bi rabili še dodatno? torej se strahu bojim upravičeno, saj povzroča stvari, ki si jih še zamisliti ne morete, če jih niste izkusili sami.

4.) Kaj je glavni cilj v tvojem življenju?
imeti nek cilj, na katerega se stalno osredotočaš je enostavno butasto. ljudje nismo dovolj sposobni, da bi se ukvarjali z večimi stvarmi naenkrat in si zastavimo samo neko točko, ki jo želimo doseči, na vse ostalo pa pozabimo. nimam velikih ciljev, zastavljam  si male in jih sproti dosegam, bi pa res rada videla, da bi se ta gnili svet vsaj malo spremenil. se vam morda ne zdi, da sama nisem dovolj?

5.) Kaj pa družina? Ste še vedno v stikih? Se dobro razumeš z njimi?
družina? doma me ljubijo. tako zelo me obožujejo, kot anoreksični ljudje obožujejo hrano. toliko kot morejo se že ukvarjajo z mano, počasi prežvečijo problem, ki se jim zdi dovolj pomemben, potem pa me opustijo za dolgo časa, dokler ne ugotovijo, da bi bilo morda pametno spet malo gnjaviti in obsojati za vse njihove prekotežke probleme.

6.) Imaš kakšno sestro, morda brata? Kaj pa drugi sorodniki - kdo ti pomeni največ?
pravzaprav se mi najožji sorodniki celo malo smilijo. tako kot ostalih devet desetin tega sveta so slepi in enostavno verujejo v tisto, kar slišijo. enostavno omejeni so. sploh se ne zanimajo. vendar mi od vseh še največ verjetno pomeni kar bratranec, ki je na tej šoli celo profesor. čeprav mislim, da ni dosti boljši od ostalih, se pa vsaj potrudi in govori z menoj.

7.) Katere so tiste tvoje tri lastnosti po katerih izstopaš?
če vas res zanimajo samo tri, vprašajte to koga drugega. pri meni tak odgovor namreč ni mogoč. lahko bi si izmislila tri pridevnike in se vam potem še prikupno nasmehnila, vendar se mi zdi, da je prav, da veste resnico. verjetno sem namreč ena redkih, ki vam jo bo brez oklevanja povedala. morda bi me še najbolje opisala nevihta. taka, ekstremna, hudo grozna. vendar bi me po drugi strani enako dobro opisali karibski otoki, v vsej svoji veličini in lepoti. tisti, najbolj razkošni. vendar je tole vse skupaj eno veliko pesniško sranje. človeka se ne da niti približno primerjati s čim drugim kot s človekom.

8.) Kako bi te prijatelji lahko opisali?
prijatelji? pa menda ne mislite, da jih imam? nekaj že, pa še teh ne sprašujem za analizo moje osebnosti, ker bi jim najverjetneje vzela par mesecev, sploh pa se ne obremenjujem s tem kaj si drugi mislijo o meni. povedali bi to, kar vidijo in kar slišijo, morda kar čutijo. vsekakor pa ne bi povedali resnice. to vam zagotavljam.

9.) Imaš kakšno čudaško navado? Morda kakšno posebnost?
seveda, v oceanu lovim slone. kaj sploh je čudaško, ste se kdaj to vprašali? očitno ne, ker zastavljate taka vprašanja. in kaj je posebno? morda ste s tem mislili; kako zelo nenormalna si? kajti v tem primeru vam z lahkoto zagotovim, da precej bolj kot kdo drug.

10.) Kaj iz tvoje preteklosti bi najraje izpostavila?
najraje ne bi izpostavila ničesar. vendar vidim, da vas res zanima, pa vam lahko povem. verjetno je najbolj zanimivo dejstvo, da nisem bila vedno taka. da sem bila tudi jaz ena od slepih ovc, ki so sledile večini in se niso ozirale okoli, niso se zanimale. poznate izraz good girl gone bad? pri meni bi šlo takole; bad girl gone worse, če bi seveda vprašali mojo družino. jaz pa samo pravim, da sem stopila s tesnega omejenega prostora in izkusila svobodo.

11.) Označi tisto kar imaš raje/kar te bolje opisuje;
a) čaj - kava - vroča čokolada
b) pomlad - poletje - jesen - zima - ne, to ni napaka
c) sem odprta oseba - raje se držim zase - tudi to ni napaka
d) rad/a imam organiziranost - pri meni je vse spontano
e) sem izredno trdna osebnost - hitro me lahko kaj prizadene - še enkrat vam povem isto
f) rad/a govorim - sem bolj tihe sorte - pomislite malo
g) sem pesimist - sem realist - sem optimist
h) sladoled - torta - čokolada
i)  sonce - dež - sneg

12.) Povej nam kaj o svojih hobijih.
ste me res to vprašali? najraje bi vam eno primazala. s hobiji se ukvarjajo ljudje brez življenja in ljudje, ki imajo preveč časa. jaz ga nimam, čeprav v resnici ne počnem veliko, če sploh kaj. veste, pravijo, da je oko ogledalo duše. s tem se ne strinjam. prav tako se ne strinjam z načelom, da za vse obstaja rešitev. lepo vas prosim, ste že slišali za gospo, ki se imenuje smrt? mislim, da se z njo ne da pogajati in iskati rešitve, kaj pa vi? prav tako je propad celotnega planeta neizogiben, pa si zatiskajte oči kolikor močno si jih hočete. navsezadnje so slepe če jih imate odprte ali pa zaprte. zasrali smo že dolgo nazaj, samo zavedati smo se začeli, vendar počnemo isto, kot ljudje, ki se pet minut pred testom spravijo pred knjige. en velik nesmisel.

13.) Kaj iz preteklosti najbolj obžaluješ?
verjetno dan, ko me je moja draga mati spravila na svet. vendar bi bil ta odgovor popolnoma neprimeren in krivičen, saj je ne morem obtožiti, da sem se rodila. pravzaprav bi jo lahko, kot tudi njenega partnerja, pa se mi zdi, da bi lahko bilo tudi hujše, zato sem jima to napako že zdavnaj oprostila. pravzaprav bi se temu odgovoru najraje spretno izognila, vendar je nesmiselno bežati pred nečem, ki te bo nekoč tako ali tako ujelo. ne morem sicer reči, da dogodek najbolj obžalujem, mi bo pa verjetno za vedno v spominu ostal dan, ko sem opazovala, kako so plameni požirali ogromno hišo in mojo sestro, ki je bila v njej. nisem vedela, da je notri in nisem vedela, da ne bo mogla ven. vendar mi je hiša res šla na živce in morala sem se je znebiti.

14.) Po čem si najbolj razpoznavna?
zanimivo vprašanje. in butasto obenem. me morda niste videli, ko sem vstopila? saj res, pozabila sem, da ne vidite ravno najbolje. res si ne zatiskajte oči. to vas lahko drago stane. tako drago, da si tega ne morete privoščiti.

Hvala za tvoje odgovore.

kitsune | not a lot | no. time.

Back to top Go down
View user profile

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: stone, marina   Tue Sep 09, 2014 3:26 pm

hello:3 nažalost te še ne morem sprejeti. v prostih mestih lahko najdeš omejitve pri študentih - izbereš si lahko samo element zemljo ali zrak, saj je že preveč uporabnikov ognja. to popravi, mi sporoči, pa te sprejmem(;
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

stone, marina

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: ustvarjanje likov :: 
 :: 
-