HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 mize za učenje

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

ulrike

ulrikeŠtevilo prispevkov : 15
Your age : 19
Kraj : -

mize za učenje Empty
PostSubject: mize za učenje   mize za učenje EmptyTue Jul 22, 2014 9:22 pm


MIZE ZA UČENJE
mize za učenje Dsdfs
mize za učenje so manjše mize za šest učencev, ki se nahajajo na sredini knjižnice. miz je veliko, zato da je vedno kakšna prosta. mize so nove s starinskimi stoli, na sredini vsake pa je lučka, ki lahko sveti tudi po tistem, ko se knjižnica zapre.

Back to top Go down
View user profile

crystal lowe

crystal lowe

Ogenj
Ogenj

Število prispevkov : 11
Your age : 19

mize za učenje Empty
PostSubject: Re: mize za učenje   mize za učenje EmptySat Aug 30, 2014 6:46 pm


This is for hawt mike  :smile3: crystal is wearing something like this! and sorry for being late:/

Sedla je za prvo mizo ki jo je videla in pogledala na uro. Pol pet. Nikoli, ampak res nikoli še ni zamujala in tokrat ni bilo nič drugače. Pravzaprav je v knjižnico stopila pol ure prej kot bi bilo potrebno. Komolce je oprla na mizo in se z zamišljenim obrazom zazrla med knjižne police. Včasih se ji je zdelo da imata njena starša prav, da je ogenj dober samo za uničenje. Če bi tukaj samo za trenutek uporabila svojo moč, četudi podzavestno, bi z lahkoto požgala celotno knjižnico. Prav zato je raje brala elektronske knjige saj so zgodbe iz nje privabile različna čustva. Večkrat se je zgodilo da je podzavestno zažgala rob kakšne knjige ker jo je zgodba tako navdušila in se je zares vživela. Z roko si je šla skozi lase in zavzdihnila ob misli na kup dela ki jo je čakal. Še sreča da so bili pri tem projektu razdeljeni v pare – vsega zagotovo ne bi mogla narediti sama. Alkimija ji preprosto ni šla v glavo pa naj se je učila kolikor se je hotela. In zato je bila enkrat za spremembo vesela da bo delala s partnerjem, čeprav nad njim ni bila ravno najbolj navdušena. Počasi ji je postajalo dolgčas. Iz zadnjega žepa je vzela vžigalnik in ga prižgala. Mali plamenček je začel plesati in ko ga je vzela roke se je spremenil v malo kroglico ki se je kotalila gor in dol po njeni dlani. Poskusila jo je spremeniti v kakšno živalico a se ji nekako ni posrečilo. Ni bila dovolj zbrana, z mislimi je bila povsem drugje. S prsti je zadušila plamenček in pogledala na uro. Še dve minuti pa bi se moral prikazati… In Crystal ni nič sovražila bolj kot zamujanje. Bolje zanj da se pojavi še pravi čas.
Back to top Go down
View user profile

mike parker

mike parker

Voda
Voda

Število prispevkov : 16
Your age : 26

mize za učenje Empty
PostSubject: Re: mize za učenje   mize za učenje EmptyMon Sep 01, 2014 6:03 pm

"Tišje!" je siknil proti trem prijateljem, ki niso mogli držati svojega smeha na vajetih. "Če nas kdo sliši.." Opozorila ni končal, ni bilo potrebno. Vsi so vedeli kaj bi sledilo, če jih resnično odkrijejo. Po najboljšem možnem scenariju enoletni pripor, po najslabšem - izključitev. Ki je bila očitno dovolj velik strah, da so hodniki spet potihnili. Slišalo se je samo šelestenje vode ki je polnila hodnike. In ko se združijo štirje obvladovalci tega elementa, je slika situacije približno jasna. Valovi vode iz moškega WC-ja butajo ob steno in pljujejo gor in dol po stopnicah, namakajo učilnice in se spuščajo v klet, brez prizanašanja celo telovadnici. Na kratko rečeno, poplavljena je polovica šole in popolnoma neprehodna za vse učence.

Počasi je pogledal v knjižnico in smuknil med police. Bil je popolnoma točen, kot ponavadi, vendar se je tokrat med knjigami skrival namerno. Že pred časom je ugotovil kaj rjavolaska, z katero naj bi delal na projektu za alkimijo, sovraži. In vse kar je bilo na tem seznamu je vestno ponavljal, današnji dan pa ni bil izjema. Zamujanje je bilo visoko na lestvici, iz tega razloga pa je tudi raje prebral nekaj zadnjih strani platni, preden je stopil do miz kjer ga je že čakala crystal. "nisi videti dobre volje. ne drži se kislo, potrebujeva pozitivno motivacijo če hočeva narediti projekt." je mirno pozdravil in se zleknil v sedež ob njej, ter se razkomotil kot da si ne lasti samo tega stola, temveč mizo in vse v obsegu nekaj metrov.

Back to top Go down
View user profile

Sponsored content

mize za učenje Empty
PostSubject: Re: mize za učenje   mize za učenje Empty

Back to top Go down
 

mize za učenje

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: rpg predel :: 
 :: 
-