HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 johnson, ella neira

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

Guest


Guest


PostSubject: johnson, ella neira   Tue Sep 02, 2014 9:59 pm


ella neira johnson

19 | water | 1 letnik | sydän | crystal reed


Pozdravljeni na akademiji za obvladovalce elementov. Pred tabo je par vprašanj, na katera moraš odgovoriti, da te bolje spoznamo.

1.) Nam lahko poveš, kakšne so tvoje prednosti? V čem si najboljši/a?
prednosti? imam jih veliko, včasih se pokažejo kot slabosti, seveda je to odvisno od zadeve. ampak, če jih že moram omeniti. najboljša sem pri razumevanju ljudi, ki so brez družine, prijateljev pravzraprav nasploh celotne družbe. prisluhnila jih bom in poskušala pomagati, ne glede na to kakšen problem imajo. sem dobrega srca, in tudi to utemelji mojo osebnost. druga osebnost je bolj temeljita, hitro se učim in poskušam narediti vse pravilno, brez ene napake saj hočem uspeti v življenju in želim, da se moj element oblikuje v nekaj neverjetnega.  
2.) Kaj pa tvoje šibke točke?
moja največja šibka točka naj bi bilo zaupanje. težko zaupam ljudem, ki si vedno blizu mene, še manj pa tistim, ki me sploh ne poznajo. lahko bi rekla, da nasploh 'zaupanje' je samo eno breme v mojem življenju, saj sem že preveč ljudem zaupala ki so me na koncu prizadeli ali izneverili, za njihovo dobro.
3.) Česa se najbolj bojiš?
najbolj se bojim izgube moči, za katero se vsak dan bolj trudim, da bi jo izboljšala, želim obdržati svoje znanje in osebnost saj to je edino, kar me 'poganja' naprej, da se ne bi zlomila na tla in obupala nad vsako osebo, ki sem jo kdarkoli poznala. imela sem tudi strah pred fanti, saj sem nasploh težko komu zaupala že v svojih zgodnjih letih.
4.) Kaj je glavni cilj v tvojem življenju?
glavni cilji v mojem življenju? ah, več jih je. imam močno željo po uspehu, želim izboljšati svoje znanje in zmogljivosti, želim se počutiti močno in se braniti pred ljudmi, ki me hočejo raniti ali potisniti ob tla in konec koncev, še sama nevem kaj si 'želim' v svojem življenju, z čim želim uspeti. še sanja se mi ne.
5.) Kaj pa družina? Ste še vedno v stikih? Se dobro razumeš z njimi?
z mojo družino se nikoli nismo razumeli. mogoče je kriva smrt moje mame ob mojem rojstvu. večina družinskih članov me je videlo, ko nekaj najhujšega na svetu, saj so predvidevali, da je moje bitje srca ubilo mamino. smešna teorija, če mene vprašate, vendar to so res imeli v mislih vsakič ko so preobrnili oči proti meni. edini član družine z katerim sem v tesnem stiku, je moj starejši brat Adam. vedno je ob meni, kadar ga potrebujem in je moj najboljši prijatelj. mogoče je še prihodnost za našo družino, da se bi spet razumeli. vendar, na to lahko le čakam, saj čas, če bi želel bi to vse popravil.
6.) Imaš kakšno sestro, morda brata? Kaj pa drugi sorodniki - kdo ti pomeni največ?
imam starejšega brata po imenu adam, je neverjetna oseba saj je zmeraj bil ob meni, ko so se člani družine prepirali predvsem zaradi mene in mojih napačnih 'prijateljev'. na začetku sem želela imeti še mlajšo sestro, vendar seveda to ni bilo možno, saj je bila moja mama že mrtva in tega nisem morala popraviti.
7.) Katere so tiste tvoje tri lastnosti po katerih izstopaš?
tri lastnosti po katerih izstopam.. mislim, da bi ena morala biti 'izgled'. večina deklet, ki sem jih poznala je uporabljalo barvo za lase, torej so skoraj vsak mesec imele drugačno barvo lasišča. jaz? po resnici povedano niti enkrat nisem pomislila na to, zmeraj sem želela imeti svojo 'originalno' barvo las. druga lastnost, se bi naj navezovala na 'sramežljivost', sem takšne vrste punca da ne bo kar stopila do vas in se začela pogajati ali pogovarjati. ne, če bo kdorkoli želel pogovor bo moral/a stopiti do mene, saj še v svojih sanjah nisem prva govorila z katerokoli osebo. zadnja lastnost? to boš pa moral/a ugotoviti sam/a, saj ni težko 'pogruntati'.
8.) Kako bi te prijatelji lahko opisali?
'prijatelji?' no prav, mogoče bi mi pa v življenju še prišel prav kakšen/na prijatelj ali prijateljica. ponavadi so me opisali, kot tiho-prijazno osebo, ki se dosti drži raje zase in se posveti učenju. od svojega brata pa sem večkrat slišala, da ga znam nasmejati in mu zmeraj polepšam dan/večer.
9.) Imaš kakšno čudaško navado? Morda kakšno posebnost?
mislim, da to ni točno 'čudaška' osebnost, ampak jo bom vseeno omenila. vsakič, ko stopim čez prag hiše/stavbe, se moram pogledati v ogledalo. to ni zaradi tega, ker bi bila samovšečna ali kakorkoli to drugi ljudje omenjajo. raje sem pozna na kakšno zabavo ali srečanje, kot pa da pridem tja neurejena in nenaličena.
10.) Kaj iz tvoje preteklosti bi najraje izpostavil/a?
moja preteklost je zmeraj bila brezvezna, brez pomena in uspeha. svoje življenje sem spremenila po svoji volji, pa tudi če se moj oče z tem ni strinjal. izpostavila pa bi, smrt moje mame ob mojem rojstvu, za katero sem izvedela pri svoji šestnajstih letih od svojega starejšega brata adama.
11.) Označi tisto kar imaš raje/kar te bolje opisuje;
a) čaj - kava - vroča čokolada
b) pomlad - poletje - jesen - zima
c) sem odprta oseba - raje se držim zase
d) rad/a imam organiziranost - pri meni je vse spontano
e) sem izredno trdna osebnost - hitro me lahko kaj prizadene
f) rad/a govorim - sem bolj tihe sorte
g) sem pesimist - sem realist - sem optimist
h) sladoled - torta - čokolada
i)  sonce - dež - sneg

