HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 kydd, maikel avan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

maikel kydd

maikel kydd

Guardian
Guardian

Število prispevkov : 13
Your age : 22

PostSubject: kydd, maikel avan   Tue Sep 02, 2014 8:30 pm


maikel avan kydd

26 | voda |  varuh| billy huxley


Pozdravljeni na akademiji za obvladovalce elementov. Pred tabo je par vprašanj, na katera moraš odgovoriti, da te bolje spoznamo.

1.) Nam lahko poveš, kakšne so tvoje prednosti? V čem si najboljši/a?
" prednosti? " je tiho ponovil za moškim, ki mu je postavljal vprašanja. ni imel nobenih posebnih lastnosti, v vseh stvareh je skušal biti odličen, kot je to od njega pričakovala družina, zato so bila ta vprašanja popolnoma nesmiselna. " v vsem skušam biti kar najboljši. nimam prednosti. rad tečem. rad imam pivo in samoto. ne vem kakšne so moje prednosti, vem pa, da se rad učim novih reči in da nikoli ne razočaram. " je zamrmral ne preveč vesel nad tem, da bodo kopali globlje in globje.
2.) Kaj pa tvoje šibke točke?
novo vprašanje mu ni vzelo diha, je pa toliko bolj zdolgočaseno zasopel in se namrdnil. " kadim? " je posmehljivo dejal, kljub temu, da to najbrž ni bil odgovor, ki so ga iskali. slabosti. v ničemer ni bil zares slab.
3.) Česa se najbolj bojiš?
" ničesar. verjamem, da te strah pogubi, zato ni varno, da se v življenju česa sploh bojiš."
4.) Kaj je glavni cilj v tvojem življenju?
" nimam posebnih ciljev. v tistem kar delam želim biti dober, želim se dokazati in popraviti vtis, ki sem ga naredil pred dobrim letom. nisem več mlad fant, sedaj sem odrasli moški. "
5.) Kaj pa družina? Ste še vedno v stikih? Se dobro razumeš z njimi?
" starša sta še vedno živa, prav tako brat. redno smo v stikih in odlično se razumemo, " je kot po tekočem traku zdrdral, ker niti ni vedel kaj naj drugega reče. oče je bil podoben njemu, dolga brada in nekoliko težja osebnost, med tem ko je bila mama bolj okrogla, tiste vrste človeka, ki te je vedno pričakala doma z majhnimi torticami in toplimi objemi in poljubi. čudovita ženska. brat pa? no ta je bil toliko mlajši, da ga je komaj kaj poznal. čeprav sta skupaj preživljala veliko časa. morda mu je bil celo malo podoben po osebnosti, a veliko bolj odprt.
6.) Imaš kakšno sestro, morda brata? Kaj pa drugi sorodniki - kdo ti pomeni največ?
" imam brata, ki hodi na to šolo. vsi mi pomenijo veliko, nenazadnje je to moja družina. verjamejo vame in jaz verjamem v njih, opora smo si. " to so bili edini ljudje, ki so mu stali ob strani od začetka pa do konca.
7.) Katere so tiste tvoje tri lastnosti po katerih izstopaš?
" močan sem, hiter in delam s trdo roko. "
8.) Kako bi te prijatelji lahko opisali?
" močan, discipliniran, zabaven? "ob zadnjih besedah se je nerodno nasmehnil. morda je navzven dajal napačen vtis. v svojih časih je znal biti zabaven in smešen in tisti stari maik, ki so ga ljudje poznali. a zadnje leto ga je spremenilo in od takrat je bilo zgolj nekaj trenutkov, ko se je res znal sprostiti.
9.) Imaš kakšno čudaško navado? Morda kakšno posebnost?
" razen tega da imam tatuje, dolgo brado in da se držim bolj zase? rad imam mir, trdo roko in disciplino. sovražim petje, in ljudi, ki se veselijo brez kakršnega koli razloga. ne verjamem v ljubezen na prvi pogled in žensko naivnost. morda me vse to dela čudaškega, kaj pa vem. "
10.) Kaj iz tvoje preteklosti bi najraje izpostavil/a?
" da sem.. se rodil? " je nerodno dejal in se grenko nasmehnil. kaj pa je vedel kaj je bilo potrebno izpostaviti. že od nekdaj je imel v življenju nek red, rutino in navade, ki so ga gradile takega kot je. nič ni bilo takega kar bi bilo sploh vredno izpostaviti. starša sta bila še vedno živa, brat na šoli kjer je imel službo in prijatelji še iz osnovne šole. ni bil preveč poseben, da bi osvojil kak pokal. " bil sem najboljši v borilnih veščinah v zadnjih treh letnikih, " je zamrmral. " če to šteje seveda? "
11.) Označi tisto kar imaš raje/kar te bolje opisuje;
a) čaj - kava - vroča čokolada
b) pomlad - poletje - jesen - zima
c) sem odprta oseba - raje se držim zase
d) rad/a imam organiziranost - pri meni je vse spontano
e) sem izredno trdna osebnost - hitro me lahko kaj prizadene
f) rad/a govorim - sem bolj tihe sorte
g) sem pesimist - sem realist - sem optimist
h) sladoled - torta - čokolada
i)  sonce - dež - sneg

12.) Povej nam kaj o svojih hobijih.
" nimam hobijev, razen športa in kajenja. rad imam kavo, rad imam zimo in to je to. ni posebnih hobijev. zgolj moč in borilne veščine. "
13.) Kaj iz preteklosti najbolj obžaluješ?
" pred letom, ko sem šele začel s službo varuha se je zgodilo nekaj nepredvidenega, " njegov pogled je uhajal k tlom, morda zaradi neprijetnosti, morda zaradi tega ker je vedel, da so vsi vedel. tisto dekle je bil dokaz tega, da morda niti ni bil tako vsemogočen kot so vsi sprva mislili. " slovel sem po svoji moči, natančnosti in neutrudnosti, a je dekle na katero bi moral paziti na koncu umrlo in sem za določen čas izgubil službo. moral bi paziti nanjo, " glas se mu je popolnoma zlomil, v grlu je začutil debel cmok in kislino, ki ga je pekla. prekleto. bil je šibak.
14.) Po čem si najbolj razpoznaven/a?
" najbrž bo to brada. ali pa tatuji. ne vem, najbolje bo, da vprašate študente, " je na koncu vendarle dejal in počasi vstal. pogovor je bil končan. vstal je s stola, moškemu podal roko, jo močno stresel in potem odšel.
Hvala za tvoje odgovore.

eustace |pet let | n/a

Back to top Go down
View user profile

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: kydd, maikel avan   Tue Sep 02, 2014 8:37 pmpa smo dobili prvega varuha! :smile2: welcome, i'm completely in love with your boyo - tattoos and all his personality. popiši še vse formalnosti, odpri plot page in tisto kar je glavno - uživaj!(:
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

kydd, maikel avan

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: ustvarjanje likov :: 
 :: 
-