HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 Zasnova

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Zasnova   Tue Jul 22, 2014 3:49 pm


ZGODOVINA AKADEMIJE IN OBVLADOVALCEV

♕okoli leta 1500 so se začeli rojevati ljudje s posebnim darom. med navadnimi ljudmi so veljali za izobčence, velikokrat so jih lovili in jih tako sežigali na grmadi. poznate čase lova na čarovnice? resnica je, da so te osebe obvladovale štiri elemente - zrak, vodo, ogenj in zemljo, obtožili so jih čarovništva in sodelovanja s črno magijo. čarovnice nikdar v resnici niso obstajale, od nekdaj pa so obstajali obvladovalci elementov. skozi zgodovino so v knjige zapisali, da je šlo vse skupaj za čarovništvo, ampak to je daleč od resnice.

♕leta 1714, torej pred natanko 300 leti, so ustanovili prvo in hkrati edino akademijo za mlade obvladovalce elementov "elementis", ki se nahaja nekje v evropi. na akademiji jih učijo mojstrstva magije in elementov, prav tako pa lahko tu najdete čisto normalne predmete. obvladovalci so med navadnimi ljudmi utonili v pozabo, sami pa se skrivajo pred svetom za kovinskimi vrati akademije. ko so dovolj stari, lahko svoje življenje nadaljujejo kot profesorji ali varuhi v osrčju akademije, ali pa se preselijo v eno izmed treh mest obvladovalcev elementov, katera so dobro skrita očem navadnih ljudi. mešanje z navadnimi ljudmi je prepovedano!

♕zadnjih 50 let pa so obvladovalci med svojimi vrstami opazili velike spremembe. ne ve se kako, ne ve se zakaj ampak obvladovalci lahko v neki točki svojega življenja spremenijo svojo naravnanost in obvladujejo prav poseben element. poleg navadnih elementov tako poznamo tudi posebne; duh, kovina, senca in led.Last edited by adrestia on Wed Aug 27, 2014 1:55 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Zasnova   Wed Aug 20, 2014 5:34 pm


DOGODKI V SEDANJEM ČASU

♕na akademiji se je pojavila prav posebna sekta, ki trdi, da obvladovalci in navadni ljudje lahko živiji v harmoniji. nasproti njim stoji sekta, ki si navadne ljudi želi podrediti in tako zavladati svetu. obe sekti sta skrivni in med svoje vrste spuščajo samo skrbno izbrane ljudi.

♕politika v svetu obvladovalcev je v razsulu. v vsakem izmed treh mest so se pojavili protesti, prebivalci niso zadovoljni z vodenjem njihove skupnosti. na uho je tudi prišlo, da  nekdo želi prevzeti oblast in tako skupnost, ki je dokaj demokratična, spremeniti v absolutno monarhijo. le-ta oseba meni, da so obvladovalci dolžni zasužnjiti navadne ljudi.

Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

Zasnova

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Administracija :: 
-