HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 Play ground

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

hannah cassie evans

hannah cassie evansŠtevilo prispevkov : 186
Your age : 20

PostSubject: Play ground   Wed May 30, 2012 2:52 pm

PLAY GROUND

Otroško igrišče, kjer se zbirajo predvsem učenci mlajših letnikov. Tam so tobogani, vrtiljaki ter podobne zadevice.
Back to top Go down
View user profile

Gost


Guest


PostSubject: Re: Play ground   Tue Jun 19, 2012 7:25 pm

Čeprav je bilo igrišče bolj za mlajše učence, se je Rein velikokrat zadrževala tukaj. Če ne drugega se je zabavala z njimi in izvedela marsikaj novega. Danes je bil lep dan. Sicer je toplo sonce že zahajalo a je kljub vsemu pričakovala kopico učencev na igrišču, ki bo pravkar odšla. Zakaj se je sploh odločila za igrišče? Ker je bila polna energije in jo je prav malo brigalo, če bo izgledala kakor pet letni otrok na gugalnici, ko bo sproščala svojo energijo. Bila je nasmejana, ko je prišla na igrišče, a tam žal ni bilo nobenega. Oblečena je bila v preproste kavbojke in rdečo majico. Usedla se je na gugalnico. Počasi se je začela gugati in se spraševala, kako to da so že vsi odšli. Ponavadi, so še zmeraj bili tukaj, ne glede na njihovo policijsko uro ali obveznosti. Enostavno so bili tukaj do zadnje minute in so raje zamudili, kakor pa ne. Ker se ni mogla spomniti nič posebnega je opustila razmišljanje o tem. Začela se je sproščeno gugati. Smejala se je in se v mislih pogovarjala sama s seboj. Večkrat bi se morala tako gugati. Res je super! Smejala se je na ves glas. Če bi kdo sedaj prišel sem, bi bila popolnoma navdušena. A ni pričakovala nikogar. Kdo pa bi hodil na igrišče? Razen popivati mogoče, pa še to bolj ponoči kot pa v mraku.
Veter je nežno pihljal in je ob tej temperaturi prav pasalo, čeprav temperatura ni bila visoka. Njej je bila všeč, zato je vstala od gugalnice, dvignila roke v ravno linijo z rameni in se prepustila občutku vetra. Nekaj minut je tako stala tiho, z zaprtimi očmi in ogromnim nasmeškom na obrazu. Žal je nekdo zmotil njeno uživanje, ko je zaslišala korake na pdolagi. "Hej." je rekla in se dobesedno odtrgala od vetra in norega občutka. Pozdravila je neznano osebo in se ji prijazno nasmehnila. Usedla se je nazaj na gugalnico in opazivala osebo ter sonce, kako še vedno tone za zemljo.


For: SKY ^^
Back to top Go down

Gost


Guest


PostSubject: Re: Play ground   Wed Jun 20, 2012 9:34 am

for rein

Sky je bila kar pogosta obiskovalka otroškega igrišča. Nekaj je bilo na tem kraju. Nekaj, kar jo je vzpodbudilo k razmišljanju in povzročilo da je v sebi našla kraje ter misli, za katere ni nikoli pričakovala, da jih bo. Tu so se rodili njeni najbriljantnejši načrti, poleg tega pa je bil kraj tudi stoodstotno čist vseh demonov in duhov. Edina bitja, ki so prihajala so bili angeli, pa še to samo takrat, ko je bilo igrišče polno otrok, kar pomeni da jih Sky ni nikoli zares videla. Samo čutila je njihovo preteklo prisotnost, ko je pozno ponoči, sedela na gugalnici in se povsem prepustila svojim mislim.

Tega dne je na igrišče odšla že nekaj ur prej, saj so imeli učenci nižjih razredov napovedano ekskurzijo, iz katere naj bi se vrnili šele naslednji dan. Zato je torej pričakovala, da bo "njen kotiček za razmišljanje" prazen. Na svoje veliko presenečenje pa je pri gugalnicah zagledala dekle. Mnenje o njej si je izoblikovala že v trenutku, ko so jo njene oči zaznale in dovolila si je posmehljiv in hkrati vzvišen nasmeh. "Ena izmed tistih nikoli odraslih otrok." je zamrmrala sama pri sebi, čeprav je vedela da to ni preveč pametno, saj bi jo lahko kdo slišal. Zavedala pa se je tudi dejstva, da je pogovarjanje s samim sabo prvi znak norosti, vendar ji ni bilo pretirano mar. V bistvu ji je bila ideja, da je nora še celo všeč.

Globoko je zavzdihnila, si na ustnice nadela vljuden prijazen nasmeh in se odpravila proti dekletu. Sicer si ni bila čisto na jasnem zakaj to počne, vendar je pomislila da je dobro navezati čimveč stikov. V vezah je moč, si je zatrdila v mislih, nato pa sedla na gugalnico poleg dekletove. "Živjo." je odzdravila. "Če povem po pravici sem pričakovala, da bo ta kraj prazen. Ampak tudi tako bo v redu, če te seveda ne moti da sem tu?" je nekoliko zmedeno zdrdrala, nato pa dodala še: "Ime mi Sky. Sky Clarke. Ti pa si?"

