HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | .
 

 Kyle Eddie McWalton's apartment

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage

Gost


Guest


PostSubject: Kyle Eddie McWalton's apartment   Thu Mar 08, 2012 7:49 pm

Soba obvladovalca Sence-Kylea Eddiea McWalton.
Back to top Go down

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Fri Mar 09, 2012 1:00 pm

Kyle je previdno vstopil v svojo novo sobo. Misliu je da jo bo sovražil že takoj na začetku ampak bila je kar uredu. Za njegova merila ki pa so bila dokaj visoka. Soba je imela črno sive stene kar mu je ugajalo saj je imel v sobi rad mir.Pogledal je naokoli in pogled se mu je ustavil na dveh velikanskih oknih prekritih z žaluzijami. Stopil je do njih in opazil še steklena vrata ki pa niso zaostajale za okni in tudi te so bile pokrite z žaluzijami. Odpru jih je in pred njim se je pokazala majhna terasa z stolom in mizo. Nasmehnil se je in pogledal čez. Bil je visoko kar mu je ugajalo. Imel je res dober razgled. Stopil je nazaj v sobo in odgrnil žaluzije. Šele zdaj se mu je v vsej 'lepoti' prikazalo pohištvo. Ob oknih je bila lesena postelja in nočna omarica. Na popolnoma drugi strani pa je bila omara. V kotu je slonela pisalna miza. Po stenah ni bilo slik le neke sive podobe in meglice. Ampak najbolj mu je ugajala velika televizija. Nasmehnil se je in odpru še vrata kopalnice. Dobro. Bila je popolnoma drugačna od sobe ampak v njen se bo dalo preživeti. Stopil je nzaj v sobo in odpru svoja dva koučka. Tukaj bo preživel veliko časa zato si je prinesel dosti stvari. Iz prvega je izvlekel prenosni računalnik in ga postavil na mizo za njima pa še vrsto devedejev iger in teh stvari ter jih položil v omaro pod veliko plazmo. Lotil se je navadne higiene. V kopalnico je znosil stvari in se vrni ter nadaljeval z oblačili. Bil je vesel da je use končano saj tega dela res ni maral. Usedel se je na posteljo in si prižgal televizijo. Čez nekaj časa je zadremal.
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Sun Mar 11, 2012 8:13 pm

Kathryn je vkorakala v sobo in se razgledala naokoli. Ni bila še v domu Moonwalk, ampak vseeno se ji je zdelo precej domače. Opazila je okna in opazila, da je na drugi strani terasa. "Lepo je tu." mu je dejala, ter se še nekoliko razgledala naokoli. Ni vedela, kam naj se vsede in zato je bila kar precej zmedena. A na koncu je bila prepričana, da ji bo na postelji še najbolj udobno. Tako se je previdno vsedla gor, ga pogledala, ter dejala: "Zdaj pa mi vse povej. Kje si dobil ta tattoo, kdaj in vse podrobnosti o tem, ki se jih spomniš." Pričakujoče se je zazrla vanj, nato pa v pričakovanju odgovora še malo pogledala naokoli po sobi. Veliko boljše kot v tisti učilnici. Veliko manj depresivno.

((Naj ti bo za tale prvi post Very Happy k sm lih dobre volje Very Happy ))
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Sun Mar 11, 2012 8:25 pm

((Hvala mala ;D ))

Kyle jo je pogledal in se nasmehnil. Usedel se je blizje k njej."oh to pa. Ceprav potrebujem nekaj zivahnosti. Mogoce poster kaksnega dekleta." Je zamrmljau in ji pomeziknil potem pa globoko vzdihnil."bili smo na solski zabavi za moj 16 rd. Zelo smo se ga napili in bil sem ze koma ampak rekel sem punci da jo bom peljav. Usedla sva se v ocetov crni bmw in se peljala. Njena hosa je bola dalec in celo pot sva nabijala glasbo pila steklenice ukradene na zabavi in pac no.." za trenutek je utihnil saj mu je bilo nerodno. Ampak vseeno je nadaljeval."povlekla mi ga je. Zapru sem oci in ko sem jih naslednjic odpru sva bila v zraku saj sva zletela s ceste. Zaletela sva se v drevo in potem je bilo use temno. Zbudil sem se v bolnisnico brez kaksnekoli praske zato so me spustili domov. Sele tam pa sem opazil da imam na rami ta tatoo. Odsel sem v knjiznico ter pogledal za njim. Ta znak je bil pri crni magiji a ga nikoli nisem jemal resno." Je rekel tiho potem pa cakal na njen pdgovor.

