HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 bedroom no.1

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

adrestia

adrestiabedroom no.1 Admin

Število prispevkov : 799
Your age : 24

bedroom no.1 Empty
PostSubject: bedroom no.1   bedroom no.1 EmptyThu Aug 28, 2014 11:51 am

bedroom no.1 Untitled-1
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

luxe yombee

luxe yombee

Zrak
Zrak

Število prispevkov : 13
Your age : 18

bedroom no.1 Empty
PostSubject: Re: bedroom no.1   bedroom no.1 EmptyThu Aug 28, 2014 7:47 pm

LIVE FAST, DIE YOUNG, BE WILD, AND HAVE FUN
Bel dim se je v vijugah vrtinčil proti stropu in se tam razkadil kakor megla. Luxe je brez volje in kakorda mrtva ležala na postelji in z levo nogo, ki je bingljala preko roba, tapkala po podu. Tap - tap - tap. Enakomeren ritem jo je nekaj časa pomirjal, potem pa ji začel najedati živce, da je močneje in neenakomerno z debelim podplatom adidaske začela udarjati po lesenih tleh, slišalo pa se je kakor da zunaj lije toča. Zavzdihnila je in ponesla cigareto roza barve k ustom, da je v njih začutila okus po jagodah, potem pa močno potegnila in zakašljala. Hitro si je pred usta postavila roko in se nekajkrat stresla, potem pa nejeverno zmajala z glavo. Po napadu kašlja je še enkrat potegnila - tokrat bolj nežno - in našobila usta v zrak. Pričakovala je da se bo dim oblikoval v lepe krogce, pa je namesto tega nastala le bela zamotana gmota. Na pol pokajeno cigareto je vrgla na tla in jo pohodila da je ugasnila, potem pa se spehala v sedeči položaj in z nog zbrsala čevlje. Nagnila se je naprej, ogorek pobrala in ga odložila na nočno omarico, z nogo pa razbrsala ostanke pepela. Cigarete je kupila samo iz tega razloga ker so bile roza in izgledale kot mini sladkorne palčke, čeprav sploh ni pogosto kadila. Nemirno se je vstala in zakorakala po sobi, pogledala okoli Crystaline postelje če je res ni tam, celo v omaro je pogledala če se slučajno skriva notri. Prizadevanja odkritja so prinesla negativne rezultate, zato se je brez volje spet vrnila k svoji postelji in se pognala nanjo, da se je žimnica ugreznila pod pritiskom. Leže na trebuhu je zakopala obraz v vzglavnik in začela tuliti vanj. Ne tuliti v smislu kot zmešan človek, tuliti v smislu kot človek ki bo zdaj zdaj umrl od dolgočasja.
crystal | wearing | note: sorry for being late
robb stark
Back to top Go down
View user profile

crystal lowe

crystal lowe

Ogenj
Ogenj

Število prispevkov : 11
Your age : 19

bedroom no.1 Empty
PostSubject: Re: bedroom no.1   bedroom no.1 EmptyFri Aug 29, 2014 6:52 am

This thingy is for my lovely roomate<3 and crystal is wearing this bcs it's a lazy day and she's packing up this and i'm so sorry this came out so short -.-


''Presneto!'' je zaklela ko ji je vroča kava stekla po črnih pajkicah. Za trenutek je bila hvaležna svoji lenobi ki ji je zjutraj preprečila da bi se oblekla v karkoli drugega kot prevelik pulover in pajkice. Skodelico je postavila na mizo in si s papirnato brisačo poskusila vsaj za silo spraviti kavo s sebe. Zavzdihnila je in brisačo zabrisala v koš, sebe pa posadila v prvi naslonjač ki ga je videla. Bil je tako udoben da je kmalu začela zehati, pa ne ker bi bila utrujena. Dolgčas. Že ves dan je bilo presneto dolgčas in ni več vedela kaj naj naredi. Kava ji enkrat za spremembo ni pomagala – verjetno ker je vse polila kar po sebi. Iz majhne črne torbice je potegnila plastenko 'vode' in naredila nekaj požirkov. Ob takšnih trenutkih je bila vesela da je lansko poletje preživela v Rusiji.
Odložila je plastenko in vstala. V trenutku je vedela, kaj bo počela čez dan. Zavrtela se je od veselja da ne bo ves dan mirovala, nato pa skorajda stekla do svoje sobe. Položila je roko na kljuko in se ustavila. Iz sobe je bilo slišati nekakšne zvoke, renčanje ali zadušeni kriki. V strahu za svojo sostanovalko je sunkovito odprla vrata in se pripravila na karkoli. No, na karkoli razen na to kar jo je pričakalo.
Luxe je ležala na postelji z obrazom zakopanim v blazino. Crystal je olajšano izdihnila in zavila z očmi. ''Bravo, ti pa res znaš prestrašiti človeka,'' je rahlo nejevoljno navrgla v dekletovo smer preden se je odpravila k svoji omari. ''Hej, si slučajno kje videla moje- ah, pozabi, tukaj so.'' Iz spodnje police je vzela športno torbo in vanjo vrgla superge, rožnato trenirko in sivo majico. Plastenko vodke je zamenjala s plastenko vode in brisačo. ''Torej, lahko vprašam zakaj si tulila kot da te mučijo?'' je mimogrede vprašala medtem ko se je pripravljala na trening.

