HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 keep my glass full until morning light

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

ravenel angevine

ravenel angevine

Zrak
Zrak

Število prispevkov : 19
Your age : 24

PostSubject: keep my glass full until morning light   Wed Aug 27, 2014 9:52 pm


RAVENEL ANGEVINE

hello meet my 21 years old girl!:3 okay bom poskušala čimbolj na kratko, ker večinoma vse tako ali tako najdete v OPISU. tako da bom tu napisala samo nekaj ključnih dejstev in nekaj kar še ni bilo povedanega, okay? :smile2:

♕ prvo kar morate vedeti je to, da raven ni bila od nekdaj takšna. namreč na začetku je bila prava mala princeska, ki pa se je nato zaljubila v napačnega, zanosila, se skregala s starši in se za eno leto odselila v italijo, da ja kdo ne bi vedel, da v sebi nosi nekaj živega. no, nazaj se je vrnila povsem spremenjena, njeni blond lase so postali črni, njena brezhibna koža potetovirana, največja sprememba pa se je zgodila v njej.

♕ sedaj je na akademiji poznana kot ena z zelo dobro podmazanim jezikom. obožuje zabave in alkohol in čeprav ga spije absolutno preveč se za to ne meni. njen moto je: "živi se samo enkrat." dobro ve, da je v sramoto staršem, še posebej materi, ki jo skuša na vsak način spremeniti nazaj v svojo popolno princesko. divja, neukrotljiva, vedno v središču pozornosti - to je ona. ima ogromno prijateljev, ker je preprosto rada v družbi in pa tudi številne sovražnike, ki jim raven vsekakor ne ostane dolžna.

♕ obožuje svoj element in z njim rada eksperimentira, še posebej takrat kadar se skuša znebiti svojih črnih misli. prav tako naravnost obožuje glasbo, zato jo boste velikokrat okoli akademije našli s kitaro v roki. še bolj pa obožuje igranje klavirja, ter petje.

♕ ni deklica za zveze in odgovornosti - teh se naravnost izogiba, kar pa ne preprečuje tega, da se za kratek čas zaplete z marsikom. dekle pač rado uživa.

♕ torej to je to. še eno ključno dejstvo je, da dekle raje sliši, da jo kličete po vzdevku "raven". what does she need? praktično vse - od mnogo prijateljev, pa do sovražnikov, avantur, party buddies, anything really. potem bom rabila nekoga, ki bo končno omrežil srce tegale dekletca, but that can wait, yes?(: v wanted adsih pa bom kmalu iskala določeno osebo iz preteklosti; that jerk who got her pregnant and doesn't know about that hehe. this is it, use her, abuse her :smile2:

Back to top Go down
View user profile
 

keep my glass full until morning light

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: ustvarjanje likov :: 
-