Back to top Go down

Gost


Guest


PostSubject: Re: Play ground   Wed Jun 20, 2012 10:27 pm

Lahko je videla premikanje ustnic. Slišala ni nič, brati z ustnic pa tudi ni ravno znala (čeprav bi se bilo po njenem mnenju, pametno naučiti). Ni je zanimalo o kom ali o čem si je govorila, če si ni mrmrala kakšne pesmi. S pogledom ji je sledila, vse do sosednje gugalnice. Na prvi pogled ni delovala napačna oseba, le videlo se ji je (mogoče), da ne goji svojega otroka v sebi. Po Reininem mnenju, bi ga vsi morali gojiti, ker tako ohranjaš optimizem in veselje. Vendar pa Rein ni bila takšna oseba, ki bi nekomu nekaj vsiljevala. Vedno pa vsaj poskusi nekoga spraviti v boljšo voljo ali pa mu vsaj predstaviti njene poglede na celoten svet.
"Jaz pa sem mislila, da bo polno učencev." je nazaj prijazno odgovorila in se ji nasmehnila. Res je mislila, da bo več življenja tukaj, a ga zaradi njej neznanih razlogov ni bilo. Ni je ravno motilo, le bolj zabavno bi bilo. "Rein Golen. Me veseli." se je predstavila in ji ponudila roko. Vedno je ponudila roko in ni bila užaljena, če je drugi niso sprejeli. Tako je bila vzgojena in tako se je navadila sprejeti razno razne ljudi okoli nje. "In ne ne moti me. Prav vesela sem, da si tukaj, čeprav nisem pričakovala nobenega." je še dodala, ker je prej čisto pozabila. Začela je se je gugati z nogami. Ravno toliko, da so noge še vedno bile na tleh - kakor da bi si vzemala zagon. Gledala je v tla in opazovala prst pod njenimi nogami. Potem je pogledala njo. "Si že kdaj skočila z gugalnice med guganjem?" jo je vprašala, ker ji je trenutno ta ideja res hodila po glavi. Vendar je bila le ideja. Ni je nameravala uresničiti, čeprav bi bilo res zabavno. Vendar jo je zanimalo. Ni je mogla vmestiti med hiperaktivne ljudi, ker se ji trenutno ni zdela takšna. Zato je raziskovala. "Kaj imaš rajši, igre z žogo ali gumitvist?" je vprašala, čeprav je sedaj izpadla popolnoma otročja in najbrž večjega otroka ni videla na celem svetu. Sama ima raje gumitvist. Potem se ji je nasmehnila. "Ja vem. Za najbolj otročjo me imaš." ji je rekla, ko se je še zmeraj gugala le z nogami in zopet pogledala v tla. Počasi je mrak prehajav v noč. Rein je noč mistična in strašljiva hkrati (ne ne boji se je). Pomislila je na nočni sprehod, nočno kopanje. "Hej imaš kakšne plane v prihodnji uri ali?" je vprašala in mislila uresničiti vsah sprehod po igrišču, če ne drugega. Vprašujoče jo je pogledala, nato se je močno zagugala in se gugala nekaj minut, potem pa se ustavila.
Back to top Go down

Gost


Guest


PostSubject: Re: Play ground   Sat Jun 23, 2012 6:18 pm

for rein

"Ah saj, običajno bi bilo ob takem času igrišče popolnoma polno." je pripomnila Sky in z nogo odsotno podrsala po pesku. "Ampak kolikor sem jaz slišala imajo danes neko ekskurzijo in se vrnejo šele jutri, kar je tudi razlog da sem zdajle tukaj. Nikoli nisem bila preveč navdušena nad nabito polnimi prostori." je pojasnila, ter se pri tem zazrla dekletu globoko v oči. Le kateri element obvladuje, se je vprašala in takoj za tem ugotovila, da mora biti sigurno element svetle magije. Magija definira to kar smo, je pomislila. Tisti, ki obvladujejo svetlo, so prijazni, polni življenja in čeprav nekateri zanikajo je v njih veliko več dobrega kot slabega. In nadzarovalci temne magije... No, ti imajo v sebi vsaj sedemdeset procentov zlobe. Seveda povsod obstajajo izjeme, ampak nihče ne more prav dolgo zanikati svojega pravega jaza. Vsaj sebi ne.

