HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 Jasa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

hannah cassie evans

hannah cassie evansŠtevilo prispevkov : 186
Your age : 20

PostSubject: Jasa   Wed Aug 29, 2012 2:41 pm

JASA

Jasa na sredi gozda, poraščena s travo in na kater raste na stotine cvetlic. Sem študentje radi zahajajo na kakšne piknike.
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Sat Sep 01, 2012 11:31 pm

For amazing William Thompson:

Bil je lep soncem obsijan dan in njegovi žarki so pronicali skozi veje ter osvetljevali čisto običajno jaso ter ji dajali pridih magičnega. Listje je rahlo šelestelo v vetru in vse je bilo skratka čisto normalno, kot vsak drugi sončen dan. Z eno izjemo. Po jasi je namreč neslišno stopal bel čudovit sibirski tiger. Ni spadal v to okolje in če bi zdajle kakšen učenec pomotoma ali načrtno zašel na jaso, bi verjetno zbežal ali pa se zelo ustrašil. Mislim, kaj vi ne bi bili prestrašeni ob dejstvu da daleč od njegovega naravnega okolja in napreži po jasi stopa sibirski tiger? No ja, o tem dejstvu bi se dalo kar dolgo in na široko razpravljati, če bi bil to prvi sibirski tiger. Pa ni bil. Bila je le nedolžna učenka, Amy Sentore, ki se je odločila za sprehod. Lenobno se je pretegnila in razprla svoj veliki gobec in pokazala vrsto velikih in ostrih belih čekanov. Imela je srečo. Danes na to jaso kot kaže ni imela načrta priti noben, saj je običajno čas za obiske te jase že zdavnaj minil, če se tako izrazimo. Vsak drug učenec bi bil ob tem strašno osamljen in v nenehnem oziranju, če bo morda le zaslišal šelestenje listov in se bo kdo, ki s eje pripravljen pogovarjati z njim prikazal izza dreves. Ampak ne Amy. Ona je uživala v samoti. Rada je bila sama s sabo in razmišljala. Ni marala družbe in hrupa. In ta jas aje bila ob tem času kot nalašč zanjo. Bel sibirski tiger se je ulegel na tla in s erazgledal po jasi. Obraščala so jo gosta drevesa in ptice so pele. Ko pa smo že pri tigru ni bil samo velik in zastrašujoč. Večina ljudi ki bi ga videla, bi bila verjento na smrt prestrašena ampak s ene bi mogli premakniti. Ne, dokler ne bi oči odlepili od belega bitja s sivo-črnimi progami pred sabo. Kar pa je bilo nemogoče, saj je tiger izražal izjemno eleganco in karizmo. Očaral je vsakogar, ki ga je videl. Če pa te je opazil, si bil še v hujši godlji. Kot sama Amy te je namreč lahko začaral s svojimi čudovitimi modrimi očmi. In če si bil plen, si bi lmrtev. Ampak da bi lovila, Amy ni počela velikokrat. Rajši s eje v obliki tigra sprehajala po gozdovih in ob rekah. Ni preveč marala surovega mesa.
Ko je svojo veliko glavo položila na tace in zaprla oči, so nenadoma njena ostra ušesa zaznala premikanje. Šlestenje listov. Skoraj neslišno a njej slišno. Hitro se je dvignila in spet prevzela svojo človeško podobo. Ni marala, da so jo videli v podobi njene živali. Le v nekaterih primerih. Svoje čudovite oranžne las eje stresla nazaj in kljub temu, da je bila napeta, je izražala karizmo in eleganco, ki je očarala vsakogar. Z neverjento milino se je obrnila in se zazrla v prišleka, ki je stopil izza dreves.
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Sun Sep 02, 2012 12:05 am

Two word's guys hate: "don't" and "stop". Unless, you put them together!

Dan kot vsak drugi, ura kot vsaka druga in gozd kot vsak drug. So se pa obvladovalci zemlje vseeno lepo potrudili pri gozdu,ki je bil že skoraj pravi pragozd. Težko si se prebijal skozi poti, a ko si prišel na jaso, je bilo vse vredno truda. Jas so bile čudovite in nič ni bilo boljšega kot če si počival na eni izmed njih ter se sončil. Še bolje je bilo če si se sončil v živalski obliki. In Will je imel lepo priložnost. Bilo je sredi popoldneva ko sonce ni ne žgalo, pa tudi pretemno ni bilo. Skratka, lepo vreme. In lep panter. Gipčno telo črne mačke je skakalo po drevesih in po debelih podrtih deblih. Kot človek si se preveč trudil, a ta mačka je bila ustvarjena za te pogoje. Ustvarjena za džunglo. Kremplji so se priklenili na visoko drevo in počasi se je mačka dvigala po njem. Izgledalo je kot čudno plezanje, a Willl si je le brusil kremplje. Nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi. Kot naprimer da zavohaš tigra. Čuden vonj se je mešal z človeškim. Lepo. Še ne obvladovalec sence. je hladno pomislil in že hotel oditi, ko si je premislil. Zanimalo ga je, kdo je to. Črno telo mačke je spet švigalo med drevesi in v zadnjem skoku pristalo na neki veji, ki je imela lep razgled na jaso. Počasi se je panter ulegel ter se razkomotil. Kljub tanki veji, ki bi se zlomila že če bi se nanjo usedel človek, pa je bilo bistveno ravnotežje ki so ga imele mačke še preveč. Tako se je lahko udobno namestil, skrit med veje. Opazoval je vse tri vhode v jaso in kdor čaka.. dočaka. Iz gozda je namreč prišel velik sibirski tiger. Čudovita žival, ki vzame sapo, a vseeno je en bi nikoli zamenjal za črnega panterja. Sploh ker je bil tiger preveč okoren. Tisti pred njim se je začel sprehajati, nevede da ga pazuje druga velika mačka. Očitno ga bo moral opozoriti nase. Zamajal je vejo, da se j sprožil zvok, na katerega je tiger končno reagiral. Spremenil se je nazaj v človeško obliko. Uau! Tale oblika je bila veliko lepša. Mačka je hitro skočila z veje, ter se v skoku preobrazila nazaj v pravega Willa. Ki je sekundo zatem, kot da ne bi bilo nič, stopil izza drevesa."Živjo." je mirno pozdravil."Kaj pa me tako jezno gledaš? Saj te nisem zmotil pri čem, mar ne?" je nedolžno vprašal in se navihano nasmehnil. 'Zmotil' bi lahko pomenilo tudi kaj ruga, a ženske na to niso nikoli pomislile.
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Sun Sep 02, 2012 12:23 am

