HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 Great hall

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage

hannah cassie evans

hannah cassie evansŠtevilo prispevkov : 186
Your age : 20

PostSubject: Great hall   Sat May 26, 2012 1:37 pm

GREAT HALL

Velika dvorana je namenjena slavnostnim prireditvam, ter obedom. Študenti tu niso razdeljeni po elementih, ampak lahko sedijo mešano. Po prostoru so razporejene okrogle mize za štiri osebe. Na glavnem katedru pa se bohoti velika okrogla miza za vse profesorje. Na sredini dvorane visi lestenec, ki je prav veličasten in ogromen, kar za tri okrogle mize.
Back to top Go down
View user profile

Gost


Guest


PostSubject: Re: Great hall   Mon Jun 18, 2012 7:17 am

    tagged to amazing evelyn

    Arielle je prišla v veliko dvorano. Ura je bila nekje okoli devetih, čas za pozni zajtrk. Iz torbe je vzela posodo z jagodami in začela jesti. Bila je izjemno zaspana, saj se je učila pozno v noč, kajti resnično si je želela dobiti najvišjo možno oceno pri obvladovanju vode. In teoretični del ji je delal velike težave. Sploh je ni zanimala zgodovina in ostalo sranje, ki ji v praktičnem življenju nikoli ne bo prišlo prav. Jagode so jo zopet spravile v dobro voljo. le to jo je grizlo da je pri celi mizi sedela sama. Bila je nova na akademiji in pravih, zvestih prijateljev ni bilo na pretek. Vstala je od okrogle mize in vzela s sabo jagode. Razgledovala se je po dvorani. Na njeni levi je bila miza pri kateri je sedelo neko neznano, svetlolaso dekle. "Lahko prisedem?" jo je vprašala Arielle in brez da bi ji neznanka odgovorila skočila na stol poleg nje. "Arielle" se je predstavila in nabodla eno jagodo. "Si tudi ti nova tukaj?" je še vprašala kajti dekleta prej tu še ni videla.
Back to top Go down

evelyn audrey barthes

evelyn audrey barthesŠtevilo prispevkov : 109
Your age : 26

PostSubject: Re: Great hall   Mon Jun 18, 2012 10:51 am

Evelyn nikoli ni preveč oboževala jutranjih ur (razen če je prebedela noč in potem zjutraj opazovala sončni vzhod, ampak to se ni dogajalo tako pogosto). V neko normalno stanje so jo spravile šele ogromne količine kave in čaja, ki tokrat še nista prišla v njen sistem. Njeni lasje so bili rahlo razmršeni, kar je bilo precej nekarakteristično zanjo, nase pa je nahitro navlekla pajkice in neko raztegnjeno majico brez rokavov z luknjami po celem hrbtu. Upam, da to ni preveč ... nespodobno za to šolo. Rahlo je zavila z očmi in se pognala proti jedilnici, kjer se je napol vrgla za prvo prosto mizo. Iz sredine mize, kjer sta bila hrana in pijača je pograbila kavo in prvo skodelico praktično zlila vase. Po parih trenutkih, ko je začutila delovanje kofeina, je olajšano izdihnila in malce bolj umirjeno izbrskala primerno vrečko čaja. Ravno ko je razmišljala, če bi kaj dejansko pojedla, je ob sebi zaslišala glas, še preden pa bi se lahko normalno odzvala, pa je neko dekle že sedelo ob njej in se predstavilo. Ta pa je... živahna ob tej nečloveški uri. "Um. Evelyn." je nekako spravila iz sebe in naredila majhen požirek še absolutno prevročega čaja. "Ja, sem ja," je pokimala in si dekle malce bolje ogledala. Z roko je malce nervozno šla skozi svoje lase in se rahlo zdrznila, ko se je eden od njenih prstanov boleče zataknil vanje. Te prvi stiki z ljudmi ji nikoli niso preveč šli. Kaj naj človek sploh reče? "In. Ti si že dolgo tu?" je nakoncu le vprašala. Saj je rdečelaska že nakazala, da je med novejšimi, a bolje kot nič je že bilo.
Back to top Go down
View user profile

Gost


Guest


PostSubject: Re: Great hall   Tue Jul 17, 2012 11:45 am

"Ah, niti slučajno" se je zasmejala. Evelyn je izgledala zaspano in izmučeno. Tudi Arielle bi šla najraje še malo.spat a je izmučenost z nasmeškom in dosti ličili skoraj povsem skrila. "Kateri element obvladuješ?" je vprašala ko je okoli nje začutila svetlo magijo. Hvala bogu, je pomislila. S tistimi s temno ji je bilo neprijetno. "Kaj ni smešno, kako se reče 'obvladovati' elemente ko jih približno obvladamo šele po prvem letu šolanja" je govorila naprej in nabodla še zadnjo jagodo. Zaželela si je kave. Po nekaj sekundah je v eni izmed šalčk že mešala mleko in dve žlički kave. Ni ji šlo v glavo kako lahko večina ljudi pije kavo z vodo. Ta je bila Arielle naravnost ogabna.
Back to top Go down

evelyn audrey barthes

evelyn audrey barthesŠtevilo prispevkov : 109
Your age : 26

PostSubject: Re: Great hall   Tue Jul 17, 2012 12:44 pm

"No, verjetno si že dlje kot jaz,"se je rahlo nasmehnila Evelyn. Dokončala je skodelico čaja in se nekako že počutila malce bolj normalno. Malce. "Nisem ravno jutranji človek," je razložila njeno precej mrtvo razpoloženje. Saj običajno ni bila nič bolj živahna, ampak je vseeno lažje delovala. Natočila je še eno skodelico precej močne kave, z le malo mleka in naredila kratek požirek. V tej lahko vsaj uživam. "Um. Zrak," je nekako spravila iz sebe. "Ti?" je vprašala mlajšo sogovornico. "Če jih sploh kdaj obvladamo," je zamrmrala. Njena izvenšolska izobrazba z elementi se je začela že par let pred akademijo, a njen nadzor ni bil nič boljši. Prej slabši. "Si že bila na kaj predavanjih o drugih elementih?" se je radovedno pozanimala. Sama je videla le oznanilo o predavanju smrti, ki se ga je potiho izjemno veselila, a ni vedela kako dejansko izgledajo. Upala je, da jim ne bodo le razlagali o teh elementih, ampak da bo tudi kaj dejanske prakse.
Back to top Go down
View user profile

Sponsored content

PostSubject: Re: Great hall   

Back to top Go down
 

Great hall

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Nekaj zabavnega :: 
 :: 
-