HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 it's where my demons hide

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

ravenel angevine

ravenel angevine

Zrak
Zrak

Število prispevkov : 19
Your age : 23

PostSubject: it's where my demons hide   Thu Aug 28, 2014 6:01 pm


a boy, 18 - 23 years old, face claim is your choice

oh, let me be first, okay? :smile2: kot sem že v opisu napisala je pred malo več kot enim letom raven podarila srce nekemu fantu, kar pa se je na žalost katastrofalno končalo. nimam še točno določeno, zakaj naj bi se tedva razšla, tako da tu je še vse popolnoma odprto. ampak glavno je to, da je raven s tem fantom zanosila, kar pa je iz strahu omenila samo staršema, ki sta jo nato poslala v italijo, kjer je splavila. nato se je raven po enemu letu vrnila nazaj na akademijo, o otroku in svoji zgodbi ni nikoli spregovorila. njun odnos in kako se bo vse to nadalje razvilo, se lahko zmenimo sproti, right?(:
that's it, face claim ni še določen, prav tako ne njegov karakter in zgodovina, le naj bo študent in ne zaposleni na tej akademiji. vse ostalo je kot sem omenila, po vaši izbiri. če bi radi prevzeli ta lik, mi pišite na pm and i would  be the happiest girl alive :smile2:


sem že našla :smile2:

Back to top Go down
View user profile
 

it's where my demons hide

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: ustvarjanje likov :: 
 :: 
-