Amy je s svojimi modrimi očmi pozorno motrila fanta pred sabo. Po videzu je bil starejši od nje, kakšen tretji letnik. Da ne bo pomote, to je ni napolnilo s strahom, temveč je še naprej ocenjevala fanta na drugem koncu jase. Po njegovi hoji in gibih, pa obnašaju, je lahko sklepala: še en obvladovalec sence, še ena divja mačka. Ni sicer mogla ugotoviti katera ampak to je niti ni zanimalo. Ugotovila je dovolj, da si lahko ustvari oceno o človeku in to je bilo edino kar je potrebovala. Ob njegovi pripombi se je sprostila in zavila z očmi. Ni bila jezna, ni je zmotil, le ni mu zaupala. Kakor ni zaupala nikomur. Njen pogled je bil še vedno sumničav, a je vseeno odgovrila:
"Nisi me zmotil. Le nepričakovan obisk si."
Je bolj ali manj iskreno odgovorila. Njen glas je bil vedno mehak in žameten. Ne glede na to, če je bila jezna, žalostna ali razburjena, na kratko ne glede na to kaj je čutila, je bil njen glas enak. Žameten, mehak, kot tigrova šapa. In tako kot vse ostalo na njej je vzel sapo.
Še vedno je motrila fanta pred sabo in razmišljala, če je že slišala zanj. Po kratkem premisleku se je odločila, da ni ampak lahko je sklepala, da je eden izmed samovšečnežev, ki vedno dobijo kar hočejo. To je sijalo iz njegovih oči.
Zapihal je veter in Amyjini kodrasti lasje so zavalovali v zraku. Ni ji bil všeč njegov navihan ton. Izgledal je kot eden tistih osvajalcev, ki imajo radi ženske za eno noč. Nje še nikoli niso in je tudi ne bodo spravili v tako dejanje.
Ampak človeka ne smemo soditi prehitro. Za trneutek je odmaknila oči od njega in se sprehodila malce naprej. Zazrla se je v krošnjo in rekla:
"Še ena divja mačka, kaj?"
Njeni gibi so bili elegantni in sexy bi lahko tudi rekli. Pa ne namenoma. Taka je pač bila. Pogled je spet premaknila na fanta in čakala na odgovor. Bomo videli, kaj bo.
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Sun Sep 02, 2012 10:44 am

Two word's guys hate: "don't" and "stop". Unless, you put them together!


Opazil je kako je zavila z očmi, a to ga ni motilo. Vsaka se je rada delala nedostopno, a ko so videle užitek, kakršnega so dobile le z njim, so si kaj hitro premisile."Neprčakovan obisk? Meni se je zdelo da si me zaslišala." ji je vrnil. Z istim nagajivim nasmehom in navihanim glasom. Bil je resnoben moški, a ko je bila ob njem ženska, izjemno privlačnega videza, je pač ubral drugo taktiko. Posal je moški, kakršnega si vsaka želi. Ampak mogoče ne ona pred njim. Nekaj čudnega je bilo na njej. Bila je preresna in izgledala je toga. Upal je da se bo vsaj malo sprostila, saj togost in odsotnost nikakor nista bila sexi.Čeprav je bila elegantna med hojo, pa mu njena zategnjenost nekako ni bila o godu. Bila je bolj vase zaprta. Ampak nič hudega za Willa. Vsak trd oreh se da zlomiti. Je pa nekaj dobrega kazalo, saj ni kar prekinila pogovora, temveč ga je nadaljevala. Vsak bi lahko prepoznal da je uporabnik sence. Enostavno je izzžareval neko energijo."Ja. Lahko poudariš divja?" je vprašal ter ji pomežiknil. Vsaka z katero je bil do zdaj, je vedela da je divji. Glede značaja, športa, pravil in sexa.Bil je pač takšen kot je. Če že ne kaj, se ni pretvarjal. Vsaka laž pride na konec koncev, na plano."Da pa ne bo pogovor enostranski. Lep tiger. Zakaj si se spremenila nazaj v dekle? Že dolgo nisem videl tigra. Nazadnje v živalskem vrtu." jo je pohvalil. In tako se vse začne. Z nedolžno pohvalo, bo konec dneva že v njegovi postelji. Če ne prej."Kako to, da si tukaj? Imaš že konec pouka?" je vprašal nekaj čisto neumesnega. Ni hotel, da se njun pogovor že zaključi. Je pa vedel da mu bo nekaj siknila nazaj. Videl je v njenih očeh.
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Sun Sep 02, 2012 11:46 am

Še vedno je na jegovem obrazu vladal tisti nagajiv in samovšečen smehljaj. In Amy je šlo to na živce. Ni mu zaupala. Čutila je da s eza njim skriva še nekaj več. V njegovih očeh je videla prepričanost, da bo uspel v tem karkoli je pač že namreaval narediti. Le tega ni vedela kaj. Po eni strani je niti ni zanimalo, če smo iskreni. Nikoli s eni brigala za načrte drugih oseb, pa četudi je bil to njen sogovornik. Po drugi strani pa jo je skrbelo. Da namerava nekaj kar vključuje tudi njo. No, ampak za to je lahko prepričan, da mu ne bo uspelo. Zavzdihnila je in se vzravnala. Videla je tudi da mu nekaj na njej ni po godu in ni potrebovala nekih izjemnih moči, da bi ugotovila, da je to njena zaprtost. Njene ustnice so zatrzale v majhen smehljaj. To ni ugajalo veliko ljudem. In ni se nameravala spremeniti, vsaj dokler ne dobi zagotovila, da temu fantu lahko zaupa. In ni ga še dobila.
Na njegov komentar je le zavila z očmi. A se je še nekoliko sprostila. Potem je iz njegovih ust prišla pohvala na njeno žival in ležerno se je nasmehnila. S tem mu še zdaleč ni zaupala ampak ga je samo preiskušala.
"To pa je čisto tvoj problem. Boš moral pa večkrat v živlaski vrt. Drugače pa hvala."
Seveda ga je morala malce zbosti. Nikoli ni pričakovala, da ga bo prizadelo ali zmedlo ampak je vseeno rekla. Ni mogla iz svoje kože. Ni bila pa nevljudna. Če jo je kdo pohvalil se je zahvalila. Smehljaj ni odšel z njenih ustnic in z njim je še vedno motrila fanta. Potem pa je rekel nekaj čisto neumesnega in v smehu je zavila z očmi.
"Reciva, da se te to ne tiče, prav?"
Je zasikala, kot vedno. In zdeklo s eje da je to tudi pričakoval.
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Sun Sep 02, 2012 12:34 pm

Two word's guys hate: "don't" and "stop". Unless, you put them together!

