HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 parker, mikael maciej

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

mike parker

mike parker

Voda
Voda

Število prispevkov : 16
Your age : 25

PostSubject: parker, mikael maciej   Wed Aug 27, 2014 8:02 pm


mikael maciej parker

21 | water |  3rd year | tilaan | douglas booth

Pozdravljeni!
Moje ime je Mike. Mikael Parker. Sem Britanec, mogoče malo Francoz. Rodil sem se v Londonu in tam tudi odraščal. Nisem bil edinec, kar pa se nam ni nikoli poznalo, saj sta oba starša imela dobro službo. Bili smo srečna družina, edino pravilo, ki pa se ni nikoli ni spreminjalo, je bilo, da nisi smel obvladovati elementa. In to je razlog, zakaj nisem na akademijo prišel že takoj pri 2. letu. Ampak zdaj sem z petnajstimi leti tukaj in pripravljen na učenje.
Lep pozdrav, Mikael Maciej Parker.

Bullshit. Tega sranja nočem oddati vodstvu šole. Najraje bi jim povedal da je akademija neumnost in da svoj element verjetno obvladam bolje kot profesorji, zato ni nobenega razloga da sem zaprt tukaj. V tuji državi, pod tujim imenom in tujo osebnostjo. Mikael Parker. Kakšna laž. Vse v mojem kratkem življenjepisu je izmišljeno. Razen dejstva da sem na akademijo res prišel šele zdaj, ko sem star 15, ker so starši skrivali moči. Vendar to ni pomenilo, da jih nismo smeli obvladovati. Oh, uporabljali smo jih. Mogoče ne na način ki bi ga normalni ljudje pričakovali, toda nismo zavrgli daru. Ravno zaradi tega, pa smo zdaj na begu. In za mojo varnost, naj bi bilo, po besedah staršev, bolje, da se vpišem na akademijo. Ker nisem upornik najhujše vrste, jutri pakiram. In čaka me kar nekaj let laži.
21. Star sem 21 let. Kmalu se bo začel tretji letnik in tako počasi odštevam dve leti, ki me ločita od svobode. Pa saj niti ni tako slabo, privadil sem se akademiji in ta se je mene. Med sošolci sem dobil določen status in imam kar nekaj prijateljev. Težko bi rekel da mi je grozno. Zabave in posteljne avanture popestujejo moj vsakdanjik, večinoma pa sem glavni na področju neumnosti. In umetnosti. Oziroma bi bil, če tega ne bi skrival. Sproščenost je beseda ki bi me najbolje opisala. Moj element pa dokazuje da tok ni nobena ovira in da ga brez težav menjujem. Samo ena težava je. Vode ni mogoče brzdati. Svojo pot bo naredila preko kamna. In zaznamovan zaradi svoje preteklosti, me pravila več kot utesnjujejo.
Moje pravo ime ni Mike, čeprav ta skrivnost še ni bila razkrita. Moje pravo ime, je tisto srednje. Maciej. In nisem Britanec. Prihajam iz Belgije. Moja starša pa sta daleč od angelov. In tudi trije otroci, jaz, moj brat in sestra, nismo bili vzgojeni za prinašanje miru na svet. Smo družina, ki je zaradi moči elementov počela marsikatere ilegalne posle. Drobna napaka pa nas je stala člana družine, doma in identitete. Lahko bi rekli, da nas je dobila karma. Po drugi strani pa je ta bolela bolj, kot če bi nas ulovila vlada. V naši kleti bi namreč dobili kar nekaj originalov. Takšnih in drugačnih. In sef. Ki bi ga z veseljem zamenjal za preteklost. Ker pa to ni mogoče, sem samo sklenil, da ne bom razmišljal o njej.

carrot | 3 years | not yetLast edited by mike parker on Thu Aug 28, 2014 5:24 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: parker, mikael maciej   Thu Aug 28, 2014 5:13 pmohohoho všeč mi je vse to s skrivno identiteto, yes! :smile2: anyway, popiši vse claime, odpri plot page and have fun!(:
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

parker, mikael maciej

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: ustvarjanje likov :: 
 :: 
-