12.) Povej nam kaj o svojih hobijih.
moji hobiji niso ničesar posebnega, rada sem zunaj na snegu ob zimskem času, kadar je najbolj mrzlo. obožujem ples in petje, čeprav sem v tem najbolj slaba, ampak vsaj uživam ob tem in tega ne mislim nikoli izpustiti. ko sem bila majhna sem tudi jezdila na konjih, ampak tile časi so že zdavnaj mimo.
13.) Kaj iz preteklosti najbolj obžaluješ?
najbolj obžalujem to, da smo se večkrat preselili in se z nobenim nisem upala bolje sporazumeti, ali imeti več prijateljev tako kot ostali 'normalni' najstniki v mojih letih.
14.) Po čem si najbolj razpoznaven/a?
prepoznavna sem po več selitvah, in biti 'ena najbolj prijaznih in pametnih deklin'. vsaj tako pravijo ostali, ki me poznajo. tisti, ki me pa ne poznajo pa razmišljajo le o negativnih stvareh, kar je pa logično. saj, kaj si bi pa mislili o dekletu, ki ne ostane v enem mestu za več kot eno leto?
Hvala za tvoje odgovore.

forgivendarkness | good experience | /

Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: johnson, ella neira   Tue Sep 02, 2014 10:03 pmyour girl seems amazing:3 torej piši še pod claime, odpri plot page in lahko začneš pisati!(:
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

johnson, ella neira

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: ustvarjanje likov :: 
 :: 
-