((Ka ste ljubosumne ko boma sexasa al ka?? No pa ja za kondome no jih mam js dovol brez skrbi.))
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Sun Mar 11, 2012 8:40 pm

Počakala je, da ji je Kyle razložil celotno zgodbo, nato pa se oglasila: "Woow.. razburljiva zgodbica." Trudila se je, da se ne bi spotaknila ob tistem "povlekla mi je", ampak preprosto ji je bilo smešno in zato se je zasmejala. V naslednjem trenutku se je zresnila, nato pa mu odvrnila: "Čakaj malo... Si prepričan, da si tattoo imel komaj, ko si se zbudil v bolnišnici? Mislim, si prepričan, da ti ni kdo kaj takega podtaknil na zabavi, saj kot si rekel, si bil pod vplivom alkohola in mogoče se nisi zavedal." Razmišljujoče se je namrdnila, nato pa nadaljevala: "Nevem, kaj bi lahko pomenila ta tetovaža. Mogoče pa si lih za las ušel smrti in zato ta lobanja ali nekaj podobnega, na tvoji rami."

((zadavla te bom Mel resno xD.. vržem te dol s foruma Razz ))
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Sun Mar 11, 2012 8:51 pm

"No ja najbolj razburljivi del je bila punca in avto ter dogajanje." Je rekel in se spomnil na tiste sladke trenutke. Ampak kmalu se je vrnil v resbicnost."preprican sem. Tatoo je zvrst magije tako da mi ga ni mogel kar podtakniti nekdo na zabavi ker so bili sami poznani pa se nihce ni bil tak mojster crne magije da bi to lahko naredil. In lobanja ne pomeni tega ker sem usel smrti sele nekaj let kasneje. Pred pol leta ce smo natancni."
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Sun Mar 11, 2012 8:59 pm

((Mel rajši bi te kr uživo zadavla ja Very Happy ))

"Dobro, dobro.. Ne se razburjat, ampak vsega pa res ne morem vedeti."
mu je odvrnila nazaj. "Saj nisem tukaj neki vseved. In oprosti ker skušam samo pomagati." je zajedljivo rekla. Fant jo je spravil v slabo voljo, zato je samo zmajala z glavo. "In kaj zdaj?" je pogledala proti njemu in skomignila z rameni.

((Sorry za take bedne poste ampak me Melissa spravlja ob živce pa mislim samo na to kko jo bom klala Very Happy ))
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Sun Mar 11, 2012 9:08 pm

"Saj se nisem razburil." Je preseneceno rekel."hvala ker skusas pomagati. Res." Je rekel in se sekundo za zadnjo besedo nagajivo nasmehnil. Brez besed se je nagnil k njej in jo poljubil. Nezno jo je privil k sebi..
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Sun Mar 11, 2012 9:18 pm

"No, ni zakaj..." mu je negotovo odvrnila, nato pa se mu nasmehnila. V naslednjem trenutku jo je že poljubil in Kath mu je poljub vrnila. Vlegla se je na posteljo, ter ga potegnila za seboj. "Vidiš, tukaj je že bolje." mu je zamrmrala in še enkrat poljubila. Eno roko mu je nežno ovila okoli vratu, z drugo roko pa mu je začela slačiti majico, čeprav ji ni ravno uspevalo. Zato se je zasmejala in si še z drugo roko pomagala, ko ji je končno uspelo sleči.

((Khm.. nočem bit vsiljiva al kej tazga, pa sorry če ti težim ampak.. kolko si u resnici star? Samo iz radovednosti uprašam Very Happy ))
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Sun Mar 11, 2012 9:28 pm

((15 sam na mojo preveliko zalost.))

