HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 cadence nash

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

Gost


Guest


PostSubject: cadence nash   Sun Jul 01, 2012 8:53 am

NASH

cadence

POKLIC:svečenica
STATUS: učenec
ELEMENT: duh
STAROST: 17
DATUM ROJSTVA: 13. november
VIDEZ: Zelene oči, rjavi lasje in skrivnosten nasmešek bi bilo tisto, kar bi najbolje opisalo Cadencin videz. Za svojo starost je tudi precej visoka, oblači pa se v tisto, kar ji v tistem trenutku odločanja najbolj ustreza.
FACE CLAIM: jennifer lawrence
ZNAČAJSKE LASTNOSTI: Direktnost, realističnost in odkritosrčnost bi bile tri značajske lastnosti, ki bi najbolje opisale Cadencin značaj.
če smo povsem iskreni, cadencina zgodba nikakor ni polna kakšnih posebnih in izjemnih zapletov, kakor bi lahko pričakovali. ne, pravzaprav je odraščala v izjemno ljubeči družini, katera jo je od malih nog učila, da se z iskrenostjo in trdim delom pride kamorkoli si pravzaprav želimo. že kot otrok je vedela, kako ločiti resnico od laži in nihče, tudi njeni najbližji prijatelji ji niso bili sposobni lagati - kajti vedeli so, da jih bo na laži ujela in tega si seveda, ni želel nihče. velikokrat je ljudi odbila s svojo direktnostjo, preko katere že od začetka pravzaprav ni morala - saj ne, da bi hotela biti nesramna, le preprosto, njeno mišljenje je stalo na trdih tleh, medtem ko so nekateri ljudje radi sanjarili vsepovprek. tako so torej, poleg nje ostali le tisti, ki so se uspeli prilagoditi njenemu značaju in preprosto pogoltniti kakšno izmed njenih besed, ki je včasih, sicer nehote, prizadela tudi njenega najboljšega prijatelja. vsi namreč vedo, da se nikoli ne bo spremenila - zmeraj je namreč govorila, da je to, kar je in takšna bo tudi ostala, hočeš nočeš. in ne glede na to, da je takšna, kot je, jo tisti ljudje, ki si jo želijo spoznati malce bolje, spoznajo šele nekaj mesecev po njunem prvem srečanju - šele takrat velika večina spozna njeno toplo stran, ki jo skriva v sebi - prijaznost, bi bila beseda, ki bi vse skupaj izjemno dobro opisala. dejstvo, da se zna zabavati v družbi svojih prijateljev je tudi ena izmed njenih lastnosti, ki se pokažejo le skozi čas. veliko raje kot znotraj štirih sten, svoje življenje rada preživlja zunaj. in zmeraj je in bo cenila tiste prave prijatelje, za katere je bila od zmeraj prepričana, da ji bodo stali ob strani, ne glede na to, kakšna je in če tu ali tam stori kakšno manjšo napako.
quenyi

oheeej there (:! večina me tukaj verjetno še ne pozna, ker sem se iz slovenske rpg scene verjetno umaknila tko... že kar nekaj časa nazaj, ane Very Happy. ampak sem pred tem imela približno 5 let izkušenj iz rpgja, tako da upam, da nisem vsega pozabila in da je tole v redu Very Happy. drugače mi je pa forum enostavno prelep in nisem si mogla kaj, da se ne bi prijavila <3. that'd be all from me~Spoiler:
 


Last edited by Cadence Nash on Sun Jul 01, 2012 2:18 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: cadence nash   Sun Jul 01, 2012 1:34 pm

Pozdravljena na forumu Elements of magic!
Tvoj opis je super. Dodelili smo ti element duh, tvoja mentorica pa je Hannah Cassie Evans.
Prosim te še le, da si toče kopiraš v podpis kot spoiler, ter da mi na zs pošlješ izpolnjen obrazec za dodelitev v dom.
Uživaj;)
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

cadence nash

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Nekaj zabavnega :: 
 :: 
 :: Sprejeti opisi
-