Vedel je! Nekaj bo zasikala nazaj. Tega ni bilo težko ugotoviti, saj očitno nikomur ni pustila blizu. In ni nameravala biti odprta. Dobro. Pa tako."Kako naj grem v živalski vrt če sem na akademiji? Če naju lahko spraviš ven.. Bi z veseljem šel. Kolikor vem imaš tam sorodnike. Katera je že žival ki se boji da se bo sprostila? Tista ki je vedno na preži?" je vprašal v prijaznem tonu, a se ni več tako smejal. Ton je bil prijateljski, kot da bi bil to čisto navaden pogovor, ne pa manjše zbadanje. Ni bilo mišljeno nesrmno. Bilo je le opozorilo da ve kakšna je in da naj preneha z sikanjem."Opa!" je vzkliknil pri njenem naslednjem stavku. Resno? Še v naprej se bo delala nedostopno? Očitno bo treba res pridobiti njeno zaupanje."Dobro. To se me torej ne tiče. Iz katerega doma si? Käärmeet?" je vprašal zgolj retorično. Vedel je da je iz njegovega, ker jo je že videl naokoli, a si nikoli zanjo ni vzel pretirane pozornosti. Večinoma, ker se je raje lotil lažjega plena. Zakaj bi lovil bizona, če se lahko zadovoljiš z zebro? Will je bil pač lovec, v vseh primerih. Je bil pa bližje plenu, to je vedel, saj se je vsaj nasmejala. Ne na tak način kot je hotel, a korak za korakom."Vidiš. Smejiš se!" je poskušal navdušeno vzklikniti."Pa le ni tako težko." Ker sta bila na razdalji nekaj metrov, in ker je Willa to strašansko motilo, se je zato približal. Na pol metra. In ko si jo je lahko končno lepo podrobno ogledal, je videl privihane kotičke njenih ustnic v nasmeh. Že od prej vrjetno. Opazil pa je še nekaj. Poleg lepega nasmeha je imela še čudovite oči. In ker je bil Will pač Will.."Uau!" je tiho zašepetal."Res imaš lepe oči." Slišalo se je klišejevsko, ampak dekleta je bilo pač potrebno hvaliti. Do neke mere. Še preden je lahko odgovorila ji je že segel v besedo."William Thompson. Obvladovalec sence, ampak to že veš. Me veseli." je hitro rekel, ter ji podal roko.
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Sun Sep 02, 2012 1:34 pm

Seveda je vedel da bo. Zavila je z očmi in prisluhnila njegovemu nslednjemu stavku. Ni se več smejal. Še vedno s smehljajem je privzdignila obrvi in rekla:
"Kolikor vem so fantje kot ti nadarjeni za prepovedane izhode."
Ni mu ugajal njen ton. No, saj komu pa je? Sporočilo je razumela. Želel je da naj neha sikati. Še širše se je nasmehnila in mu hotela nekaj zabrusiti okoli tega, ko si je premislila. Mogoče pa bi nekaj časa lahko igrala njegovo igro. Bo vsaj prej izvedela, kaj namerava. Spet se je sproščeno nasmehnila in vs anapetos tje izginila iz nje. Videti je bilo kot da mu popolnoma zaupa.
Ob njegovem vzkliku se je le rahlo in kratko nasmejala. Kot kaže bo izbral drugo pot, d abi preplezal obzidje, ki jo je obdajalo in si pridobil njeno zaupanje. Na njegovo naslednje vprašanje je zaploskala.
"Bravo! 10 točk zate."
Je rekla skoraj sarkastično a ni bilo mišljeno nesramno. Nato je bila na vrsti ona:
"In ti, če smem vprašati? Predvidevam da si iz Täydella?"
Nato se ji je približal, kar ji sice rni iblo ravno po godu a se je smehljala in se ni umaknila, da ne bi slučajno mislil, da se ga boji.
Ko je izrazil svojo navdušeno ugotovitev bi običajno nekaj zasikala nazaj a se je le še širše nasmehnila. Še vedno je igrala po njegovih pravilih.
Nato ji je spet podal kompliment in rahlo je zardela. Tokrat ni igrala in samo sebe je v glavi preklinjala, zaradi svoje neumnosti. Sklonila je pogled in se rahlo nasmehnila. Že je hotela nekaj reči, ko ji je segelv besedo in se predstavil.
"Amy Sentore, kateri element obvladujem pa verjento že sam veš. "
Je rekla in mu segla v roko. To bi naredila četudi bi ibla še taki sovražno nastrojena. Bila je lepo vzgojena.
"Torej, hvala William."
S eje še zahvalila za kompliment.
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Sun Sep 02, 2012 3:18 pm

Two word's guys hate: "don't" and "stop". Unless, you put them together![/size]

"Saj smo. Ampak ne hodimo radi ven sami. Samo v družbi lepotic. Zato bi me pa veselilo če bi šla z mano." je pojasnil ter se nasmehnil. Zdaj se je k njej premaknil za nekaj decimetrov, da sta stala le pol metra narazen."10 Točk? Si mar ne zaslužim kar zmage? Torej.. Kaj dobim za nagrado? Reci mi, da je nekaj lepega. Sočnega. In ni sadje. Dobim torej tebe?" Je v smehu vprašal. Redko kdaj je nehal govoriti, sploh če je imel tem dovolj veliko. In ko je bil ob njej.. No ja, ni mu jih zmanjkalo. Iz vsake besede je poskušal potegniti nekaj, saj se je videlo da se ona ne trudi preveč."Mogoče sem, mogoče nisem. Zakaj? Bi rada prišla k meni?" je hitro vprašal, ter poskušal ugtoviti če ji ej všeč ali ne. Če ne bo pokazala nobenega znaka, se bo enostavno nehal truditi. Zakaj bi rinil v nekoga, kateri ga sovraži. Pa četudi je Will vedno rinel z glavo skozi zid. Ampak očitno mu en bo treba, saj je videl kratko rdečico na njenih licih in pogled usmerjen v tla. Terna!"Opa!" je spet vzkliknil ter jo z roko prijel za lice, ter ga dvignil toliko da ga je pogledala."Sem videl.." ni dokončal saj je vedela kaj misli. Sam se je zapeljivo nasmehnil, a ni pretiraval kot pri navijačicah."Amy.. Lepo ime." je tiho dejal ter se ji približal še za rokah."Vem katerega. In všeč mi je." je pa še tišje dodal. Ničesar ni še storil, sploh ker ga je zanimal odziv od nje, na njegovo bližino."Malenkost. Z veseljem in upravičeno, ti bom dal še kakšnega." Z roko jo je malo pobožal po licu in se nasmehnil. Ne samozavestno, arogantno, navihano ali nagajivo kot ponavadi, pač pa lepo. Zadržano in z iskrico v očeh. Tisto, ki ni ugasnila vse od njegovega rojstva.
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Sun Sep 02, 2012 5:33 pm