Kyle ji ke vracal poljube in se zasmejau ko ga ni mogla sleci zato se je rahlo uslocil da ji je bilo lazje."ce ti tako reces. Meni bi bilo tako ali tako vseeno." Je zamrmljau in segel z roko pod majico do modrcka in ji ga odpru."ups." Je nagajivo rekel in ji slekel majico slupaj z modeckom. Iz ustnic se je preselil na nizje predele ki so mu izjemno ugajali z drugo roko pa se je lotil hlac.
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Sun Mar 11, 2012 9:34 pm

Kmalu je Kathryn ostala zgoraj brez in zato se je zasmejala. Ko jo je poljubljal po telesu je zaprla oči, nato pa začutila, da ji je začel odpenjat hlače. Tokrat mu je pustila, ter mu še sama začela odpenjati hlače. Prijela je za pas in ga hitro razpustila, ter prešaltala na zadrgo. Končno mu je hlače potegnila dol, da je ostal le še v boksarcah. Očtino je pa bilo, da se je fant še vedno ubadal z njenimi hlačami, zato se je Kathryn še enkrat zasmejala.

((Zakaj na žalost? Very Happy btw.. grem zdej dol z compa k mi že težijo -.-" nočko ;** ))
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Sun Mar 11, 2012 9:43 pm

((Nc nebi meu proti da bi bil mal starejsi. Okej noc :** ;D ))

"Ne smej se. Preoprijete nosis." Je rekel ko jih je koncno potegnil dol."tukaj so navojacice bolj prirocne. Ali pa jaz. Ce ne bi nosil pasa bi mi ze padle z riti." Je zamrmljau in jo premeril. Pri sebi je zacutil nekaj in to mocno. Hitro ji je dol potegnil se spodnjice. Casa ni hotel izgubljati. Nikoli. Hitro jih je slekel se sebi.
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 1:39 pm

"Spet omenjaš te butaste navijačice." ga je grdo pogledala, nato pa se zasmejala, saj je vse mislila v šali. Ko ji je spodnjice hitro potegnil dol, nato pa še sebi, se je spraševala kam se mu mudi. Zato mu je rekla: "Ej.. počasi.. počasi." Zasmejala se je, ter se postavila v polsedeč položaj, ter v roko prijela njegov spolni ud. Z enakomernimi gibi ga je začela zadovoljevati, pri tem pa mu je narahlo sesala spodnjo ustnico. Po nekaj časa zadovoljevanja, se je zopet ulegla in nekoliko bolj razširila noge. "Daj, kaj še čakaš..." mu je rekla, ter se mu navihano nasmehnila. Komaj je čakala, da ga občuti v sebi.

((Phahahaah xD okey resno se mi meša k takšne pišem xD ))
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 4:45 pm

((Hhahahaha sej en da si legenda. Si me samozadovoljevala. Lahka napišeš tud da si ga drkala. Sej kulk smo pa stari no. Brez strokovnih izrazov.))

"Če so pa sexi če jim daš glavo dol." je zamrmljau in jo nežno pobožal po vratuu kjer se je poznal odtis fleka. Nasmehnil se je in jo pogledal."Saj ne hitim. Le že res dolgo nisem." je zammrljau. Zanj je bilo 2 meseca prava nočna mora. Zapru je oči saj je obvladala. Prepustil se ji je in jo tudi sam včasih narahlo ugriznil. Ko je končala je odpru oči in se rahlo omotično nasmehnil."Leta izkušenj ha?" je navihano rekel in se ji približal. Malo pred tem pa se je spomnil na kondome. Kar čez njo se je sklonil k omarici in si ga v sekundi nataknil."Leta izkušenj." je nagajivo rekel in se ji približal. Z rokami se je opru da se ni naslanjal nanjo. Nežno ga je porinil not. Poljubil jo je in nadaljeval nad vrat med tem pa skrbno držal enakomerne sunke.
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 5:19 pm

Še sreča, da se je spomnil na kondome, saj je sama čisto pozabila na to. Opazila je, da si ga je ekstremno hitro nataknil gor, zato mu je dejala: "Zanimivo." Nasmehnila se mu je in čakala da ji ga vtakne not. Ko ji ga je končno porinil not, je Kathryn začutila strašanske užitke. Začela je stokati in vzdihovati, ko pa jo je začel še poljubljati na vrat, je bil užitek še večji. Privila ga je bližje k njemu in nekaj časa sta ostala v takšnem položaju. Nato pa ga je nežno odrinila stran od sebe, ter ga potisnila na posteljo. Vsedla se je nanj in začela poskakovati, pri tem pa je nekaj časa glavo držala nagnjeno nazaj, saj je bil užitek čisto nor. Nato se mu je zazrla v oči in ga prijela za roki, ter prepletla prste. Sklonila se je bližje k njemu in ga začela poljubljati po vratu, pri tem pa je še vedno enakomerno poskakovala, čeprav je tempo rahlo poviševala.

