HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 lowe, crystal lisa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

crystal lowe

crystal lowe

Ogenj
Ogenj

Število prispevkov : 11
Your age : 19

PostSubject: lowe, crystal lisa   Thu Aug 28, 2014 1:07 pm


crystal lisa lowe

21 | fire| 3rd year |sydän |samantha basalari

Dragi dnevnik!
Vedno sem vedela da sem drugačna, da skorajda ne spadam v našo - oh tako popolno – družino. Nikoli mi ni bilo veliko do popolnosti, do čistega ugleda, vse skupaj se mi zdi preprosto preveč nenaravno. Popolne ocene, popolni uspehi na vseh tekmovanjih, spoliran videz, popolna in ravna pričeska, na črto zlikane hlače… To nikoli ni bilo zame. Postopna pričeska, povprečne ocene, to sem si zmeraj želela. Mogoče prav zato ker tega nikoli nisem smela imeti. Ko sem se na skrivaj ostrigla je mama ponorela. Vzela je škarje in jih odrezala v popolni ravni liniji. Enkrat sem namesto petice dobila štirico – oče je klical v šolo in zahteval da mi dovolijo popravljati test. Kasneje je plačal profesorici da je mojo oceno zvišala za pol točke in sem tako dobila petico. V naši hiši je vse tako pospravljeno in čisto da sploh ni videti da bi kdo živel v njej. Vsa ta popolnost se ljudem zdi čudovita. Mislijo da smo vzorna in srečna družina pa ni tako. Vsaj jaz nisem srečna. A imam nekaj skrivnosti ki jih ne bom povedala nikomur.

Kot veš sta Jack in Marie uporabnika vode, Beverly pa zraka... Dragi dnevnik, za začetek naj ti povem zakaj sem že od rojstva črna ovca v družini.

Edina sem specializirana za ogenj.

Love,
Crystal

***

Dragi dnevnik!
Kot marsikdo se že od malih nog uporabljala svoj element in moja ponosna starša sta vedno vse posnela da bi se lahko hvalila s svojo popolno hčerko. Na podstrešju sem našla star video kjer sem verjetno prvič uporabljala svoj element – ogenj. Dvomim da bom kdaj pozabila kaj sem videla. Njuna obraza sta bila polna gnusa in strahu pred malo deklico ki bi lahko postala nevarnost drugim in sebi. Poslala sta me v sobo nato pa cel večer šepetala o različnih možnostih. Ogenj za njiju pomeni uničenje. Voda in zrak sta čista, dobra, ogenj pa zanju ni nič drugega kot uničenje. Jaz sem zanju uničenje.
Danes zjutraj sem jima povedala za video. Najhujše je, da jima je popolnoma vseeno dokler ognja ne uporabljam zunaj šole. Želita da svoje moči čim manj uporabljam in tega ne bom nikoli razumela. Moja specializacija ne more ostati skrivnost. Dobra sem v tem kar počnem, rada imam svoj element a tega ne razumeta. Omejiti me hočeta, preprečiti da bi počela kar imam rada. Vedno sta me pred vsemi hvalila a beseda nikoli ni nanesla na elemente. Bog ve kaj si ljudje mislijo o meni. Počasi mi postaja vseeno Ogenj me dopolnjuje, osrečuje. In to mi hočeta odvzeti.
Skriti me hočeta pred svetom da bi ohranila svoj ugled. Ne razumeta. Preprosto ne razumeta.

Ti razumeš. Nikomur ne morem zaupati. Nikomur ne smem zaupati. Nikoli.

Love,
Crystal

***

Dragi dnevnik!
Povedala sem mu vse. O svoji družini, o svojih starših... Razume me, ve kako se počutim. Vedno najde prave besede da me potolaži, vedno je miren in razumevajoč, odrasel in tako skrivnosten. Čeden in preprosto čudovit. Popolnoma vseeno mi je da je varuh, da je starejši od mene. Vse skupaj ni dovoljeno a je tako presneto zabavno se skrivati in dovoliti da mi adrenalin teče po žilah medtem ko naju je strah da naju bodo zalotili. Ob njem se počutim varno, mogoče je to moja usoda. Preprosto morala sem mu povedati. Predolgo se že videvava da bi mu sploh lahko še karkoli prikrivala. Poleg tega pa, s tipom sem izgubila nedolžnost in ni me pustil. To je zagotovo znak da mu lahko zaupam. Če bi karkoli izdal bi tako ali tako izgubil službo in tega si ne želi noben od naju. Rad me ima, vem to. Čutim to. Nikoli me ne bi zapustil in jaz ne njega.

Jaz… mislim da ga ljubim.

Love,
Crystal

***

Dragi dnevnik!
Videli so naju. V njegovem kabinetu. Neka mala prvošolka naju je videla skupaj in povedala ravnateljici akademije. Odpustili so ga, mene pa izključili. Moj prvi javni škandal. Jack in Marie sta besna, tožita ga da me je zavajal in izkoriščal čeprav jima zatrjujem da ni tako. Poslala me bosta na zasebno šolo da končam šolanje in se lahko končno odpravim od doma. Čim bolj stran od moje zmešane popolne družine.
Mogoče bom končno lahko delala kar hočem. Mogoče ga bom lahko našla in lahko bova skupaj! Lahko bom uporabljala ogenj, lahko bom hodila okrog in počela neumnosti.

Končno bom svobodna.

Love,
Crystal.

jackie | enough:3| N/A
Last edited by crystal lowe on Thu Aug 28, 2014 1:36 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: lowe, crystal lisa   Thu Aug 28, 2014 1:43 pmawh, njeni starši so resnično grozni. anyway upam da se bo po vsem tem in škandalu z varuhom pobrala na noge in se vključila v dogajanje akademije. torej piši še v preostale claime, odpri plot page and have fun!(:

Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

lowe, crystal lisa

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: ustvarjanje likov :: 
 :: 
-