Še vedno z nasmehom je prisluhnila njegovemu odgovoru in se namuznila. Rekla ni nič in le tiho je opazovala, ko se ji je približal. Vse bolj ji je postajalo jasno kaj Will namerava. Sam je nadaljeval in spe tmu je z zanimanjem prisluhnila. Seveda, hotel je njo. Kot vsak drug. Za eno noč. Ni se nameravala pustiti, vse skupaj pa jo je preveč zabavalo, da bi mi razkrila, ga udarila in odvihrala stran, kakor je počela ponavadi. Sploh pa je Will znal vrteti besede kot nihče drug. Vsi drugi moški so s eob njeni bližini zmedli in blebetali nasmemisle. Tale pa je imel za sabo verjento že veliko deklet in čeprav se mu je v očeh videlo, da mu je všeč, je še vendo storil kar je treba, da se približa dekletu. Tudi prav. Pa igrajmo naprej. Navihano se je nasmehnila:
"Torej bi rad mene?"
Je vprašala s svojim mehkim glasom. Ni izražal jeze ali čes apdobonega, le odkrito zanimanje. Nato je bil za odgovor na vrsti on in njen navihani nasmeh se je še povečal, lahko bi rekli, da je izgledal skoraj poredno. Približala se mu je toliko, da so je čutila njegovo sapo, na svojem obrazu in zašepetala:
"Mogoče."
Z ustnicami se je čisto na rahlo in hitro dotaknila njegovih, nato pa se spet odmaknila na večjo razdaljo ter mu poklonila še en nasmeh.
In potem je morala zardeti! Joj, kako s eje sovražila v tistem trenutku. Tako je v jezi sama nase preslišala Willow vzklik in se ga spet zavedala šele, ko jo je prijel za lice in ji spet poklonil kompliment. Lepo se je nasmehnila.
"Torej še enkrat hvala Will, če dovoliš da te tako kličem."
je rekla in mu gledala naravnost v oči. Spet ji je zašepetal in nasmehnila se je:
"Vesela sem, da ti je."
Will je bil res moški s katerim bi se bilo vredno spustiti v kakšno avanturo ampak Amy se še ni nameravala predati. Njegova bližina ji je kljub temu, da je v glaavi kričala nase ugajala. Kateri pa ne bi? Ko je spet spregovoril mu je samo namenila še enega od njenih sanjskih nasmehov in ga pogledala v oči. Modre, take kot njene, le malce temnejše.
Pramen las ji je padel na obraz a se ni manila zanj. Tisti trenutek sta bila samo Will in ona.
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Sun Sep 02, 2012 9:16 pm

Two word's guys hate: "don't" and "stop". Unless, you put them together!

"Upam da sem dovolj jasno povedal." je nežno šepnil. Zagotovo je. Le kaj bi bilo namreč sočno, sladko, lepo in mamljivo? Nič drugega kot ženske. A ona pred njim. Bila je nekaj eksotičnega. Lahko bi ji rekel.. Mango, če že primerjamo z sadjem. Ampak z sadjem ne moreš početi nič drugega kot da ga poješ. O, kakšne misli so se Willu odvile v glavi. Kaj vse bi počel z osebo pred njo.. Enostavno si ni mogel pomagati, da ne bi mislil na to. Ostalo mu je namreč le še leto ali dva. Največ 3, preden se poroči. In odločil se je, da bo to izkoristil kar se le da.Njen nasmeh se je vedno bolj spreminjal. Postajal je nagajiv in.. Je samo sanjal oz. haluciniral, ali je bio dekle pred njim videti res poredno?"Mogoče? Kar nekaj deklet sem spoznal in pri vseh je mogoče, pomenil da. Ampak doma vseeno ne povem. Morala boš z mano. Bi bilo hudo, če te postavil pred ultimat. Hočeš, nočeš a moraš z mano? Na razpolago je samo zadnja možnost." je dodal nagajivo a ostajal je mirnega izraza, na katerem skorajda ni bilo več nasmeha. Le še njegov obris, a razlog je bil popolnoma jasen. Oreh bo zdrobil in dobil vsebino. In se z njim sladkal mogoče kar nekaj časa. Le kdo bi namreč iz rok izpustil svež mango. Potem ga je za sekundo le utišala z poljubom. No ja ni bil ravno poljub, le stik z ustnicami, ki mu je dal jasno vedeti, da si ga želi. Pa čeprav hoče sama sebe prepričati v nasprotno. "Kličeš me lahko kakorkoli hočeš. Tvoja odločitev." ji je ponudil. Najraje bi sicer imel, da ga kliče:"Ne nehaj!" a to šele ko bosta prišla korak dlje. O čemer pa ni bilo dvoma. Le da se njegovo razmišjanje ni popolnoma nič poznalo na mimiko, za kar so bila potrebna leta vaje, a mu je uspelo.Njena rdeča lička, pa so ga le še spodbujala. Stopil je še zadnji korak naprej, da sta bila z telesi čisto skupaj. Bil je večji od nje, zato ga je gledala navzgor. Sexi, Roko je sprehodil do pramena na obrazu, ter ji ga narahlo umaknil.
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Mon Sep 03, 2012 3:15 pm

Amy se je le navihano nasmehnila. Seveda je mislil da se bo kar takoj vdala, kot vsaka druga. Če je ne bi življenje naredil otako močno kot je bila, bi zdajle verjetno že bila na poti z njim v njegovo sobo ali pa bi ibla celo že tam. Ampak ne. Ne še, čeprav ji je Will ugajal. Toda preprosto se bo moral še malce bolj ptruditi. Pogledala ga je v oči in videla poželenje. Videti je bilo ,da bi jo kar požrl, če bi jo lahko. In četudi se je trudil ostati miren, je opazila kako je dihal hitreje kot prej. Ampak ni še nameravala izdati, temveč ga še malo spodbuditi. Namuznila se je.
"Mogoče pa še nisi srečal dekleta, pri katerem mogoče pomeni, zgolj mogoče."
Je dejala z igrivim glasom in se nasmehnila. Vedela je da se mu po glavi podijo umazane misli in v normalnih okoliščinah bi mu takoj prisolila kakšno zaušnico, da je ne bi nikoli pozabil. Ampak zdaj je bilo drugače. Izzivala je in ker je bil Will strašno privlačen je bil oto tudi še bolj zabavno. Odločen je bil, da jo dobi, pa če bo za to moral preko trupel. Odločen je pa bil ni kaj . In vztrajen tudi. Glede na to kako je na začetku sikala bi kakšnega drugega fanta že takoj odgnalo stran saj se mu ne bi dalo ukvarjati z njo. Pa pustimo zdaj to.
Seveda se je hotela prepričati, da si ga ne želi ampak to je že zdavnaj opustila. Ni imelo smisla oporekati naravi. Pokimala je in se nasmehnila:
"Prav."
Potem se ji je spet približal in njuni telesi sta bili čisto skupaj. Čutila je njegovo dihanje in mu poklonila enega tistih svojih najlepših nasmehov. Ko ji je odstranil pramen las, je svojo roko položila na njegove prsi in z njo zdrsela do malce nad pasom. Nato se je, ker je bila precej manjša od njega dvignila na prste ter ga strastno poljubila. Ravno toliko, da ji je namenil navdušen pogled, nato pa mu zašepetala:
"Nekatero sadje raste visoko na drevesih gospodič Thompson. In malce više boste morali plezati, da ga boste dosegli."
S tem mu je dala jasno vedeti, da bo moral še vztrajati. Odmaknila se je in se napotila prti gozdu. Zanimalo jo je, če bo še naprej vztrajal in ji sledil. Če pa ne bo, pa nič hudega. Saj bo on izgubil velik sočen sadež, kot je prej omenil.
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Tue Sep 04, 2012 9:42 am

Two word's guys hate: "don't" and "stop". Unless, you put them together!

