HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 kletno stopnišče

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

lilith

lilith

Število prispevkov : 147
Your age : 22

PostSubject: kletno stopnišče   Thu Aug 21, 2014 1:17 pm


Back to top Go down
View user profile

mike parker

mike parker

Voda
Voda

Število prispevkov : 16
Your age : 25

PostSubject: Re: kletno stopnišče   Fri Aug 29, 2014 6:39 pm

~ for raven!

Prva kaplja potu mu je spolzela po čelu in šele, ko jo je začutil, je tudi opazil žile ki so mu izstopile na roki. Tisto, kar ga je res bolelo, je bil komolec in mogoče je čutil tesnobo v pljučih, vendar je nadaljeval z istim tempom, nepripravljen da bi popustil. "Zvišava stavo?" je ležerno vprašal fanta ki mu je kljuboval z jeznim pogledom, za katerim se je jasno videla bolečina. "No, dodajva še steklenico viskija." je nadaljeval in potem nehal govoričiti, ter se osredotočil na roki, ki sta bili sklenjeni na mizi v primerjavi moči. Šlo je za klasično merjenje ega brez premočnih poškodb. Z nasprotnikovo roko si moral udariti mizo. Vsaj šlo bi za še eno neumno tekmo, če ne bi bil bila udeleženca obvladovalca elementov. Tako je dogodek postal bitka elementov in večina sošolcev je odmor porabila za ogled le te. In njihovo renčanje, vzpodbujanje, kakršnokoli navijanje je že bilo slišati, je motilo koncentracijo, zaradi česar ne zemlja, ne voda, ni prešla v vodstvo. Do naslednjega trenutka, ko je Mike končno uporabil skrit adut in njegova roka ovita v vodo, je počasi začela tlačiti kameno proti porazu.

"Viski.. Viski.. Moja lepotica si.. Prekleto, odlično pojem. Moral bi imeti band." je momljal v steklenico viskija, ki jo je izboril popoldan. Zdaj je bil večer in hodniki prazni, njegovo ponesrečeno petje pa je bila edina stvar ki je odmevala v temi. Naslednji trenutek je spoznal, da se je motil. Koraki so prihajali vedno bližje in v omamljenosti je storil najbolj neumno stvar, ki bi jo lahko naredil pred morebitnim profesorjem. Steklenico je skril pod jakno, kot bi konja poskušal skriti z prtičkom na glavi. Verjetno bi bilo celo bolje, da se poskuša skriti za steber. Ni slaba ideja..
Back to top Go down
View user profile

ravenel angevine

ravenel angevine

Zrak
Zrak

Število prispevkov : 19
Your age : 23

PostSubject: Re: kletno stopnišče   Sun Aug 31, 2014 6:38 pm


mike :smile2:

verjetno se ob taki pozni uri ne bi smela potikati po hodniku, pa vendarle se je šlo za raven, ki ne bi zamudila zabave, pa čeprav bi ji manjkali obe nogi. alkohol je bil tisti njen prijatelj, kateremu se je lahko prepustila brez dodatnih skrbi, no, vsaj zaenkrat, čeprav je dobro vedela, da bi mogla nehati toliko piti. kakorkoli, zabava je bila več kot odlična, skrivaj so se namreč pretihotapili k slapu, kjer so si organizirali privat mini zabavico, samo za povabljene goste. medtem ko je končno prišla do stopnišča, je brezglavo odtavala kamor jo je v tistem trenutku telo vodilo. v glavi se ji je sicer rahlo vrtelo, a to še ne pomeni, da je noge niso držale pokonci, ni bila še toliko nebogljena, da bi potrebovala pomoč od drugih. kmalu se je zavedla, da je prišla pravzaprav do roba kletnega stopnišča, ter nekoliko zbegano pogledala naokoli. v kotičku očesa je opazila fanta, ter se pomaknila bliže k njemu, da bi ga bolje videla, saj je senca zakrivala njegov obraz. ko je opazila, za koga gre, bi se najraje obrnila in stekla nazaj po stopnicah navzgor, ampak tu je bilo nekaj preko katerega raven ni mogla it - preko svojega ponosa. zato je ignorirala cmok v grlu, dvignila glavo visoko v zrak, ter se osebi še bolj približala. opazila je njegov neuspeli poizkus skritja steklenica, zato se je končno oglasila. "boljšega skrivališča za steklenico pijače verjetno ne bi mogel najti." ni se mogla znebiti svojega sarkazma niti v trenutku, ko bi najraje pobegnila stran. "pravzaprav pa se ponoči ne bi smel prosto sprehajati po akademiji." ampak kdo je bila ona, da bi mu lahko pridigala? vse skupaj je zazvenelo naravnost patetično. nekako je upala, da se je mike ne bo spomnil, morda je ne prepoznal, saj se je v enem letu izredno spremenila. spomini so se ji v glavi po hitrem postopku odvrteli in začela se je počutiti skrajno nelagodno. konec koncev je po enem letu zopet srečala fanta, katerega otrok je nekdaj rasel v njenem trebuhu.

