HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 Waterfall lake

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

hannah cassie evans

hannah cassie evansŠtevilo prispevkov : 186
Your age : 20

PostSubject: Waterfall lake   Sun Jun 10, 2012 8:52 am

WATERFALL LAKE

Jezero, v katerega se zliva slap. Je vedno toplo ter romantično.
Back to top Go down
View user profile

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 23

PostSubject: Re: Waterfall lake   Sat Jun 23, 2012 5:21 pm

For amazing Sky. Vem da ni nevem kaj, ampak boljšega nisem mogla skup spravit.


    Stala je pred jezerom in zrla v njegove prečudovite barve. Čeprav je bilo zunaj že precej vroče, ni čutila te potrebe, da bi se namočila vanj. Bila je preveč zaposlena z obvladovanjem svojega elementa. Dajmo, dajmo... Sama sebe je vedno poganjala do maksimuma. Želela je biti najboljša, ampak takšna vaja jo je vedno izmučila, da se je zvečer le izmučeno vrgla v posteljo. Da ne omeni, da se že dolgo zares ni dobro zabavala. Pogrešala je vse tiste velike zabave in vse tiste norije ki jih je tam počela. Na neki zabavi je bila celo z več fanti skupaj, seveda pa niso šli do konca. Ampak čeprav bi se tega morala sramovati se ni. Menila je, da dokler si še mlad, moraš preostanek življenja maksimalno izkoristiti. Ampak zadnje čase ni bilo tako. Zadnje čase se je Kath posvečala le svojemu elementu in ničemur drugemu.
    V roke si je priklicala temo, ter jo poslala na sredino jezera. Globoko je vdihnila in se zbrala. Plast teme se je začela večati in večati, dokler ni postala velika kot obroč, nato pa eksplodirala. To je bil Kathin novi trik - ustvariti eksplozijo iz same teme. Ampak Kathryn še vedno ni bilo dovolj, okoli sebe je začela priklicovati vedno več teme, dokler ni bila tako gosta, da je še sama komaj dihala v njej. Takrat je začutila, da se ji po obrazu pojavljajo črne žile, kar je bil znak da je skrajni čas da odneha. Ampak Kath tokrat ni hotela popustiti, želela je doseči svoj vrhunec moči. Tema jo je začela dvigovati visoko v zrak in okoli Kath je postajalo vedno bolj temno. V naslednjem trenutku se je Kath počutila, kot da ji bo kmalu razneslo glavo. Iz ust je spustila rahel stok, ko pa je bolečina v glavi začela naraščati, je spustila prediren krik. V naslednjem trenutku je tema okoli nje izginila in Kath je gromko padla na tla. Vso telo jo je zabolelo in nekaj trenutkov je tako obležala na tleh. Iz oči so ji začele kapljati solze, zaradi vsega obupa ki se je nabral v njej zaradi občutka nemoči. Komaj trakrat pa je zapazila, da ni sama in da jo nekdo že ves čas opazuje. Pobrala se je s tal, ter si obrisala solze. "Si uživala v predstavi?" je neznano osebo ogovorila, ter pogled še vedno vztrajno obračala v jezero.
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com
 

Waterfall lake

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Nekaj zabavnega :: 
 :: 
-