"Najvrjetneje si ti prva." se je strinjal z njo. Res še ni srečal nobene ki bi mu rekla mogoče in bi to pomenilo zgolj mogoče ali ne. Vedno se je vsaka le upirala a se je na koncu vdala. In tudi ta se bo. Ženske so bile tako ali tako vse skorajda istega značaja. Nobena ni bila izjema. Pa tudi moški so imeli isti značaj. Drugačnega kot ženske a med seboj podobnega. Vsi so hoteli isto in sovražili isto. Enako je bilo z človeško vrsto. Med razmišljanjem je ugotovil da se strinja. Torej si bo zanj izbrala vzdevek. Pustimo se presenetiti. Podarila mu je enega izmed njenih lepših nasmehom, ki jih je videl in ni si lagal. Ugajal mu je in to ga je le še spodbudilo. Začutil je njene roke na svojih prsih ki so drsele po njegovih trebušnih mišicah in do roba pasu. Nadaljuj..je pomislil. In je. Sicer ne z roko, kar bi mu ugajalo a naredila je tisto kar je hotel. Poljubila ga je. Veliko bolj strastno kot je pričakoval a kaj pričakovati, ko pričakuješ? Nepričakovano. In ker ga ni zmedla ji je lahko vrnil. Roko je z njenega lica premaknil na njen tilnik ter jo tako privil bolj k sebi. Niti jezika se ni branila, ko ji je ga potisnil v usta. Kmalu ej začutil tudi njenega. Škoda pa, ker se je umaknila in mu zašepetala nekaj o sadežih. Ni je ravno poslušal, čeprav jo je slišal. Najprej se je moral zbrati. In ko jo ej videl odhajati je točno vedel kaj narediti. Iz njene postave je bilo pričakovati da je trenirala ali pa še trenira ples. Tudi on ga je, ko so ga kot malega testirali kaj zmore. In zato jo je, ko ga ni več gledala, prijel za roko ter jo zavrtel nazaj k sebi ter ji eno roko položil malo čez zadnjico, tako kot pri tangu, z drugo pa jo je držal za roko. Nežno jo je stisnil k sebi."Odlično plezam. In ravno sem dobil sadež." je tiho zašepetal."Ki se mi naranost ni mogel upreti." pa je še zvito dodal.
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Tue Sep 04, 2012 12:24 pm

Nenadoma je na svoji roki začutila njegovo, ko jo je prijel in jo z odločnim a nežnim gibom zavrtel nazaj k sebi. Presenečeno se je zazrla v njegov brezhibni privlačni obraz a se ni preveč menila za to. Kot kaže je treniral ples. Tudi ona ga je. Včasih. Poleg slikanja je namreč ljubila še to, ples. Še posebno latinsko ameriške, kot je bil tango. Rada jih je imela, ker so bili tako polni strasti. S tem sta lahko soplesalca spoznavala drug drugega in ne samo na splošno, z besedami. Temveč tudi z dotiki. Hitro je zatrla presenečen obraz in privzdignila obrv.
"Torej znaš plesati."
Je rekla in razkrila očitno dejstvo. Naredila je še en korak in gladko ji je sledil. Nasmehnila se je.
"Ni slabo."
Spet še en korak. Babica je vztrajala pri tem, da jo naučijo plesati in tako je znala veliko plesov. Od navadnega valčka pa tudi hip-hopa. Ampak ta ji ni bil preveč všeč. Bil je preveč divji.
Ko sta tako odplesala še nekaj korakov, je spet začela z nagajivim nasmehom.
"Ampak kaj lahko sadežu ponudiš, da se ti bo pustil pojesti?"
Zavrtel jo je in spet se je nasmehnila. Nato je nadaljevala:
"Ker sadež mora dobiti zagotovilo, da bo užival medtem, ko ga bodo jedli."
Je povedala in mu navihano pomežiknila. Res jo je zanimalo, če jo bo uspel prepričati, naj odide z njim. Ni se namreč še nameravala vdati. On pa tudi ni izgledal kot človek, ki bi hitro odneha. Bomo še videli.
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Tue Sep 04, 2012 4:46 pm

Two word's guys hate: "don't" and "stop". Unless, you put them together!


Malce se je nasmejal njenemu presenečemu obrazu. Nikomur se en bi sanjalo da Will, nogometaš, pijanec, kadilec in ženskar, trenira ples. Oziroma ga je treniral."Treniral sem ga." je precej skromno odgovoril. Ni dodal resnice, da gaje treniral le dva tedna. A ples je bil šport, glede tega pa je bil Will tako ali tako strokovnjak. Uspelo se mu ej naučiti slehrn korak in v glavi kot tudi v nogah in rokah je znal okoli.. 5 plesov. Tango, salso, breakdance, hip hop in vse standardne plese kot so koračnica, valček, četvorka in disco swing. In njegova teorija se je uresničila. Tudi sama ga je očitno plesale saj mu je vrnila stisk roke. Potem pa je le stopila korak naprej. Bistvu takšnega plesa je da imaš občutek kaj bo partner naredil tudi če koreografije ni. Moraš mu zaupati in mu slediti. In čeprav sta se poznala dobro uro, je Will vseeno znal predvideti njeno potezo. In zato je v isti sekundi kot ona, stopil naprej."Kako si lahko pričakovala kaj drugega?" Naredil je lažen žalosten obraz a se je vseeno potem nasmehnil."Zakaj si tako presenečena?" pa je še dodal. In dodal je še nekaj korakov, soplesalka pa mu je lepo sledila. Potem je dodala stavek, ki pa ga ni čisto razumel. Kaj lahko sadežu ponudiš? Kaj pa bi lahko ponudil? Hoče gnojilo ali akj takega? Vrjetno ne. Kaj bi naj torej ponudil sadežu. Hotel je že odgovoriti da je sadež na konec konec le sadež kot vsi drugi, a se je vgriznil v jezik, saj bi to mogoče zvenelo žaljivo. Raje bo odgovoril na drugi stavek, ki je bil malo bolj logičen."Saj si poskusila moja usta. Boš zanikala da si uživala? Boš tajila da bi rada, da je v mojih ustih še kaj drugega?" Seveda jo je malo izzival, kot ona prej njega.
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Tue Sep 04, 2012 5:15 pm

