HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 Prebivalci

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Prebivalci   Tue Aug 19, 2014 3:23 pm


ŠTUDENTI

na akademiji je šolanje malce drugačno. zaradi varnostnih razlogov obvladovalci elementov vstopijo v akademijo že po drugem letu starosti, ko se njihova magija začne razvijati. tako imajo na akademiji nekakšno pripravnico, katero obiskujejo otroci stari od drugega leta pa tja do sedmega leta starosti. nato vstopijo v osnovno stopnjo šolanja (od 8. - 17. leta). šele po vsem tem se prične tisto pravo šolanje v katero vstopijo v 18. letu starosti. (tako obiskujejo I, II., III. ali IV. letnik; vsak letnik pa lahko tudi ponavljajo, če niso dosegli določenega uspeha).

VAŠI LIKI ŠTUDENTI SO NA TEM FORUMU V ZADNJI STOPNJI ŠOLANJA, SE PRAVI SO STARI NAJMANJ 18. LET.

študenti imajo na tej akademiji tudi počitnice in sicer zimske (cel januar), ter poletne (julij in avgust), ko lahko obiščejo svoje starše.

PROFESORJI
akademija izbere samo najodličnejše obvladovalce elementov, da le-ti lahko potem svoje znanje posredujejo mlajši generaciji. ker akademija želi, da si najprej naberejo čim več izkušenj v zunanjem svetu, zaposlujejo samo osebe stare več kot 25. let.

VARUHI
zaradi vedno več izgredov in ker bi radi poskrbeli za varnost svojih študentov, je akademija zaposlila tudi nekaj varuhov, ki so zadolženi za obrambni sistem akademije. ti so prav tako stari več kot 25. let.

Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

Prebivalci

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Administracija :: 
-