((mjah malo dostojanstva pa ja morem ohranit xD ))
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 5:33 pm

(Hhahahaha khm khm khm.))

Kyle se je nasmehnil. Posebno ob njenem vzdihovanju. Sam je bil dokaj tiho le da je strašansko užival. Ko je prevzela pobudo je bil vesel in se ji je prepustil."Gajsnost ha?" je zavzdihnil saj enostavno ni hotel veliko govoriti in je raje užival. Zapru je oči in se ji prepustil. Njej, njenim prstom ki so se nežno prepletli z njegovimi, njenih ustnic ki so se kmalu srečale z njegovimi. Njune prepletene roke je kmalu osvobodil da je lahko 'pomagal'. Prijel jo je za hrbet in ji rahlo pomagal. Kljub temu pa je bil še vedno nežen in jo je narahlo božal po črti ki se je vila skozi sredino hrbta.Ampak z rokami se ni ustavil samo pri hrbtu. Nadaljeval je na sprednji del. Odpru je oče ravno toleko da je videl njeno popolno postavo in čudoviti izboklini ki sta se mu ravno prav prilegali v njegovima velikima črvrstima rokama ki pa so bile kljub temu nežne.
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 5:57 pm

Kathryn je bilo lepo pri tem, ko ji je pomagal pri njenem gibanju gor in dol. Kmalu je občutila njegove roke na svojih prsih in mogla si je priznati, da ne bi moglo biti bolje. "Precej nežen si. Prijetna sprememba." mu je hitro šepnila, saj zaradi užitka ni mogla dolgo govoriti. Kath je bila vajena na bolj grobe vrste seksa, ampak nežnost ji je tokrat ugajala. Tako se je zopet prevalila na posteljo in se ulegla na hrbet, pri tem pa je Kyla povlekla za sabo. "Tvoja runda." mu je pomežiknila in počakala na njegov prijem. Opazila je, da se ji užitek povečuje in telo ji je rahlo pordelo. Zdelo se ji je, da bo kmalu prišla do vrhunca, kar je bilo, Kathryn si je morala priznati, precej kmalu. Le upala je lahko, da Kyle pri tem seksu enako uživa kot ona sama. Ko ga je ponovno zarinil vanjo, ga je hitro strastno poljubila, pri tem pa mu je na ustnicah spustila tih stok.

((Kdo pa je zdej cenzuriral haaa?? Very Happy ---> look at yours "izboklini" hahaha Razz ))
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 6:14 pm

((Sori sam tko čudn se čuje njene joške. Mislim halo. Nasplošno je čudn to stvar sploh opisat. U RL je bolš. Daš ga not ven in greš.))

"Lahko sem grob." je navihano rekel in se skupaj z njo prevaliu. V nožnem prstu ga je zaradi užitka zgrabil krč. Natiho je zastokal in menjaval tempo. Z rokami ji je spolzel po laseh do hrbta pa spet spredaj do jošk in use nižje dokler ni prišel do občutljivejših točk. Tam je z roko obstall in nežno masiral hkrati pa je imel reden tempo ki ga je spreminjal za vsak vzdih. Tudi sam ej vs ebi že čutil da bo kmalu to ampak bilo ej prelepo da bi se že moralo nehati zato je še malo pospešil. Užival je v vsakem dotiku in v vsakem poljubu ki ji ga je lahko dal kamorkoli je pač bil prostor.
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 6:35 pm

((Jah sej vem da je to težko pist sam pol ne mene kritizirat xD trudim se po najboljših močeh xD ))

Rada je imela način, kako se jo je dotikal. Čutila je, kako mu roka polzi vedno nižje in se je ustavil ravno na perfektnem mestu. Ko se jo je tam začel dotikati, se je od užitka mogla ugrizniti v ustnico, da ne bi spustila glasen stok. Zaprla je oči in se zadrževala, da ni preglasno stokala in vzdihovala. Čutila je, ko je prešaltal na močnejši tempo in to ji je neskončno ugajalo. Od užtika mu je zapičila nohte v hrbet in ta trenutek ji ni bilo mar ali bo končal opraskan ali ne. Tempo se je še vedno povečeval, dokler Kathryn ni že glasno vzdihnila, saj ji je telo popolnoma pordelo in je doživela vrhunec. Srce ji je močno utripalo in končno je odprla oči, ter pogledala Kyla, ki se ji je tudi zdel kar precej zadihan in predvidevala je, da je tudi on doživel orgazem.
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 6:40 pm

((O ja vidim.))