Skomignila je.
"No od moškega kot si ti res ni bilo preveč pričakovati, da bo znal plesati. Sploh pa tango."
Se je še nasmehnila in sledila njegovim korakom. Čeprav jo je dejstvo jezilo, jo je Will presenetil. Ampak kdo pa bi lahko predvidel, da se tak moški, ki kadi, pije in se najraje na svetu zabava v postelji pričakoval, da bo znal plesati tango. No bil je res poln presenečenj in nadarjen. Kot kaže je pričakoval, da bo tudi ona znala plesati. No precej se ji je poznalo na postavi, to je že res.
Čeprav ga ni poznala docela in mu še zdaleč ni zaupala, jo je premagovala želja, da bi se mu prepustila. On pa je tudi hrepenel po tem. In Amy je bila zaradi tega jezna sama nase, kot še nikoli prej. Kako lahko sploh pomisli na to? Da bi se mu prepustila?! Da bi mu pustila, da s eje dotakne?! Moški, ki mu še zdaleč ni zaupala in za katerega je vedela, da jo bo imel le za eno noč. In čeprav se je tudi sama rada spustila v kakšne manjše nočne zabavice za eno noč, ni prenesla misli na to. Kako bi se počutila, ko bi se zjutraj zbudila? Izrabljeno? Neumno? Neumno, da mu je to pustila. In zakaj bi mu pustila, da jo dobi, če se potem ne bo več menil zanjo?! Ampak vse te misli je pregnal pogled na njegov obraz. In čeprav sta bila oba z delčkom sebe še vedno pri plesu in sta se premikala po jasi gor in dol je tudi on kot kaže o nečemu premišljeval. In njegov obraz je izdal o čem. Ni namreč spregledala kako se je ugriznil v ustnico. Zasmejala se je:
"Oh daj no. Pa ne rčei mi da nisi razumel. Kako lahko prepričaš mene? Kako me boš prepričal da se ti prepustim?"
Je pojasnila še vendo z nasmehom na ustnicah. Kljub temi se nista ustavila in on je raje odgovoril na drugo vprašanje:
"Mogoče sem, mogoče nisem. Kdo pa pravi, da bi morala biti kot vsa druga dekleta in uživati v tem ko mi obdeluješ usta?"
Je vprašala. Seveda je uživala v poljubih, ki ji jih je delil in to se je videlo v njenih očeh. Kljub temu, da bi si takrat najraje populila vse lase, je hrepenela po še. Da bi se je dotikal, da...o moj bog Amy! Takrat bi ga skorajj spustila in prekinila ples, ki sta ga kljub vsemu še vedno plesala, ter začela kričati ter skakati po travi. Kako je lahko to dopustila?! Ampak nasmešek še vedno ni izginil z njenega obraza. Bila je pač dobra igralka.
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Tue Sep 04, 2012 5:33 pm

Two word's guys hate: "don't" and "stop". Unless, you put them together!

"Razumel sem, le stavek si malo čudno povedala. Sadežu? Sadež je dobra primerjava a ko jo smiselno uporabiš." je na hitro pojasnil svoje mnenje. Je pa res, da je sadež za dekle bilo nasploh uporabljeno, vsaj pri njem, prvič. Vse je enkrat prvič, mar ne? Spomnil se je prvega kozarca alkohola. Skoraj je bruhal saj je imela pijača grozen okus. Da ne omenjamo prve cigarete. Kar slabo mu je postalo. A vsega se navadiš. Le sexa se ne moreš. Enostavno ni del rutine kot bi mnoga mislila. Čeprav je Will vedel da bo sexal, je bilo vsakič nekaj posebnega."Vem da si. Tokrat ti v očeh piše da mogoče.. Ni le mogoče." je dodal ter vmesnemu presledku namenil le nekaj sekund, samo zato da jo je lahko zvito pogledal. Pogledal, kot da ve kaj si misli. Po končanem stavku pa jo je na njeno presenečenje zavrtel potem pa jo spusti tako, da se je z lasmi že dotikala tal. Hvala bogu da je zaradi športa imel dovolj mišic da jo je lahko brez težav držal. Z eno roko jo je držal čez boke, da mu ni padla, z drugo pa je lepo zdrsel od vratu navzdol, po namišljeni črti po sredi telesa, do roba kavbojk. Roki pa so v sekundi, ko je končala, sledile ustnice, ki so sledile liniji ki jo je prej naredila roka. Ko je tudi z ustmi končal jo je potegnil nazaj k sebi da sta se dotkala z čeli."Je to zagotovilo, da boš uživala, če grem korak naprej?" je vprašal in ji roko ki je bila prej pri robu kavbojk, prepletel med lase."Ali bi rada večjega? Toda, potem bom res moral narediti korak, pa ne plesni." ko je to izrekel je roko z njenih bokov pustil da je padla ob telesu, prav tako je umaknil roko z njenih skodranih las. Navihano jo je pogledal ter se umaknil za meter. Potem pa je nazaj hodil centimeter za centimetrom."Če bi rada da je kaj med nama. Vsaj pokica.. Potem me ustai preden stopim v gozd. Če nočeš da je.. Me pusti. Še obžalovala boš. Konec koncev. Včasih je treba tvegati in stopiti iz mej mar ne?"
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Tue Sep 04, 2012 5:51 pm

Z nasmehom je skomignila:
"Sam si dal primerjavo s sadeži."
Nato se je nenadoma spet prešel na drugo temo. Tisto najbolj občutljivo in izrazil dejstvo, ki ga je Amy hotela zanikati. Ki ga ni hotela poznati. Pa je vseeno imel prav. Videl je. Videl kako hrepeni po njem. Poskusila se je upirati, pa ni šlo. Ni mogla premakniti sten med katere je bila ujeta. In vse so izražale jasno dejstvo.
Želela ga je. Kakorkoli si obrnil se mu ni mogla upreti.
Nato se je nenadoma znašla nagnjena pod njim, mu prepruščena na milos tin nemilost. Vsaj dokler se jo je mislil dotikati. Najprej je z roko nežno zdrsel po sredini telesa, da se ji je naježila koža, ko pa je isto naredil z ustnicami, je zadrhtela. Prebil se je skozi obzdije in nič ni mogla narediti, da bi a odgnala ven. Potem se je spet znašla v stoječem položaju, tokrat naslonjena nanj s čelom, strmeč v njegove lepe oči. Najraje bi ga potegnila k sebi in ga poljubila a je hotela porabiti še tisti delček sebe, ki se je upiral. Nato se je začel odmikati. Postavil jo je pred dejstvo. In kot je tudi sam rekel nekaj časa nazaj, ni bilo druge možnosti. Ni bilo druge, kot da se mu prepusti. Čeprav je vedela da je ne bi tako hitro izpustil, četudi ba ga zavrnila. Njene misli so kot dirkalni avtomobili divjali sme ter tja in se zaletava eden v drugega. Ideja s eje bojevala z idejo in na koncu jo je odločno prekinila. Čutila je da ni druge možnosti. Pa kaj. Saj si že dolgo ni privoščila zabave v postelji. In imel je prav:
včasih je dobro prekrišiti pravila. Še vedno se je odmikal in čakal na odgovor. Ugriznila s eje v ustnico. Se je res odločila prav? Seveda se je! Ne more se vče razdvojevati, kot da v njej biva še neka druga oseba. Ona je ena sama. In nato je končno izustila:
"Prav. Naj bo."
In se vanj zazrla s svojimi modrimi očmi.
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Tue Sep 04, 2012 6:26 pm

Two word's guys hate: "don't" and "stop". Unless, you put them together!