Back to top Go down
View user profile

mike parker

mike parker

Voda
Voda

Število prispevkov : 16
Your age : 25

PostSubject: Re: kletno stopnišče   Tue Sep 02, 2014 6:58 pm

skoraj je že bil pri stebru, ki naj bi služil za njegovo skrivališče, vendar se je ustavil sredi koraka in se obrnil proti ženskemu glasu. všeč mu je bilo kar je videl, očitno bosta imela z steklenico družbo."Na-a. lahko bi si jo skril v hlače." v tistem bi se najraje močno usekal po glavi s tem ponesrečenim kupom stekla. koliko je že sploh spil? iz jakne je potegnil predmet tega čudnega pogovora in ugotovil, da je na dnu ostalo samo še za požirek. "počutim se darežljivega. boš?" je vprašal in poskušal iz pijanega nasmeha dobiti tisto, kar je, ko je bil trezen, oklical za sexi izraz. počasi se je približal rjavolaski in ni mu je bilo potrebno dvakrat pogledati v oči, da je jasno videl da danes očitno ni bil v elementu. vendar jo je pogledal dvakrat. kar je videl ga je zadelo kot tuš mrzle vode. "vem. ampak saj me poznaš, raven. nič nimam proti kršenju pravil. bolj sem presenečen, ker tudi ti nimaš." pod vsemi tatuji, rjavimi lasmi in motnimi očmi, je lahko zdaj jasno videl svoje bivše dekle. steklenico je spet stisnil k sebi in naredil še zadnji požirek, ki ga je nujno potreboval po šoku. "raven.. nekaj drugačnega je na tebi." je zamomljal, bolj sarkastično kot opito. "telovadiš?" je ugibal in prekrižal roke na prsih. "v enem letu časa za telovadbo bi tudi jaz imel popolno postavo." zdaj pa je moral nekaj vprašati samega sebe. zakaj je bil jezen nanjo ker je odšla iz akademije, ko pa je bil on tisti ki je končal?
[/quote]
Back to top Go down
View user profile

ravenel angevine

ravenel angevine

Zrak
Zrak

Število prispevkov : 19
Your age : 23

PostSubject: Re: kletno stopnišče   Tue Sep 02, 2014 9:03 pm


mike :smile2:

bilo je kot da bi jo en sam pogled nanj popolnoma streznil. ni čutila več opitosti, čeprav je bila prepričana, da ni daleč stran, ampak kljub temu je sedaj bila izjemno previdna, kot da bi bila na tisti misiji za prerezati žico prave barve, da bomba ne bi eksplodirala. ravno tako se je počutila, kot dodatek k temu pa je v trebuhu čutila slabost - zopet, ne zaradi alkohola ampak zgolj od njegove bližine. "dvomim, da bi jo spravil tja," je zavzdihnila in skorajda zavila z očmi. bil je več kot očitno precej nasekan in bila je ekstremno slaba ideja, da sta se našla dva opita človeka na kupu. preslišala je njegove naslednje besede, ni pa mogla mimo tega, da jo je preplavil strah v trenutku ko se ji je začel približevati. stopila je korak nazaj, a takoj obstala na mestu ko jo je poklical po imenu. "ne, mike. v enem letu se je marsikaj spremenilo in sedaj sem bolj podobna tebi, kot kadarkoli prej. vsaj kar se opitosti in zabav tiče." zgodilo se je tisto, kar se je od nekdaj bala - ponovno srečanje z njim in kaj bi vse skupaj prineslo. ni mu nameravala povedati za otroka, pravzaprav tega ni omenila nikomur razen staršema, ki pa sta novico slabo sprejela. kakorkoli, njena zgodba z mike-om je bila končana, prav tako kot ni bilo več otroka. "prosim te lepo, prizanesi mi s sarkazmom." zopet je zmajala z glavo in posmehljivo prhnila, čeprav jo je bolela sleherna beseda, ki jo je izgovoril. "pravzaprav pa ni tvoja stvar kje sem bila eno leto, kaj sem vse počela in kakšna sem sedaj." bil je prvi, ki ji je popolnoma zlomil srce in tega mu ni nameravala odpustiti. "nič se nisi spremenil. povej mi, še skačeš iz postelje v posteljo z dekleti, kot kakšen preklet zajec?" vedela je za vse njegove postelje avanture, ampak leto nazaj mu tega ni upala vržti v obraz. sedaj je bilo seveda popolnoma drugače.

Back to top Go down
View user profile

Sponsored content

PostSubject: Re: kletno stopnišče   

Back to top Go down
 

kletno stopnišče

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: rpg predel :: 
 :: 
-