HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 Sororities/fraternities

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Sororities/fraternities   Tue Aug 26, 2014 6:16 pm


MEREEN
vodilna dekliška skupnost na akademiji za obvladovalce elementov. vse članice sestrščine prihajajo iz bogatih družin ali pa so članice postale s posebnim povabilom od samega vodstva. poudarjajo vlogo prijateljstva, vodenja ter učenja. njihovo geslo je: "prava, močna ženska." mereen sestrščina obstaja že od samega začetka ustanovitve akademije. nastala je izpod rok feministk in presneto dobrih govork, njihova nadaljna dejanja pa so tudi bila skrajno feministično naravnana. še dandanes poudarjajo vlogo žensk v svetu obvladovalcev, čeprav je res, da se zadnja leta še prevečkrat zapletajo s člani kullanove bratovščine. seveda so se nekaj let nazaj iz tega izcimili pravi mali škandali, a nekako so nato vse kar je bilo sumljivega, hitro pospravili pod preprogo. ja, s sestrami mereena se ni za igrati.

SYDÄN
to je najbolj zabavna in sproščena sestrščina. veliko dajejo na medsebojne odnose in ko si enkrat njihova sestra, si sestra za vedno. njihovo geslo je: "živi divje in svobodno." poudariti je treba, da je vsaka izmed članic sydana nekaj posebnega, namreč čisto običajnih in praznih deklet ne bodo vzele pod svoje okrilje. prav tako so njihove zabave nekaj popolnoma drugačnega, z različnimi tematikami, od noči mask pa do prave zabave z elementi grozljivke. to je sestrščina, ki je nastala nekoliko kasneje, kot posledica tega, da so se jim zdele sestre iz mereena preveč plehke. želele so nekaj drugačnega, nekaj neobičajnega in nastala je popolnoma nora sestrščina.

KULLAN
hja... da vstopiš v to bratovščino, moraš imeti prekleto veliko denarja, ali pa v življenju narediti nekaj izjemnega. to je vodilna bratovščina, ki hodi z roko v roki s sestrščino mereen. njihovo geslo je: "išči pot do slave." kullan bratovščina je tu od samega začetka ustanovitve akademije. so bolj strogo politično naravnani, saj želijo, da imajo obvladovalci elementov po svetu več glasa, želijo, da se nehajo skrivati med ljudmi. v bratovščini kullan je polno spletk, a hkrati ti bratovščina omogoča zasesti vodilne položaje v svetu obvladovalcev. ko si enkrat član kullanove bratovščine, se ti slava ne more izogniti.

TILAAN
niti eden izmed članov te bratovščine ni brez možganov, a kljub temu so pravzaprav skrajno sproščeni in brezskrbni. njih denar ne zanima, ampak so bolj naravnani na lovljenje deklet. čeprav niso vodilna bratovščina prirejajo naravnost odštekane zabave. njihovo geslo je: "inteligenca je pot do uspeha." ne marajo odgovornosti, ne marajo politike, želijo si le živeti svoje življenje. hitro lahko sklepate, da je tilaan bratovščina nastala kot protiutež kullana, saj tilaan ne išče slave, ampak samo zabavo.

Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

Sororities/fraternities

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Administracija :: 
-