"Prav, naj bo? Sva mar sklenila kakšno pogodbo od katere nimaš izbire, ker sem te stisnil v kot?" je vprašal v rahlem smehu a se je ustavil in ni več hodil proti gozdu. Raje se je spet približal za kakšen meter."Rad bi malo bolj navdušen odgovor. Lahko mi stečeš v naročje, pa te bom odnesel." se je ponudl ter razpru roke čakajoč na njeno potezo. Ni je hotel stisniti v kot da bo privolila zgolj pod prisilo. Hotel je, čeprav je to od njega nemogoče pričakovati, nekakšen romantičen prizor. Kot v filmih, čeprav je bil sam obupno neromantičen. Razen kadar je bila to osvajalska taktika. Marsikatera je vrjela v princa na belem konju in to je lahko izkoristil.Znal je govoriti v rožicah in.. Mogoče malo neumesna a odlično je jezdil. Zakaj torej ne bi mogel biti princ? In vrjetno si je to mislila polovica deklet na akademiji. Zakaj ne bi mogel biti William tisti princ? Očitno ej lahko bil. Ob tem razmišljanju je še vedno čakal na dekletovo potezo. Izgledala je izjemno nepotešeno, kot je bilo moč videti na njenem obrazu. Očitno se že dolgo ni dala dol. Kako zdrži? Edina možna možnost bi bila mmastrubacija. Če Will ne bi tako pogosto sexal, bi se vrjetno moral samozadovoljevati dvakrat na dan. A k sreči.. Bo danes dobil svojo dozo, ki si jo je želel dva dni. V jajcih ga je že neznosno srbelo. Kot da mu jih bo razneslo.
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Tue Sep 04, 2012 6:45 pm

V smehu je zavila z očmi in rekla:
"Nekako si me stisnil v kot ja. Ampak ne na način kot si ga predstalvjaš ti."
Je še dodala, nato pa se zazrla v njegove razprte roke. Oh bog. Zdaj bo ven povlekel še svojo romantično dušico. Tip je bil res, kot da bi v njem bivalo kakih 5 različnih oseb. Že si mislil, da si ga dodobra spoznal, pa je takoj razkril nekaj novega.
Toda želja je bila neustavljiva ampak je še naprej stala na mestu.
"Res moram?"
Je zavzdihnila, nato pa se nasmehnila. Tudi prav. Zakaj pa ne? Mogoče bo pa še bolj zabavno. In tudi njemu se je v očeh videlo poželenje. Bil je kot da bo vsak čas eksplodiral. Res je moral dobiti svojo dozo 'pomirjevala' na dan, saj je zdajle izgledalo ,da se mu bo kar zmešalo, če ne pohiti. Zato je potihem zavzdihnila in stekla proti njemu. Lahno jo je vzdignil v naročje. Moral je imeti veliko moči. Mislim, saj ni bila ravno težka ampak najlažja pa tudi ni ibla. Nekaj trenutkov sta si zrla v oči, nato pa je Amy spregovorila:
"Precej, zahteven si veš. Res hočeš narediti vse tako popolno?"
Oprijela se ga je okoli vratu in se čakala, na odgovor, medtem ko se je on začel pomikati proti gozdu. KMalu ju je zajel hlad dreves in sonce je le še malc epronicalo ksozi goste krošnje. Amy se je v Willovem naročju pozibavala v ritmu njegovega koraka in zrla malo vanj, malo pa se ozirala naokoli. Bil je že skoraj čas večerje in upala je, da ju ne bodo vsi spremljali s pogledom na poti v Willovo sobo ali kamorkoli sta že pač šla. Saj je nameravala sexati z njim ampak vseeno ni hotela, da bi za to vedela cela šola. Bila je namreč med najbolj zaželjenimi ženskami na akademiji in ni hotela, da bi jo obletaval trop devičnikov, ki še nikoli v življenju niso počeli česa takega. Bila je namreč zelo izbirčna pri tem. Ni se dala dol kar z vsakim, ki je prišel mimo in zato se tudi ni več tako pogosto udeleževala zabav. Spomnila se je namreč dni, ko se je jutro po zabavi zbudila z velikim mačkom, zdraven nje pa je ležal fant, ki ga sploh ni poznala. In poleg tega jih je veliko mislilo, da je zdaj njihova last in lahko z njo opravijo potrebo kadar hočejo. Zavila je z očmi, nato pa se spet posvetila okolici. Še vedno sta hodila po gozdu, toda svetloba je postajala močnejša, ka rje pomenilo, da sta blizu izhodu.
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Tue Sep 04, 2012 9:46 pm

Two word's guys hate: "don't" and "stop". Unless, you put them together!

"Vztrajam." je takoj rekel in se zasmejal."Nobene izbire nimaš. Hočeš, nočeš, moraš." je vzkliknil ter roke še bolj razpru. Komaj je čakal, da bo noge razprla ona. Za zdaj pa bo dovolj če se bo premaknila z mesta. In se tudi je. Končno! Je bila pa hitra. In on močan. Zahvaljujoč mišicam jo je dvignil, kot da v rokah sploh ne bi držal ničesar. Zdela se mu je lahka kot peresce pa tudi videti je bila takšna. Če odštejemo njene sexi obline je bila zelo suha. Nekaj trenutkov jo je držal in jo samo gledal. Rekel ni nič, saj ej imel zvezan jezik. Ampak ni ji bilo treba skrbeti. Pri poljubljanju in lizaju.. Tu se bomo ustavili. Pri tem početju se mu bo kaj hitro spet razvozlal. A na srečo je trenutek samih pogledov le prekinila. Ja bil je manjši perfekcionist in ko je enkrat osvajal dekle, jo je osvajal brez heca."Seveda sem. Življenje ni nikoli popolno, zato bi rad dekletu vedno, ni važno kateri, prikazal da je trenutek z mano, lahko takšen." ji je na hitro pojasnil, medtem ko je počasi korakal po gozdu. Bilo je že bolj hladno in sonce je še komaj sijalo skozi krošnje dreves. Opazil je da je zavila z očmi a se ni vtikal v to stvar. Upal je samo da ni zaradi njega. Počasi se je pot končala in bilo je že moč videti visoko temno zgradbo. Preden pa je stopil iz gozda se ji je nasmehnil."Vrjetno nočeš, da vsi vidijo da greva k tebi kajne?" jo je vprašal ter jo spustil na trdna tla."Lahko ponarediva poškodbo, da bo izgledalo kot da si padla in sem ti le pomagal do sobe. Če hočeš seveda." jo je vprašal. Tako je naredil samo enkrat in lepo se je odneslo. Celo mimo učiteljev si lahko šel brez problemov. Včasih nisi mogel vrjeti kako zelo strogi so lahko učitelji glede spalnic med moškimi in ženskami. Kar naprej jih nadzorujejo, kot da bi pa to učencem lahko perprečilo sex. Willu nisi mogel pod nobenim pogojem.
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Thu Sep 06, 2012 12:11 pm

