HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 SKY ARTEMIS CLARKE

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

Gost


Guest


PostSubject: SKY ARTEMIS CLARKE   Mon Jun 18, 2012 9:09 pm

CLARKE

sky
POKLIC: bojevnik

STATUS: učenec

ELEMENT: Death (Smrt)

STAROST: eighteen

DATUM ROJSTVA: 13. 1.

VIDEZ: more pretty than ugly, but not perfect

FACE CLAIM: anna speckhart

ZNAČAJSKE LASTNOSTI: the two sided girl: kind and naive on the outside, cold and sly on the inside
Nekoč pred davnimi časi, je na ulici nekega urejenega majhnega predmestja stala vila. To ni bila le katera koli vila, temveč vila v kateri so živeli zadnji pripadniki družine Clarke. In le ta je – če še ne veste – ena izmed najbogatejših angleških družin. Gospa Clarke naj bi bila po nekih zanesljivih virih članica zelo ugledne in spoštovane angleške rodbine ter v sorodu s samo kraljico. Gospod Clarke pa naj bi bil lastnik velikega mednarodnega hotelirskega podjetja. Njuna otroka, petletna dvojčka Sky in Daniel sta bila po celotni okolici znana kot pravcata barabina in uničevalca. »Imata angelski obraz in demonsko dušo.« je dobrodušna gospa Walker, ki je živela v majhni hiški na koncu ulice, nekoč razkrila svoji sestrični. In v svoje besede je bila tudi trdno prepričana. Njeno sovraštvo do te dvojice otrok je bilo še celo tako močno, da si je včasih na skrivaj želela, da bi ju preprosto pobralo. Seveda jo je takoj, ko se je ta misel sprehodila po njeni glavi, postalo sram, odgnati pa je kljub temu ni mogla. Le kaj bi takrat rekla, če bi vedela da se bo njena želja kmalu delno uresničila?

Noč, na katero se je mož ki so ga klicali Jack odločil izpolniti svojo nalogo, je bila temna. Mesec se je skril za oblake in zvezde so svetile veliko manj intenzivno kot ponavadi. Zdelo se je, da natanko vedo kakšna groza bo kmalu doletela mirno predmestje. Mož ki so ga klicali Jack je počasi stopal po ulici navzdol in naposled postal pred vilo družine Clark, se namrščil ter nato iz žepa svojega dolgega temnega plašča izvlekel majhno tanko žičko. Z njo v roki se je previdno približal vhodnim vratom, pokleknil na predpražnik in kos kovine počasi porinil v ključavnico. Pet minut kasneje je oglušujočo tišino, ki je vladala do takrat, prekinil glasen klik in vhodna vrata vile so se na široko odprla. Mož ki so ga klicali Jack pa je vstopil. V istem trenutku je ura na cerkvenem zvoniku odbila polnoč.

Pol ure kasneje je nočni mir prekinilo cvrčanje plamenov. Prebivalci predmestja so bili na srečo dovolj prisebni, da so takoj poklicali gasilce, le tem pa je ogenj uspelo pogasiti skoraj nemudoma. Kljub temu so bili vsi člani družine Clarke, ko so jih našli, mrtvi. Starša in Daniel so imeli prerezane vratove, deklica pa se je - vsaj tako je kazalo - zadušila z dimom. Videti je bilo, da je vse štiri življenje zapustilo že zelo dolgo nazaj, zato so bili še toliko bolj presenečeni, ko je Skyino srce začelo biti in je spet zadihala, ko so jo poskušali oživljati. Seveda so jo nemudoma prepeljali v bolnico.

Nekaj napetih, nesrečnih in stresnih let je minilo in Sky se je v vseh tem času naučila marsikaj česar se raje nebi. Med drugimi tudi to, da je podcenjevanje zelo mogočno orožje in da nikomur ne moreš zares zaupati. To dvoje je vsekakor ogromno pripomoglo k temu, da je izoblikovala, kot temu ona pravi: "navidezen karakter". O čem govorim? No, to boste izvedeli takoj, ko boste prebrali opis Skyinega značaja iz dveh popolnoma drugačnih vidikov.
1. Njeni sošolci: Sky je tiste vrste oseba na katero se lahko obrneš če ti kaj v zvezi s snovjo ni jasno ali pa potrebuješ zapiske. Prav tako je tiste vrste oseba, zraven katere se splača usesti med testom, saj si lahko prepričan, da ti bo vedno nekako posredovala pravilne rešitve. V pogovorih uporablja sarkazem, vendar v zmernih količinah. Vedno se trudi, da ne bi koga užalila in bi bila prijazna do vseh, tudi do tistih ki so do nje naravnost zlobni. Je tiha in se nerada izpostavlja, na čase pa deluje nekoliko naivno, zaradi česar jo je lahko izkoristiti. Ni pretirano odločna ali trmasta in na splošno je njen karakter bolj medel in neizrazit. Kljub temu jo je pametno imeti za prijateljico, saj je vedno pripravljena pomagati. O njeni preteklosti je znano bolj malo, oziroma skoraj nič. O sebi Sky namreč nikoli ne govori.
2. Tisti, ki jo dobro poznajo: Prvo kar je potrebno povedati o Ky je to, da je zelo odločna in ambiciozna. V življenju ima postavljena jasne cilje in je zanje pripravljena tudi marsikaj žrtvovati. Druga značilnost, ki jo je treba izpostaviti pa je vsekakor njena sebičnost. Ta ni tako močna kot bi lahko bila, vendar pa se bo - če bo postavljena pred odločitev: ona, nekdo drug - vedno odločila zase. Je tudi izjemno nezaupljiva in posledično zna poskrbeti sama zase. Prepričana je, da v življenju ne potrebuje nikogar, vendar pa kljub temu sklepa razna zavezništva in manipulira z ljudmi. Njen naj uspešnejši način prepričevanja je igra, verjame namreč da moč izhaja iz podcenjevanja, zato se velikokrat pretvarja da je neškodljiva, kar ji gre tudi zelo dobro. No, o njej pa je potrebno povedati še nekaj: je izjemno nepredvidljiva. Nikoli ni mogoče vedeti kakšen bo njen naslednji korak, kar je po vsej verjetnosti posledica njenega genialnega uma, zaradi katerega je večinoma korak pred ostalimi.

Skyino življenje je vsekakor zaznamovalo veliko tragedij in še več skrivnosti. Skrivnosti, ki si jih želi odkriti bolj kot si želi kar koli drugega na svetu. Nekoč, si je obljubila neke noči ko je strmela v zvezde. Nekoč te skrivnosti ne bodo več skrivnosti.
ayperos

hi, i'm ayperos, fifteen years old girl with absolutely none other character. i am part of RP world for about 2-3 years and have no idea what else to write here - what is not surprising at all.Spoiler:
 
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: SKY ARTEMIS CLARKE   Tue Jun 19, 2012 2:21 pm

Dobrodošla na forumu Elements of magic!
Tvoj opis je sprejet. Dodelili smo ti element smrt, tvoja mentorica pa je Kathryn Garnet.
Prosim te le še, da na zasebno sporočilo pošlješ izpolnjen obrazec za razdelitev v dom, ter da si točke kopiraš v podpis kot spoiler.
Uživaj;)
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

SKY ARTEMIS CLARKE

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Nekaj zabavnega :: 
 :: 
 :: Sprejeti opisi
-