HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 velika plesna dvorana

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

lilith

lilith

Število prispevkov : 147
Your age : 22

PostSubject: velika plesna dvorana   Thu Aug 21, 2014 3:31 pm

Back to top Go down
View user profile

ravenel angevine

ravenel angevine

Zrak
Zrak

Število prispevkov : 19
Your age : 24

PostSubject: Re: velika plesna dvorana   Tue Sep 02, 2014 9:30 pm


addison :smile2:

plesanje po klubskih mizah, popivanje, razgrajanje - to je bilo tisto v čemer je zadnje čase raven uživala, prisoten pa je bil še tisti večni adrenalin, ki je bil posledica bojazni, da jih kdo zasači. ne, tale zabava vsekakor ni bila organizirana s strani vodstva akademije in prizor zares ne bi bil lep, če bi jih sedajle sredi zabave ujeli. zato ravno so izbrali del zapuščene akademije, klubsko sobo ki je bila dovolj velika za njihovo druščino. kakorkoli, raven je tako kot običajno spila kar precej, a v želodcu jo je v trenutku zvilo, ko ji je po grlu stekla še dodana žgana pijača. privihala je nos, z dlanjo pokrila usta, ter odletela čez sobo do izhoda. ni želela da bi kdorkoli videl ta prizor, medtem ko je izpraznila razdraženi želodec. ni se počutila dobro, noge so jo komaj držale pokonci, njeno telo pa se ji je zdelo mehko kot spužva. brez da bi vedela kam jo noge nosijo, je odtavala po akademiji in tako imela precej veliko možnosti, da jo kdo opazi. prišla je do naslednjega prostora, ter ne da bi se zavedala kje je pristala, ob steni sesedla na tla, glavo pa zakopala med kolena. svet se ji je še vedno vrtel pa čeprav je imela zaprte oči. zaslišala je zvoke ter tiho preklela svojo srečo, saj je mislila, da je kakšen profesor. za trenutek si je dovolila, da je pogledala proti rdečelaski, sicer je ni prepoznala, ampak kljub temu se ji je zdela očitno premlada za profesorico. "pojdi stran," je bilo edino kar je izrekla, medtem ko je glavo sedaj ne preveč nežno naslonila na steno.

Back to top Go down
View user profile

addison winchester

addison winchester

Zemlja
Zemlja

Število prispevkov : 62
Your age : 21

PostSubject: Re: velika plesna dvorana   Sun Sep 07, 2014 11:39 am

ravenel
knjige. addison ni nikoli veliko razmišljala, ko je v svojo torbo tlačila večje ali manjše povezane kupe papirjev, ki so v sebi nosili toliko čudovitih besed. mogoče bi si lahko našla kakšen drug način, da bi jih dobila v svoje roke, a kraja ji je bila že tako zelo znana, tako zelo domača in pri tem je bila resnično dobra. le kdo bi posumil rdečelaso, dobrovoljno dekle? še sama sebi se je zdela precej neverjetna in kljub njeni sicer nerodni naravi ji je nekako vedno uspelo. morda je bila za to kriva želja po znanju, ki nekako nikoli ni bila zadovoljena. ni bila ravno najbolj bistra, a vse knjige, ki jih je prebrala, so tako njene ocene kot tudi ugled dvignile na malce višjo level.
in ko se je tokrat vračala iz enega od svojih podvigov kraje znanja, je naletela ravno na tisto, česar se je tako zelo izogibala: zabava. bila je preveč nedolžna in nepripravljena na to, da bi se soočala s takšnimi situacijami, a temnolaso dekle, ki je v tistem trenutku izstopilo iz sobe, je bila definitivno njeno popolno nasprotje. ni je prepoznala, vsaj nekaj trenutkov ne - a njena načela ji niso dovolila, da bi jo pustila samo tam. "si v redu? hej... ti grem po kozarec vode?" je vprašala previdno, ko se ji je približala in se zavedala, da pred njo stoji - ali bolje rečeno, leži - oseba, ki ji je dolgo časa nazaj pomenila ogromno. "ravenel? kaj za vraga se je zgodilo s tabo?"
Back to top Go down
View user profile

Sponsored content

PostSubject: Re: velika plesna dvorana   

Back to top Go down
 

velika plesna dvorana

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: rpg predel :: 
 :: 
-