HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 //through the mirror

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

crystal lowe

crystal lowe

Ogenj
Ogenj

Število prispevkov : 11
Your age : 19

PostSubject: //through the mirror   Thu Aug 28, 2014 4:15 pm


 
Crystal Lisa LeowLet me tell ya smthn about this beloved girl of mine:3 večina je sicer napisanega že v opisu but who cares xD

~ Za začetek lahko omenimo njeno družino in njihov ne ravno najboljši odnos. Njena starša (Jack in Marie) sta perfekcionista, obsedena s popolnostjo in si za svoji dve hčerki želita enako. Crystal ima starejšo sestro Beverly ki je prav tista popolna hči ki ju osrečuje. Crystal je bila že od nekdaj uporniška in zelo navezana na svoj element kar je celotno družino motilo že od nekdaj. Imajo jo za 'grožnjo popolnosti' ker razmišlja s svojo glavo.

~ Pred nekaj časa je imela razmerje z enim izmed varuhov na akademiji. Samo njemu je v preteklosti zaupala in mu povedala vse. Razmišljala je o njuni prihodnosti, bil je namreč njena 'prva velika ljubezen'. In zdaj v to preprosto ne verjame več. Vse kar je bilo potrebno da se je njuna ljubezen končala so bile besede neke prvošolke.  In zdaj v ljubezen preprosto ne verjame več. V čem je smisel da se zaljubiš, da se na nekoga navežeš če pa se potem tako konča? Biti z nekom brez obveznosti je zanjo veliko lažje.

~ Punca je že od nekdaj svojeglava upornica ki se zmeraj postavi zase in za svoje prijatelje ki pa jih ni veliko. Je nezaupljiva in nikomur ne popolnoma zaupa. Kljub temu ima rada vse pod nadzorom, lahko bi rekli da je pravi control freak. Ne mara biti zmedena zato se hitro razburi. Vsem takoj pove kaj si misli kajti zanjo je najhujše vse zadrževati v sebi. To je počela večino svojega življenja zato ji je zdaj popolnoma vseeno, čeprav nikoli noče koga prizadeti. Na splošno je dokaj odprta oseba, vedno pripravljena za akcijo in kakršne koli norosti.

~ Živi za glasbo in ples, that's something you should know. Brez kave verjetno ne bi preživela, njena največja razvada pa je čokolada. Menda je odvisna od adrenalina – obožuje adrenalinske športe: dirkanje, plezanje, skakanje s pečin, sky diving in podobno.

She's gonna need everything – some of those fake friends, a little girl drama, some party buddies, one or two real friends who actually made their way to her heart… i'm up for everything as long as it's fun:D take my girl if you want but don't forget to give her back;)

Back to top Go down
View user profile

theo winchester

theo winchester

Ogenj
Ogenj

Število prispevkov : 5
Your age : 24

PostSubject: Re: //through the mirror   Mon Sep 08, 2014 5:45 pm

hija there. ^^
bi se dalo dobiti kako povezavico za thea? po moje mata take osebnosti, da bi znala met super dinamičen odnos, which is always fun, isn't it? ;D
Back to top Go down
View user profile
 

//through the mirror

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: ustvarjanje likov :: 
-