HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Pravila

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

adrestia

adrestiaPravila Admin

Število prispevkov : 799
Your age : 24

Pravila Empty
PostSubject: Pravila   Pravila EmptyMon Jul 21, 2014 2:38 pm


registracija in vpis
►ob registraciji se prijavite z imenom in priimkom vašega lika, katerega boste uporabljali. prepovedana je uporaba imen, ki ne spadajo v rpg forume (npr. harrypotterfan<3, linn. ipd.). prav tako je prepovedana raba imen iz knjig, serij, filmov, znanih osebnosti, lahko pa kombinirate ta imena.

►registrirate se z malimi tiskanimi črkami.

►po registraciji se morate v roku enega tedna opisati. šele potem lahko začnete pisati v rpg predelu foruma.

►če želite ustvariti dodaten lik, morate imeti vsaj en odprt pogovor in dva zaključena pogovora. prav tako morate na forumu imeti vsaj 50 prispevkov. za odprtje tretjega lika se najprej posvetujte z administratorjem.

►če se odločite za dodaten lik, morate biti na vseh vaših računih aktivni. neaktivni liki so na forumu neuporabni, zato bodo označeni pod posebno stopnjo kot neaktivni člani. v primeru odsotnosti, pišite v za to namenjeno temo.

obnašanje
►oglaševanje ne spada v nobeno drugo temo, kot v temo namenjeno samo temu. če želite medsebojno oglaševanje, pišite administratorju na zasebno sporočilo.

►na forumu želimo ustvariti prijetno vzdušje so... be nice(:

ostale pomembne informacije
►avatarji naj bodo v velikosti 200x300. v podpisu je dovoljena manjša animacija, oziroma manjši banner, ter manjši napis, vendar vas prosimo, da z dolžino podpisa ne pretiravate.

pisanje
► spodnja meja dolžine rpg prispevkov je 150 besed. za dolžino prispevkov se dogovorita s sopiscem. če ti nekdo na primer napiše 500 besed dolg prispevek, ti pa mu odgovoriš s 150 besed dolgim prispevkom, ni fer, kajne?(:

►pišete v 3. osebi, v pretekliku. ko vaš lik govori, uporabite narekovaje in del besedila odebelite/označite z drugo barvo. ko vaš lik na kaj pomisli, to zapišite v poševni pisavi.

► slovenščina in angleščina. to sta dva jezika, ki sta dovoljena na forumu.

►seks, alkohol, droge, vse to lahko omenjate v vaših prispevkih, zato se na forum registrirajte na lastno odgovornost. ampak vseeno preden boste opisovali kakšno takšno kočljivo sceno, prosimo da pogovor zavijete v spoiler in označite mature content.

Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

Pravila

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Administracija :: 
-