Back to top Go down
View user profile

luxe yombee

luxe yombee

Zrak
Zrak

Število prispevkov : 13
Your age : 18

bedroom no.1 Empty
PostSubject: Re: bedroom no.1   bedroom no.1 EmptyFri Aug 29, 2014 4:04 pm

LIVE FAST, DIE YOUNG, BE WILD, AND HAVE FUN
Prenehala je tuliti, ko je zaslišala da se vrata odpirajo in da je v sobo nekaj prilomastilo. Nasmehnila se je v blazino ko je zaslišala znan glas ter hitro dvignila glavo, da je zamežikala v nenaden naliv slepeče svetlobe. Nedolžno, kolikor je le mogla, se je nasmehnila v sostanovalkino smer in se med opazovanjem njenega početja počasi začela spravljati z postelje. Pri tem se je njena noga sam bog ve kako zapletla v prazen prostor med žimnico in stranico, preostanek njenega telesa pa je ne preveč elegantno telebnil na trda tla. Bolj zaradi presenečenja kot bolečine ji je sapa za trenutek zastala, potem pa se je začela bebasto hihitati. Osvobodila je nogo in se pobrala z tal ter stegnila roko po plastenki z prozorno tekočino, ki jo je Crystal odvrgla na posteljo. Odvila je zamašek in poduhala vsebino steklenice, ter zadovoljna nagnila da se ji je vodka prijetno goreče razcvetela po grlu. Dvignila je kazalec desne roke, da bi ta gesta nakazala da vse naslednje besede misli čisto resno. ˝Tri stvari: Prvič, to je danes prvi požirek alkohola ki sem ga naredila, zato vedi, da je tista nezgoda z posteljo prejle bila samo nezgoda. Drugič, tuljenje je bilo obred klicanja, in priklical je tebe sem, zato je očitno deloval. In tretjič, kamorkoli že greš, grem s tabo,˝ je povedala v enem stavku, z rahlima premoroma med Drugič in In. Stopila je do svoje omare in pobrskala po njej, roko je morala potisniti pod na kup nametanih oblačil, da je v kotu dosegla komplet rožnate trenirke in majico z naramnicami. ˝Očitno je da greva v telovadnico, zato mi sploh ne poskušaj tajiti. Prišla si sem, in zdaj me moraš naslednjih nekaj ur še prenašati,˝ je govorila med tem, ko se je slačila do spodnjega perila in oblekla trenirko, potem pa je pobrskala še za adidaski ujemajočega se odtenka. Pograbila je adidasovo športno torbo in vanjo vrgla sveža oblačila ter plastenko z vodko, potem pa se postavila pred vrata. ˝Daj no počasnela, spravi se. Če bo treba bom sedela nekje in te gledala telovaditi, samo odpelji me iz te preklete sobe.˝
crystal | listening
robb stark
Back to top Go down
View user profile

crystal lowe

crystal lowe

Ogenj
Ogenj

Število prispevkov : 11
Your age : 19

bedroom no.1 Empty
PostSubject: Re: bedroom no.1   bedroom no.1 EmptySat Aug 30, 2014 8:56 am


This thingy is for my lovely roomate<3

Zaslišala je top udarec ob tla in se v strahu hitro obrnila, nato pa bruhnila v smeh. ''Poglej, če se me hočeš znebiti tako da doživim infarkt potem samo reci. Ni me treba prestrašiti do smrti,'' je rekla medtem ko je lovila sapo. Prizor je bil čudno smešen. Ni imela te časti da bi vsak dan videla svojo sostanovalko telebniti s postelje. Hotela ji je ponuditi roko a je Luxe že sama vstala. Dobro, če smo iskreni se je tako ali tako preveč smejala da bi lahko dekle potegnila na noge. Nekajkrat je globoko zadihala, zmajala z glavo nad njeno nerodnostjo in se zopet posvetila svoji torbi. Kaj sem pozabila? se je vprašala sama pri sebi. Pogledala je po sobi in v kotu opazila svoje zvočnike, slušalke in mp3 predvajalnik. ''Zvočniki ali slušalke?'' Obrnila se je da bi povprašala za mnenje, namesto tega pa je opazila svojo vodko v dekletovih rokah. Zasmejala se je in zavila z očmi. Saj je razumela, vodka je bila presenetljivo dobra. Ustavila se je ko je začela naštevati. Vse skupaj je bilo videti resno, z dvignjenim prstom in to. Pri prvič se je pomenljivo nasmehnila kot da ji ne verjame popolnoma. Drugič se je zasmejala in skomignila z rameni. ''Ali pa imava samo telepatsko povezavo in to in sem točno vedela da me potrebuješ,'' ji je pomežiknila ter počakala na tretjič. Nasmeh je izginil z njenega obraza. Dvignila je roko da bi jo ustavila, a Luxe je že stopila k omari in se preoblekla v bolj športna oblačila. Kislo se je nasmehnila ko si je začela vse pripravljati. Stopila je v kot sobe in vzela oboje, zvočnike in slušalke za vsak primer. Če bi šla sama bi verjetno vzela slušalke, a zdaj ko bo imela družbo bo verjetno potrebovala zvočnike. Takoj ko je odprla usta je vedela da tu nekaj ni bilo prav. ''Pravzaprav... res ne grem v telovadnico. V plesno dvorano grem.'' Nekako je upala da si bo Luxe ob tem premislila a njeno upanje je splahnelo takoj ko se je postavila k vratom. Zavzdihnila je in se vdala v usodo. ''Prav, počakaj saj bom takoj. Lahko 'telovadiš' z mano, gledala pa me ne boš, v redu?'' Ni marala da jo je kdo opazoval med plesom, to je takoj zvečalo pritisk in ji dalo občutek da se mora izkazati, da mora vse izvesti skorajda popolno. ''Mora ti biti res dolgčas,'' je zamomljala ko je stopila mimo nje ven iz sobe.

Note; shall we continue v plesni dvorani?Smile

Back to top Go down
View user profile

Sponsored content

bedroom no.1 Empty
PostSubject: Re: bedroom no.1   bedroom no.1 Empty

Back to top Go down
 

bedroom no.1

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: rpg predel :: 
 :: 
-