"Rein." je zamišljeno ponovila Sky, ko se je dekle predstavilo. "Prvič srečam nekoga s takim imenom. Precej izvirno je." je rekla in, da bi prikazala resničnost svoje trditve, pokimala. Nato se je odsotno zazrla v daljavo in se sama pri sebi vprašala kaj sploh počne tu. Morala bi oditi nazaj v svojo sobo ali v knjižnico in počakati do polnoči kot ponavadi, ko se je odpravljala na igrišče. Takrat sigurno ne bi srečala nikogar. Še posebno ne neke otročje najstnice, ki jo je popolnoma spravila ob živce že samo s svojo pojavo. "Skočila iz gugalnice med guganjem?" je presenečeno ponovila Sky, ko je dekle spet spregovorilo. Njeno vprašanje jo je nekoliko zmedlo, vendar se ji je skoraj v trenutku uspelo spraviti k sebi in prijazno se je nasmehnila. "Mislim da. Ko sem bila majhna, takrat sem počela vse sorte stvari, ki jih ne bi smela." je rekla in si v spomin za trenutek priklicala gugalnico na kateri se je gugala kot deset letni otrok. Stala je na igrišču, ne daleč od majhne koče njenega strica in Sky je tam včasih preživela tudi celoten dan. "Rekla bi, da igre z žogo." je povsem po pravici odgovorila na Reino drugo vprašanje in se hkrati zavedala, da je tako samo zato, ker so bile bolj nasilne. "Bi rekla." je mirno zamrmrala, ko je Rein omenila, da jo ima Sky najbrž za najbolj otročjo. Že naslednjo sekundo ji je postalo jasno, da tega ne bi smela reči in bi besedici najraje vzela nazaj. Na žalost pa tako ni šlo in morala se je zanesti na svojo staro dobro prijateljico, gospo improvizacijo. "Vendar to ni nič slabega. Dobro je če kdaj v sebi poiščeš otroka. Tako najdeš svobodo, ki je odrasli ne poznajo." Za trenutek je pomolknila, nato pa dodala "No, to je vsaj moja filozofija." Ustnice so se ji ponovno uvihale v nasmešek. "In ne v naslednji uri nimam popolnoma nobenih načrtov."

Back to top Go down

Gost


Guest


PostSubject: Re: Play ground   Tue Jun 26, 2012 11:32 am

Nasmešek se ji je povečal na obrazu. Njej so bile ekskurzije naravnost fantastične (ja tudi tiste, ki so ponavadi nezanimive in res dolgočasne). "Ekskurzije so zakon." je rekla vesela in se začela na lahko gugat. V misli so ji švignili spomini o njenih do sedaj obiskanih ekskurzijah. Vedno se je imela izvrstno, tudi če zabava sploh ni imela potenciala, si ga je pač ustvarila. Rein se je vedno znala zabavati in v to potegniti tudi nekaj drugih učencev. Njen cilj ni bil nikoli posiljevati ljudi z njenimi idejami, običaji ali norostmi. Jih je pa vedno povabila, če se ji pridružijo. Olika jo je tako učila in vedno je bila prijazna.
Nehala se je gugati in jo pogledala. O njenem elementu se ni spraševala, niti je ni mislila vprašati. Tem stvarem je vedno prepustila svojo pot. Spontanost je nekaj, kar je imela rada pri pogovoru. "Res ne? No saj tudi jaz ponavadi ne obožujem nabitega avtobusa, ki poka po šivih. Imam pa rada dobro družbo, ki - če je mimo grede v takšnem avtobusu, popolnoma pozabim na gnečo in se prepustim dobri zabavni družbi." ji je z nasmeškom rekla. [color=crimson]"Sicer pa ima vsak svoje navade, kajne?" je še dodala, zaradi boljšega občutka.
Sama o svojem imenu ni nikoli razmišljala. Vedela je le to, da je njena mati precej ustvarjalna in nikoli ni marala poimenovati karkoli po mrtvi stvari. Tako je nekako nastalo njeno ime. Ker se ni mogla odločiti med dvema, si je preprosto izmislila. "Hvala. Materino delo." se je zahvalila. Kaj več pa tudi ni imela za povedati. Oče pri poimenovanju ni imel besede. "Tvoji so pa morali oboževati nebo ali?" je previdno vprašala. Ni je nameravala žaliti, razjeziti ali karkoli drugega. Hotela se je le družiti in se pogovarjati.
Zamahnila je z roko. "Mi smo to vedno delali. Pri nas niti ni bilo prepovedano, le starše je kar naprej skrbelo kakšne vragolije počnemo na igrišču. Vendar polovico stvari sploh ne vedo." spominjala se je otroških časov, kako so se igrali in včasih tudi stepli. No Rein se ni ravno tepla, čeprav je znala primazati kakšno klofuto. Nasmehnila se je svojim spominom in hkrati tudi njej. "O. Igre z šogo so super. Čeprav mene bolj privlači gumitvist. Če bi dodale še igre v vodi, bi te prevladale nad vsem." je začela razlagati, pa se je vmes prekinila. Res ni rabila vedeti še večjih dokazov o njeni otroškosti. "Ponavadi jaz to pravim drugim in strinjam se s tvojo filozofijo." se je zasmejala in se zopet malo zagugala. Noč je nastopila, kar je krasen trenutek za sprehod. "Torej, če te ne moti in če res nimaš nič za delati.. Bi šla na kratek sprehod okoli igrišča? Ali pač, kjer želiš." jo je povabila. Sama je pred spanjem definitivno mislila iti.


for: SKY ^^
Back to top Go down

Sponsored content

PostSubject: Re: Play ground   

Back to top Go down
 

Play ground

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Nekaj zabavnega :: 
 :: 
-