Amy je lahkotno pristala na tleh ko jo je spustil. OPazila je da sta spet čisto skupaj ampak to je niti ni motilo. Saj bosta kmalu še veliko bolj skupaj. Stresla je lase nazaj in pokimala na Willov predlog.
"Super ideja. Sklepam da si to že počel?"
Bil je nekam bolj prepričan v uspeh tega dejanja, kot pa nekdo, k ibi to počel prvič. Opazila je da pospešeno in globoko diha, čepra vje na njegovem obrazu igral majcen nasmešek in ni izdajal ničesar. Seveda je vedela, da to ni zaradi tega ker bi ibla ona pretežka. Bil je res pohoten. Ona niti pol tako kot on in to ji je zvabilo nasmešek na obraz. Res je moral pogosto opravljati 'dolžnost', saj ga je zdaj kar razganjalo. In Amy, ki je bila razpoložena za igro, je hotela zavlačevati in ga tako še bolj vzburiti ter narediti neučakanega. Če je bil oto sploh še bolj mogoče. In v očeh mu je pisalo, da si jo želi, tako močno, da bi jo lahko položil kar tukaj, če ne bi bila v gozdu. Ja bila je ena najlepših in najprivlačnejših žensk. Pa pustimo zdaj to. Zapeljivo se mu je nasmehnila in naredila še tisti majcen korak, ki ju je ločil od tega, da sta bila čisto skupaj. Spet je stopila na prste i nga strastno poljubila. Ni bila namreč samo igra, kajti tudi ona si ga je želela. Zelo. In preprosto je spet morala čutiti njegove ustnice na svojih. Po nekaj dolgih trenutkih sta s ekončno izpustila in zdaj je Will že skoraj hropel. Zadovoljno se je nasmehnila in nedolžno vprašala:
"Torej. Kako bova to uresničila?"
Back to top Go down
View user profile

william thompson

william thompsonŠtevilo prispevkov : 37
Your age : 25

PostSubject: Re: Jasa   Thu Sep 06, 2012 8:55 pm


Tak nekak sam da sma u gozdu pa ti maš majco gor Wink ;*

"Samo enkrat." je iskreno priznal. Če pa kaj ni bil, ni bil lažnivec. Vse je povedal po goli resnici. Pa če je človeka to prizadelo ali ne. Tudi ko je bil v težavah se ni nikoli ponižal in začel moledovati. Ohranil je samospoštovanje in se iz težav rešil po drugi, manj usteljeni, poti. Začutil je da se je med njima zmanjšala razlika an toliko, da sta spet stala čisto skupaj. Je bila nemenoma nesramna? Stopila je na prste in se nagnila k njemu. Ja bila je očitno prava hudičevka. Vedela je da ga razganja, a ona je vse le še spodbujala. Vseeno pa se ni mogel in se tudi ni hotel upreti njenemu strastnemu poljubu. Vrnil ji ga je z dvojno mero. Kar je po njegovem pomenilo, z jezikom. Roke je ovil okoli nje in jo prižel k sebi. Da pa ne bi bilo vse tako grozno dolgočasno.. Ji je počasi odpel kavbojke in nežno potisnil svojo roko, pod njene spodnjice. Bil je dober. Izredno dober v teh stvareh. Zato je med poljubljanjem slišal celo kakšen stok. Da pa le ne bi bila ženska preglasna, jo je z jezikom lepo utišal. Ko sta se ločila je videl njeno globoko dihanje in izraz na obrazu, ki sta sporočala, da enostavno ni zgrešil točke. Pa čeprav le z roko. Vsaki je to dajalo ugibanje, kaj lahko šele stori v postelji. Roko je potegnil ven, ter ji kavbojke do nadaljnega zapru."Za zdaj." je še tiho šepnil in se zasmejal. Potem je slekel svojo jakno in ji jo ovil okoli kolena."Nekako tako." je še odgovoril na njeno vprašanje. Sekundico zatem, ko je čvrsto pritrdil jakno, jo je dvignil v naročje.

((Odpiš še na tole, pol pa lahka začnem v eni od sob Smile Pač da ne boma teme kradla.))
Back to top Go down
View user profile

amy sophia sentore

amy sophia sentoreŠtevilo prispevkov : 38
Your age : 26

PostSubject: Re: Jasa   Fri Sep 07, 2012 8:10 pm

Amy je z rahlim nasmehom pokimala. Bilo ji je všeč, da ji je povedal po rensici in ni poskusil naplesti zgodbe. Ni namreč marala tipov, ki so govorili o nečem, česar sploh niso naredili. Res ji je šlo na živce, ko so ji govorili kako so igrlai nogomet z zlomljeno nogo. In čeprav so se ostala dekleta kar topila ob tem, je ona le zavijala z očmi, Kdo potrebuje laži? Tudi sama je bila iskrena. Večinoma. Razen, če je bila pri volji za svojo igro. In čeprav je vedela, da jo je rakrinkal se ni mogel upreti njenemu poljubu in zato ji ga je vrnil. V dvojni meri seveda. Will se je kljub temu, da se je že predala še vedno opravljal vse lepo in prav. In bolje je bilo zanj, da je tako. Še vendo si namreč lahko premisli.
Neznansko ji je godilo, ko je začutila njegovo roko, v svojih hlačah in tudi tiho zastokala. Čeprav pa ni imela namena biti preglasna, jo je on še bolj utišal z jezikom. Nato ji je zapel hlače in pomežiknila mu je nazaj, ter zašepetala:
"Pa ne za dolgo."
Nato ji je jakno ovil okoli noge in jo spet privzdignil v naročje. Nato sta se po uhojeni potki, mimo parkov in dreves sprehodila proti akademiji. Ko sta vstopila, ju je nek zateženi profesor takoj napadel saj je predvideval kaj nameravata. Toda Will se je gladko zlagal, Amy pa je dodala še kisel nasmeh in domevno od bolečine spačen obraz. Profesor je najprej sicer hotel, da obiščeta ambulanto, vendar sta bila oba dobra igralca in ga prepričala, da je dovolj, če Amy smao malce počiva. Učenci so opazili 'prevezo' na Amyjini nogi in se niso preveč menili zanju. Le nekaj fantov je namenilou užaljen in ljubosumen pogled Willu. Vsak mu je namreč zavidal, da je ranvo on nosil Amy. Drugače pa sploh ni bilo težav. In kmalu sta stopila v prijetno zavetje sobe.
Back to top Go down
View user profile

Sponsored content

PostSubject: Re: Jasa   

Back to top Go down
 

Jasa

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Nekaj zabavnega :: 
 :: 
-