Kyle ej opazil njen ugriz v ustnico. Poljubil jo je in nadaljeval. Nohti v hrbet so ga rahlo zbodli ampak kljub temu je se je nasmehnil in nadaljeval. Neznansko je užival in telo mu je začela preplavljati toplota. Po nogah navzgor so se začeli mravljinci in zdelo se mu je kot pok. Odpru je oči in jo videl kako ga je gledala z tistim znanim pogledom pri puncah. Nasmehnil se je jo na hitro poljub ter se prekotaliu z nje. Njegovo na nekaterih mestih rdeče telo ga je skeleleo najbolj pa hrbet zaradi nohtov. Zasmejau se je in jo pobožal po roki. Bil je rahlo poten ampak opazil ej da je tudi ona. Z roko si je šel skozi lase in jo pogledal.
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 6:55 pm

Zadihano je ležala na postelji in rabila je nekaj trenutkov, da pride k sebi. Začela se je oblačiti, pri tem pa ga ni gledala. Vso pozornost je posvetila temu, kako si zapira modrček in vleče hlače na sebe. Ko si je končno oblekla še majico, pa je spregovorila: "Hočeš da grem?" Bila je navajena, da po seksu hitro in potiho odide, saj je imela več seksov samo za eno noč. Pogledala je proti Kylu in želela vedeti, kaj si o tem misli. "Hočeš, da grem ali naj ostanem?" ga je še enkrat vprašala, ter ga z zanimanjem pogledala.
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 6:57 pm

Kyle je pogledal v strop in se prevaliu da je ležal na hrbtu. Ni vedel kaj zdaj. Po eni strani mu ej bila ušeč in use ampak kot je videl je bila popolnoma ista kot on. Po sexu odite. Hitro in neboleče. Pogledal jo je v oči."Ne vem. Ti se odloči." je rekel kajti sam ni imel pojma kaj zdaj. Tega ni bil vajen. Usedel se je in si spodnji del prekril z odejo. V sobo je udrlo sonce zato je hitro zagrnil žaluzije. Ni ravno maral sonca. Še enkrat je skomignil z rameni.
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 7:12 pm

"Ja, najlažje je prelagati na drugega." je tiho sama pri sebi zamrmrala, dovolj potiho, da je Kyle ne bi mogel slišati. "V tvojem apartmaju sva. Ti se odloči ali bova prenehala, ali nadaljevala to..." nato ji je zmanjkalo besed, saj ni vedela pri čem sta. "Ti se odloči. Ne bom se obnašala kot neka majhna punčka in jokcala za tabo. Odloči se ali želiš nadaljevati ali ne." mu je nato še odločno rekla in si popravila majico, ki ji je stala nekoliko postrani.
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Gost


Guest


PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 7:20 pm

Kyle je pogoltnil slino. Pojma ni imel kaj naj reče zdaj. Tudi sam je bil navajen zvez za eno noč ker enostavno ni nikoli čutil pretirane ljubezni do kogarkoli."Mala ne vem. Sem ti povedal. Za odločitev sta potrebna dva če pa te moti apartma lahko stopiva pred vrata in se pogovoriva tam." je rekel mirno čeprav je bil v njem vihar odločitev.
Back to top Go down

adrestia

adrestia

Število prispevkov : 799
Your age : 24

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   Mon Mar 12, 2012 7:29 pm

Kathryn je zmajala z glavo, nato pa spregovorila: "Prav.. Pa poglejmo... Se ti zdi, da bi se najina zveza obnesla?" Pogledala je proti njemu in se malo zamislila. Še sama ni imela pojma kaj narediti in kako nadaljevati. "Bi me kdaj rabil za kaj drugega, kot za seks?" ga je neodločno vprašala in prav tako se je tudi počutila. Postavljala mu je vprašanja, le zato, da bi se na koncu skupaj najlažje odločila. "Če pa želiš nehati to med nama, pa bom tudi razumela." mu je še dejala.
Back to top Go down
View user profile http://into-the-mystic.slovenianforum.com

Sponsored content

PostSubject: Re: Kyle Eddie McWalton's apartment   

Back to top Go down
 

Kyle Eddie McWalton's apartment

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Into the mystic :: Nekaj zabavnega :: 
 :: 
 :: Moonwalk apartment
-