HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 Seznam elementov

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Seznam elementov   Thu Aug 07, 2014 2:37 pm


VODA
♕ voda je element kreativnosti in umetniške duše. obvladovalci tega elementa lahko vodo preoblikujejo v kakršnokoli obliko ali figuro - od preprostega curka vode, do podob živali in podobno. da lahko z vodo ustvarjajo rabijo vir vode, se pravi vode ne morejo ustvariti iz ničesar. bolje se razumejo z vodnimi bitji, sicer z njimi ne morejo govoriti, lahko pa čutijo kaj bi žival rada (torej lahko povedo kaj žival v tistem času čuti; ali strah, naklonjenost ipd.) tudi v sami vodi lahko obvladovalci tega elementa dalje zdržijo brez kisika, torej se lahko potapljajo občutno več, kot kakšen navaden prebivalec.
OGENJ
♕ nekoliko bolj ognjeviti in uporniški obvladovalci tega elementa, lahko ogenj prav tako preoblikujejo v katerokoli obliko, ognja pa ne morejo ustvariti iz ničesar. sami so imuni na vse opekline, v ognju lahko normalno hodijo in normalno živijo. če svojega elementa ne kontrolirajo tako zelo dobro, se lahko zgodi da marsikaj zažgejo, še posebej ko so jezni in agresivni.
ZRAK
♕ obvladovalci zraka lahko ta element ujamejo v roke in ga izoblikujejo v preproste oblike - na primer kroglice, ne morejo pa tako kot vodni oblikovalci iz njega izoblikovati podob živali, ker zrak preprosto ni tako snoven, kot je to voda ali morda ogenj. lahko pa na primer nasprotniku vzamejo zrak iz pljuč in ga posledično zadušijo, kar je na akademiji prepovedano! lahko ustvarijo manjše do zmerne vetrove, ne pa orkane ali kakorkoli spreminjajo vremena. prav tako se lahko sami sebe ovijejo v zrak in tako lebdijo in premikajo (največ pet metrov visoko) kar nekaj časa, seveda pa ne v nedogled.
ZEMLJA
♕ pravijo, da so obvladovalci zemlje najbolj stvarni ljudje med nami. kakorkoli, obvladovalci le-tega elementa lahko ustvarjajo rastline iz nič, če se bolj potrudijo, pa lahko ustvarijo celo pravo pravcato drevo. prav tako so povezani s samo zemljo, se pravi da lahko zemljo preoblikujejo v razne figure in iz tega lahko nastanejo pravi mali zemeljski kipi. povzročijo lahko tudi manjše potrese, ne pa takšne ki bi na primer rušili hiše.DUH
♕ prvi od posebnih elementov omogoča tem uporabnikom predvsem zdravljenje. najbolje zdravijo druge (od lažjih do težjih poškodb), malo manj pa sebe (le lažje poškodbe). lahko vidijo aure in imajo bolje razvito intuicijo do sočloveka (lahko namreč občutijo kako se nek človek v tem trenutku počuti). prav tako lahko vstopajo v sanje drugih oseb in te priredijo po svoje.
KOVINA
♕ za kovino bi marsikdo dejal, da je pravzaprav čisto snoven element, kar pa ni čisto res. seveda drži, da lahko obvladovalci tega elementa kovino preoblikujejo v vse možne elemente, prav tako pa delujejo kot nekakšen magnet za vse ostale stvari. s tem mislim, da lahko vse predmete (razen živih bitij!) premikajo samo s pomočjo misli. kovina je težek element, zato so uporabniki tega elementa močni ljudje. v misli drugih ljudi lahko zasadijo neko misel, katero na to izvršijo (nekako manipulirajo z mislimi ljudmi, ampak ne v nedogled in ne tako močno - na primer da bi jih spreobrnili tako, da bi poškodovali same sebe - to je nemogoče!)
SENCA
♕ obvladovalci sence so povezani s temo. lahko manipulirajo s sencami in prav tako s samo temo. nekateri izmed njih izoblikujejo zmožnost spreminjanja oblike - v katerokoli žival in v nekatere ljudi. lahko se teleportirajo v kakršenkoli prostor, če je ta oddaljen največ kilometer.
LED
♕ za ta element se največkrat specializirajo poprejšnji obvladovalci vode, ni pa nujno! obvladovalci tega elementa obvladujejo led do potankosti, vodo prav tako lahko v trenutku zmrznejo (kar ni lastnost na primer obvladovalcev vode). hkrati pa izgubijo zmožnost obvladovanja vode v tekočem stanju. obvladovalci tega elementa lahko delno prebirajo misli drugih ljudi, ampak le delno in ne popolnoma.
PRAVILA ZAMENJAVE ELEMENTOV IZ OSNOVNIH V NAPREDNEJŠE
♕ prvo kar morate vedeti je to, da vam elementa ni potrebno menjati če tega nočete! prav tako ne moreš menjati element znotraj osnovnih (na primer iz vode v ogenj), le iz osnovnega v naprednejšega (na primer iz ognja v kovino). zamenjava elementa je možna samo enkrat!
♕ če elementa ne zamenjate to ne pomeni, da bo vaš lik enak, kot začetnik. ne, ko vaš lik doseže določeno stopnjo je bolj kontroliran v obvladovanju svojega primarnega elementa. zmore več!
♕ za menjavo elementa morate imeti zaključenih vsaj 10 pogovorov, ter vsaj 2 tekoča pogovora. ko dosežete to normo, za zamenjavo elementa zaprosite v za to določeni temi.

Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

Seznam elementov

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Administracija :: 
-